Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nekako znam da postoje i te opcije, ali nekako bez hleba mi nista nije ukusno. Kada uzmem sniclu na primer ako je sa hlebom ne prihvatim nekako nije to to. Moze se jesti tako, zdravije je, ali nekako daleko od nekog gusta i zadovoljstva. Bar meni.

Edited by HEFEST
  • Upvote 1
Posted

Pa vis u pravu si. Hleb nekako zatopi sve. Mozda je fora u tome da tako jedes dugo vremena da bi se navikao. Ovako kada jedan obrok moram bez hleba da pojedem iz bilo kog razloga totalno mi cudan rad i osecam se gladno.

Posted

Jbt, česi jedu fazon 1/3 - 1/4 obroka meso ostalo prilozi i nista hleb. Ja siroce pojedem meso, uz mesa koliko ide priloga ostane pola tanjira puno a ja gladna. To je ta nasa navika da se punimo hlebom.

Nego, crispello s cokoladom mi se svidja jako. S vanilom je sranje..

• Upvote 1
Posted

Ja jedem kao Česi. Osim kad mažem leba i pravim senjviče, jelte. Ili kad moram da je'm neke gadne povrćaste papazjanije koje bi trebalo da budu slane, ali ustvari slade.

Što se grickalica tiče, "Zlatno Zrno" u Pančevu je zakon za to.

Posted

Jbt, česi jedu fazon 1/3 - 1/4 obroka meso ostalo prilozi i nista hleb. Ja siroce pojedem meso, uz mesa koliko ide priloga ostane pola tanjira puno a ja gladna. To je ta nasa navika da se punimo hlebom.

Nego, crispello s cokoladom mi se svidja jako. S vanilom je sranje..

Sta znam kod mene u porodici smo navikli da klopamo bez hleba, uvek ima dosta salata, zamena za hleb (krompir, pirinac ili ako je obrok sa pastom opet nema hleba) cak sta vise kad nam dodju gosti fazon ja i zaboravim da posluzim hleb, pa nas jedan deo rodbine prozvao "to su oni sto ne jedu hleb"... :haha:

Crispellooo :wub:

Predobreeee

lindtminipralineslila100.jpg

Posted (edited)

Gde je to Zrno?

To ti je, od pre par godina, fensi trafika na uglu Karađorđeve i Vojvode Radomira Putnika (ex JNA). Eonima je poslovala kao minijaturna narandžasto-crvena socijalistička kanta-trafika ispred nekdanjeg bioskopa Zvezda (danas Apolo), na početku Ul. Maksima Gorkog. Najbolji suncokret i bundevino seme. Uvek toplo, krupno i probrano. Tako je i sa orašastim plodovima koje uglavnom kupujem (bademi, lešnici, brazilski i indijski orasi, pistaći i sl.)

Edited by B@K@
Posted (edited)

Bem li ga ja naviknuta na leb i to Savu..

Na temu pralina, meni su do jaja Adoré cokoladice i imaju neke posne koje su wtf kako ovo moze biti posno?!?!?! ukusa.

Skupi jesu ali jbg, 'ta ces.

Edited by Machka Naopachka
Posted (edited)

Meni bi na njihovom mestu bilo ipod casti da naplacujem teglicu dzema od kajsije 450din i da trpam zelatin, sto oni odavno rade. Mozes nozem da ga seces i sladak u pm.

Sreca vec godinama ima mnogo boljih marki, al nisu tako rasprostranjene. U Zlatiborcu i slicnim radnjama koje se furaju na taj deo Srbije ima neka marka Sweet House il tako nesto, neuporedivo bolje a jeftinije. Imaju cak i dzem od jagode :wub:

Edited by MissionVao
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...