Guest HEFEST Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 (edited) Nekako znam da postoje i te opcije, ali nekako bez hleba mi nista nije ukusno. Kada uzmem sniclu na primer ako je sa hlebom ne prihvatim nekako nije to to. Moze se jesti tako, zdravije je, ali nekako daleko od nekog gusta i zadovoljstva. Bar meni. Edited November 10, 2014 by HEFEST 1
Talvi Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 meni je baš sve ukusnije bez hleba, daleko jače osetiš ukus tako
Guest HEFEST Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Pa vis u pravu si. Hleb nekako zatopi sve. Mozda je fora u tome da tako jedes dugo vremena da bi se navikao. Ovako kada jedan obrok moram bez hleba da pojedem iz bilo kog razloga totalno mi cudan rad i osecam se gladno.
lemmy sixx Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Ma jebes hranu bez hleba...hleb ne jedem samo kada ima testa.
Machka Naopachka Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Jbt, česi jedu fazon 1/3 - 1/4 obroka meso ostalo prilozi i nista hleb. Ja siroce pojedem meso, uz mesa koliko ide priloga ostane pola tanjira puno a ja gladna. To je ta nasa navika da se punimo hlebom. Nego, crispello s cokoladom mi se svidja jako. S vanilom je sranje.. 1
B@K@ Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Ja jedem kao Česi. Osim kad mažem leba i pravim senjviče, jelte. Ili kad moram da je'm neke gadne povrćaste papazjanije koje bi trebalo da budu slane, ali ustvari slade. Što se grickalica tiče, "Zlatno Zrno" u Pančevu je zakon za to.
Antikristina Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Isto, Česi braća, samo daj mesa Gde je to Zrno?
Face Of Melinda Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Jbt, česi jedu fazon 1/3 - 1/4 obroka meso ostalo prilozi i nista hleb. Ja siroce pojedem meso, uz mesa koliko ide priloga ostane pola tanjira puno a ja gladna. To je ta nasa navika da se punimo hlebom. Nego, crispello s cokoladom mi se svidja jako. S vanilom je sranje.. Sta znam kod mene u porodici smo navikli da klopamo bez hleba, uvek ima dosta salata, zamena za hleb (krompir, pirinac ili ako je obrok sa pastom opet nema hleba) cak sta vise kad nam dodju gosti fazon ja i zaboravim da posluzim hleb, pa nas jedan deo rodbine prozvao "to su oni sto ne jedu hleb"... Crispellooo Predobreeee
B@K@ Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 (edited) Gde je to Zrno? To ti je, od pre par godina, fensi trafika na uglu Karađorđeve i Vojvode Radomira Putnika (ex JNA). Eonima je poslovala kao minijaturna narandžasto-crvena socijalistička kanta-trafika ispred nekdanjeg bioskopa Zvezda (danas Apolo), na početku Ul. Maksima Gorkog. Najbolji suncokret i bundevino seme. Uvek toplo, krupno i probrano. Tako je i sa orašastim plodovima koje uglavnom kupujem (bademi, lešnici, brazilski i indijski orasi, pistaći i sl.) Edited November 11, 2014 by B@K@
Machka Naopachka Posted November 11, 2014 Report Posted November 11, 2014 (edited) Bem li ga ja naviknuta na leb i to Savu.. Na temu pralina, meni su do jaja Adoré cokoladice i imaju neke posne koje su wtf kako ovo moze biti posno?!?!?! ukusa. Skupi jesu ali jbg, 'ta ces. Edited November 11, 2014 by Machka Naopachka
serblackbeard Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Јел има где да се купи добро слатко од вишања?
MissionVao Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Ima od Bakine Tajne al njihovo sve obicno kosta kao da uvoze sirovine s Jupitera. 1 1
B@K@ Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Pa da, al' bakina tajna vredi para, posebno za znatiželjne
kuruz Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 Bajinu tajnu juče kupila Atlantik grupa
sale 3sm Larry Flynt Posted November 13, 2014 Report Posted November 13, 2014 'nate, to su pokatoviceni Svbi....dakve vose. 3 1
B@K@ Posted November 16, 2014 Report Posted November 16, 2014 Bajinu tajnu juče kupila Atlantik grupa http://pescanik.net/bakina-tajna/ 1
Tag Hoya Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Ta bakina tajna je overpriced smeće. Lepo upakovani i obični proizvodi za hipstere i snobove. 2 1
MissionVao Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 (edited) Meni bi na njihovom mestu bilo ipod casti da naplacujem teglicu dzema od kajsije 450din i da trpam zelatin, sto oni odavno rade. Mozes nozem da ga seces i sladak u pm. Sreca vec godinama ima mnogo boljih marki, al nisu tako rasprostranjene. U Zlatiborcu i slicnim radnjama koje se furaju na taj deo Srbije ima neka marka Sweet House il tako nesto, neuporedivo bolje a jeftinije. Imaju cak i dzem od jagode Edited November 19, 2014 by MissionVao
Hail Metal Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Džem, med, rakija, slatko.... se ne kupuje u prodavnicama, pravilo. 5 1
kuruz Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 bravo isto važi i za turšiju, sir, kiseli kupus itd 4 1
Recommended Posts