Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li se nekome desava da mu pivo promeni ukus kada uz njega jede nesto slano? Meni bas cesto. Ranije sam ludeo od toga, jer sam imao osecaj da pijem deterdzent. Sad sam se navikao ... Manje vise :)

Posted

Jeste navlaka. Možda taj ljuti i nije toliko, jer ne možeš mnogo da jedeš, gori sve. A da li pivo menja ukus nemam pojma, ja ne osetim, valjda jer stalno nešto mrndžam dok pijem.

Posted

domaćinski čipsi? šta je to?

пише на кесици да је сечен дебље, да ме извинеш, због пунијег укуса.

укус је као чипс умочен у хемикалију која је требала да му да укус кромпира (!)

егзибит еј:

dc_zps3fab400a.jpg

Posted (edited)

@Generalni: Nisi citao sitna slova, kao ni ja pre 2 dana kad se za malo ne ispeglah :D Nije samo secen deblje nego ima aromu KAJMAKA :udri::haha:

A to za aromu inace pise samo u sastojcima :confused::ph34r:

Edited by MissionVao
Posted (edited)

Stvarno taj domaćinski ima ogavan ukus, čovek pomisli da je običan čips bez tih dodatih aroma i sranja kad ono malo sutra, kao one kupovne kokice sa puterom ima šmek. Stvarno ne znam zašto je to toliko uzelo maha, to pravljenje svakojakih aroma za čipseve, kad je sve realno hemija i golo sranje. A i ovi Chipsy govnari drže monopol na čips ovde, samo smanjuju pakovanje a cena ide gore.

Onaj Contry od pre par godina je bio do jaja.

Nisam ni ja skontao to za aromu kajmaka, koji govnari, ladno ne verujem :no:

Edited by Osiris
  • Upvote 1
Posted

Једном сам купио кокице са путером за микроталасну. Кад не поцркасмо сви у кући, смрди до неба.

• Upvote 1
Posted

Ставиш у микроталасну и укључиш на 3-4 минута, тешко да може нешто да се погреши. Сам укус није био толико лош, али је мирис током спремања био језив.

Posted (edited)

Dok se peče u mikrotalasnoj ostavljaju definitivno jak miris u prostoriji, primeti se pogotovo ako se peče u manjoj prostoriji... mada isto tako brzo se i izvetri prostorija kada se otvore prozori. Ja sam sasvim zadovoljan tim kokicama, brzo se prave i uvek ih imam kući kada se gleda neka utakmica ili film da ima šta da se gricka.

Edited by Lunar
Posted

Ја сам се прешалтао са грицкалица и пива на Плазму и млеко. 300 грама кекса и литар и по млека, издрже до 60. минута. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...