sale 3sm Larry Flynt Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 A i ajvar, pindzur i ljutenicu.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Nikako ta kupovna sranja, bakine tajne i ostali kurcevi, samo domace, pravljeno kod kuce. Znas sta jedes i sta pijes. To se narocito odnosi na rakije. Kupovne rakije nikad, samo ako zelim da okoncam zivot. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Ima jedna radionica, "Iz nanine kujne". Ne mogu da nađem zamerku njihovom ajvaru. Tegla 460 din. (Prošle godine je bila 400) Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Ima jedna radionica, "Iz nanine kujne". Ne mogu da nađem zamerku njihovom ajvaru. Tegla 460 din. (Prošle godine je bila 400) gde se nalazi prodavnica? i gde je taj zlatiborac, jel to preko puta sajma kod pijace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Nema radnja, naručiš telefonom i lik ti donese na mesto za koje se dogovorite. To se pravi valjda u Brusu, pa lik donese neku količinu i distribuira ručno ko mu traži. Imaju sajt, potraži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Ovo: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005570596461&ref=ts&fref=ts prave roditelji moje dobre drugarice, tako da znam da ne zakidaju ni na cemu, ajvar je jebeni vrh. Ista fora, narucis pa donesu... Rade i slatko, ja dobila i pekmez al ne znam dal ide na veliko.. Pardon, 320 din tegla ajvara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 20, 2014 Report Share Posted November 20, 2014 Ko ne pravi, i ovo je odlicno.A tu su i pijace, uvek moze da se nadje domace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 (edited) Ko zna sta one babetine drze po tezgama, kupila sam sok od paradajza racunajuci 'sta tu ima da se sjebe', imao je ukus kao nesto protiv komaraca. Dobar ajvar, zapravo odlican, je imao da se kupi prosle godine u (opet) zlatiborskoj prodavnici u Maksima Gorkog, pored parkica. Ne secam se cene tacno, mislim oko 450din, uzesmo 30 tegli i sve je pojedeno. Zakazes da ti nabave i pokupis u radnji. Sad bih probala neki gore naveden al pod uslovom da nema patlidzan i da je paprika uprzena, samo takav valja. @imaginos: Zlatiborac makar mozes lako da nadjes na netu. Ja uzimam u Njegosevoj jer mi je najblize, znam da ima i na Autokomandi. Edited November 22, 2014 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 kakav ti je to ajvar bez patlidžana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 (edited) Dobar? Nana se slaze, 0 patlidzana http://www.domaciajvar.com/rs/proizvodi/3-domaci-kopaonicki-ajvar Edited November 22, 2014 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Ma kakav crni patlidzan, to dole kod nas i nema xD Ajvar oridjinale xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 Patlidžan je sirotinjski filler za iVar 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 22, 2014 Report Share Posted November 22, 2014 a šta to filluje, ako su svi ostali sastojci tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Si čuo ti za masu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 Do smeka je najvise, tj govorim za pravljenje u domacoj radinosti, mozda se za ove kupovne stavlja dosta patlidzana zbog mase, ali ovako se stavlja jedan ili dva komada(fakticki bi na istu kolicinu paprika dobio pola tegle vise. Moji nekad prave bez patlidzana, nekad sa patlidzanom.Kad je bez, ajvar je mnogo tamniji i ima malo jaci smek, a sa patlidzanom malo meksi i svetliji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 23, 2014 Report Share Posted November 23, 2014 (edited) Kad ima dosta patlidžana, kao margarin da je umešan u njega, razblažen ukus. Neki seku vene na to, al' meni je bezveze. Samo olckul ajvar i pinđur, tu već sortu kombinovanja obožavam. Pinđur sa onim okruglastim ljutim papričicama, pođe mi voda na usta. @_@ Edited November 23, 2014 by Demon Seed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Ovo: https://www.facebook...&ref=ts&fref=ts prave roditelji moje dobre drugarice, tako da znam da ne zakidaju ni na cemu, ajvar je jebeni vrh. Ista fora, narucis pa donesu... Rade i slatko, ja dobila i pekmez al ne znam dal ide na veliko.. Pardon, 320 din tegla ajvara... Verified Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Kad ima dosta patlidžana, kao margarin da je umešan u njega, razblažen ukus. Neki seku vene na to, al' meni je bezveze. Samo olckul ajvar i pinđur, tu već sortu kombinovanja obožavam. Pinđur sa onim okruglastim ljutim papričicama, pođe mi voda na usta. @_@ Nisi probao moj ajvar sa patlidzanom. Oldskul recept moje babe Precanke. Ko ga jednom proba na staro se ne vraca. Svi ostali kada prave taj ajvar sa patlidzanom prave ga na neki drugi nacin koji se ni meni iskreno ne svidja, ali ovo je ono pravo. Svrati pa cu ti namazem na leba. Edited December 4, 2014 by HEFEST 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Navuk'o sam se na instant kokice iz mikrotalasne, bude gotovo za 2 minuta a koliko sam čitao kokice su najmanje nezdrave od svih tih grickalica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Kokice su koliko sam ja cuo, skroz zdrave(tj nisu stetne) ako se uzima minimum soli, butera, zacina itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Nisi probao moj ajvar sa patlidzanom. Oldskul recept moje babe Precanke. Ko ga jednom proba na staro se ne vraca. Svi ostali kada prave taj ajvar sa patlidzanom prave ga na neki drugi nacin koji se ni meni iskreno ne svidja, ali ovo je ono pravo. Svrati pa cu ti namazem na leba. Hvala na pozivu, ja ću da ponesem neko crnogorsko sirenje što se lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Navuk'o sam se na instant kokice iz mikrotalasne, bude gotovo za 2 minuta a koliko sam čitao kokice su najmanje nezdrave od svih tih grickalica. Kokice su ok, ali ne te instant. Imaš na netu gomilu objašnjenja zašto, npr. http://foodbabe.com/2013/11/12/microwave-popcorn/. Napravi svoje od domaćeg ku'ruza kokičara, dodaj i putera i soli po potrebi. Ali bolje grickaj semenke, to je dobro za prostatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Al' moram prvo i da posadim ku'ruz pa da čekam da mi nikne jer nemam gde da kupim "domaće". Svestan sam da uvek može da se bude više hardcore kad je u pitanju zdravlje i da na kraju dođeš do zaključka da ništa nije zdravo, ne želim uopšte da se upuštam u to ludilo. Uostalom ovo je review američkih proizvoda i živim u nekoj iluziji da su EU regulative strožije po tom pitanju i da su ove koje ja kupujem bar malo zdravije. Semenke od bundeve grickam redovno kad ima, dok mi se jezik ne ospe od soli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Ja svu tu ptičju hranu preferiram nesoljenu ljezdrav tebra A indijski ora' što je dobar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Ja kokice jedem skoro svaki dan, ako ne onda svaki drugi. I to u velikim kolicinama. Ima da se kupe kesice kukuruza, koje onda sipam u neku vatrostalnu posudu i dodam malo ulja maslinovog, i onda gurnem u mikrotalasnu. Treba ima 6 minuta umesto 4, ali sljaka sve kao po obicaju sa mikrotalasnim. Razmisljam se da kupim onaj aparat za kokice koliko ih jedem, ne znam koliko trosim struje sa ovom mikrotalasnom. Ali svakako zdrave su. Takodje, na poslu uvek u fioci imam kesica badema na meru, nesto kikirikija, kao i dve tri kesice kokica za mikrotalasnu, pa stalno nesto grickam i nisam toliko gladan. Bolje i to nego cipsevi. A u kuhinji uvek ima svakojakog voca koje se kupuje za office, tako da stalno se nesto "zdravo" jede. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts