jelchica Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Licis li ti na nesto ili samo tako zvonis bez nekog posebnog razloga? Da, batice, išla sam i izguglala pa prevela samo da bih okačila na metlu. Inače veze s vezom nema, pomija najgora (ni to ne znam nego nagađam).
PajatheTrut Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Најсавршенији мусли који је икада егзистирао. На моју жалост, има само у ЛИДЛ-у да се купи па морам да шаљем паре по неком кад иде у Грчку 1
MissionVao Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 (edited) Knusper Schoko od Oetkera ti ne radi posao? Isto ima cokoladu i lesnike plus je jako hrskav. Nema nista od onih cudnih ukusa, samo ciste sastojke. Jedina mana su mu cena i kalorije Edited October 28, 2014 by MissionVao 2 1
Јарослав Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 alo, čibe sa tih blasfemijama na onu temu za zdravlje, ne kaljajte ovo sveto kalorijsko mesto
PajatheTrut Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Knusper Schoko od Oetkera ti ne radi posao? Нисам ни пробао alo, čibe sa tih blasfemijama na onu temu za zdravlje, ne kaljajte ovo sveto kalorijsko mesto Ово зло нема везе са здрављем
Dead Man Walking Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Ja jedem taj isti master crumble svako jutro. Mešam ga malo sa običnim pahuljicama, čisto da ne umrem od šećera pre tridesete.
PajatheTrut Posted October 28, 2014 Report Posted October 28, 2014 Ja jedem taj isti master crumble svako jutro. Mešam ga malo sa običnim pahuljicama, čisto da ne umrem od šećera pre tridesete. А ти си беше у Норвешкој или тако нешто ако сам разумео ? И јел ти се деси некад да те смори ?
B@K@ Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Jeste li probali Vitalia musliće? Vrlo ukusni, ergo nezdravi, omiljena mi je kombinacija jabuke+lješnjaci, čokolat+banana preslatko, a ima i nekih šumskih jagodica bobica... 1 1
Dead Man Walking Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 А ти си беше у Норвешкој или тако нешто ако сам разумео ? И јел ти се деси некад да те смори ? Da me smori što sam u Norveškoj ili master crumble? U Finskoj sam, jedem te već 2-3 meseca, nisu me smorile još...
PajatheTrut Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Јебем му матер, лапсус квалитет је квалитет !
vudun Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 (edited) Sve što je ladno smara gadno. Samo tropska vrelina... i havajske košuljice i revolveri. Edited October 29, 2014 by vudun 2
PajatheTrut Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Финску и Норвешку сам као клинац вазда мешао Као и Бугарску и Румунију Da me smori što sam u Norveškoj ili master crumble? U Finskoj sam, jedem te već 2-3 meseca, nisu me smorile još... А у којој радњи уопште купујеш то ?
Dead Man Walking Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 U Lidlu isto, u domaćim prodavnicama nema. Lidl je mamara. Norveška - dobar black metal. Šverska - dobar death/black metal Finska - dobar folk metal i ta sranja što ne slušam 1
MissionVao Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 (edited) alo, čibe sa tih blasfemijama na onu temu za zdravlje, ne kaljajte ovo sveto kalorijsko mesto Ako se dobro secam pomenuti Knusper Schoko ima tipa 600kcal, tako da mu je i te kako mesto ovde S onog se skida, ne prestaje se lako. Ne lici na one brasnjave zdrave muslije, sve je hrskavo, peceno, cokoladno Edited October 29, 2014 by MissionVao 1 1
PajatheTrut Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 U Lidlu isto, u domaćim prodavnicama nema. Lidl je mamara. Norveška - dobar black metal. Šverska - dobar death/black metal Finska - dobar folk metal i ta sranja što ne slušam хахахах лепо си ми рекао, таман ти појмови да ме асоцирају
ShinigamY Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Raspametio sam se tom Mini sa eurockremom cokoladicom, stvarno vrh
PajatheTrut Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Nova droga. Probao karamel Kakav je ovaj cosmo, da nije neki kokos picka materina ?
MissionVao Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 Ako se racuna na dobar ukus cokolade onda se kupuje kod onih kojima valjaju i cokolade bez dodataka, sto SL nije Galebove tj Pionir napolitanke su bas bas dobre. Vidim sad imaju neke nove s kestenom, mora da se proba. 2 2
PajatheTrut Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Ako se racuna na dobar ukus cokolade onda se kupuje kod onih kojima valjaju i cokolade bez dodataka, sto SL nije Galebove tj Pionir napolitanke su bas bas dobre. Vidim sad imaju neke nove s kestenom, mora da se proba. Мислим да сам јео скоро неке СЛ без ичега, могу ти рећи да грешиш, пошто је укус одличан. 3
MissionVao Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 (edited) Stvar ukusa ali njihova cokolada je nekvalitetna i na papiru i ovako kad imas osetljivije culo ukusa. Da bi bila dobra mora imati puno kakao praha i kakao putera a ne surutku, margarin i ostala sranja. SL coko keks ne znam dal postoji gori. Plus svi koji hoce da ostanu jeftini trpaju tonu secera jer uz njega ne osecas najbolje nijanse arome. Edited October 30, 2014 by MissionVao 5 1
Face Of Melinda Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Slazem se sa Mission Vao kada jecokolada u pitanju. Pre nego stavis nesto u usta, pomirisi, kod dobre cokolade na osnovu mirisa vec znas na cemu si, kod lose ne osecas miris kakaa vec hemiju.
Recommended Posts