Jump to content

Recommended Posts

Posted

suer stvar za ljude koji nece da krepaju od prekomerne konzumacije cukra...

yodoro-bambi.jpg

osvezava i taman je slatkasto kol'ko treba...u principu,yo doro valja u svim oblicima...napolitanci,roleri,sendvic keks...

Posted

Senvic keksi (keksevi, keksovi, kako god...) su bezveze, mnogo 'leba ima... Jedino isleri izuvaju! Mada to nije klasican sendvic keks, kao ovaj jo doro...

E, da, i toto je do jaja! Prava kalorijska bomba! :D

Posted

Toto & Noblice, em sto je masno i slatko em sto je prepuno margarina :haha: Posle kutije toga ne seres 5 dana i ugojis se 1kg po keksicu.

Dobro me podsetio Footog na limun keksice, nisam znala da ih jos ima :D

• 2 weeks later...
Posted

4_r10_c12_s1.jpg

ovo nemojte jesti...ko vam pokloni ovo,taj vas mrzi...ima dve varijante unutra...bela cokolada sa crnom i crna cokolada punjena belom...bela je jestiva koliko i pur pena,a verovatno i ukus,crna je djon cipele...ne znam koliko kosta,ovo gore nije ta cena...jedino nekom pokloniti ako se slabi sa kesom...kada idete u posetu nekoj babi ili slicno...njoj svejedno otupeli ukusi,a svi kada vide bombonjeru misle da si se iskesirao...

• Upvote 1
Posted (edited)

Zakon Bahlsen_WaffelettenDark-Fondente100g.JPG

Super 4017100280108.jpg ima ukus kao Superece

OK

1104_bahlsen_hit_cacoa_creme.jpg

Ovaj i ostali miksevi su kao deterdzent na keksu

ba_3274400.jpg

Ovo ako igde nadjete kupite 10 kesa

+0000000018393.jpg

Edited by MissionVao
  • 2 weeks later...
Posted

Pošto obožavam crnu čokoladu (posebno onu "Najlepše Želje" sa 75% kakaa) danas sam odlučio da probam neku novu pa sam uzeo onu Lindt sa 85% kakaa. Jeste preskupa (320 din./100 g) ali je stvarno fantastična i naravno zdrava. Ukus u ustima ostaje barem 15 minuta.

Ali, da li neko zna možda gde ima da se uzme ovo:

lindt-excellence-99-dark-chocolate.jpg

Do skoro nisam ni znao da postoji čokolada sa čak 99% kakaa. :confused: Ovo bukvalno moram da probam.

Posted

Krasuljci su zakon :D Okej sad i Stark ima cookije ali su malo masniji cini mi se...

@Kendall: pogledaj kod svercera na nekoj pijaci, mozda ima i Lindt :D Kinder Bueno je recimo 40din a u samoposluzi ume da bude i 80.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Плусеви циганштурама, Чоко Смоки, Јафа са укусима вишње и лимуна, Чоко Плазма и остала срања су брука и срамота. То је као кад би неко направио Јупи колу.

• Upvote 2
Posted

pogledaj kod svercera na nekoj pijaci, mozda ima i Lindt

Nešto baš i nisam optimista ali pogledaću, hvala na savetu. Ako slučajno naletiš negde na tu čokoladu ti javi. :ph34r:

nejestivo, cak i za ljubitelje crne cokolade.

Svestan sam ja toga, ali svejedno, moram da probam. ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...