Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Ozbiljno, sada? Baš se pokvario nakon što su prodali firmu.
SkullKrusheR Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 ja ne primećujem nikakvu razliku. moraću da unajmim šinigamija ili nekog drugog da mi dočara. 4
Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Čekaj, bre, čokolada je skroz drugačija, sredina smuljana i ukupno je sladoled manji nego ranije... Jesi li jeo Kapri pre odlaska u tuđe ruke?
SkullKrusheR Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 jesam, naravno, ceo život ga jedem maltene. izgleda da nemam toliko istančan ukus kao ekipa sa ove teme. 3 1
Antikristina Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Čokolada je pre bila mlečnija, al ne fali ništa ni ovoj crnoj
Lou Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 (edited) Ma jok, nikakav istančan ukus, uopšte ne zalazim u Moric nijanse. Skoro svako koga znam je rekao da se Kapri (kao i drugi sladoledi) pokvario nakon prodaje. Recimo, nekada krckava čokolada, a sada neko lepljivo sranje, to je ono što skontaš na keca. Ne kudim ja tebe, nego se čudim. Ti još uvek uživaš u Kapriju, blago tebi. Edited August 4, 2015 by Lou
Јарослав Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Juce jeo Kapri...fin sladoled...ne znam da li sam vam to nekad rekao najbolji. ima sad i Kapri u čaši, fantazija je vazda bio najbolji odmah iza pokojnog Bolera
serblackbeard Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Ja sam ko klinac voleo onaj Tigar. Isti bio ko kapri samo žuto unutri.
Night's Blood Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 I ja sam se toga setila, mislim da njega nema već 20 godina minimum.
Machka Naopachka Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Bolero je bio strava... Sad Cmok još jedem od tih socijalnih
sale 3sm Larry Flynt Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Ja sam volo onaj sto je imo cokoladu unutra kad se izdere sladoled sav.pa ostane na stapicu. Cepah rum koktel i kapri skoro...bem li ga, sta je tu izmenjeno sve, al deluje kao nekad.
sale 3sm Larry Flynt Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Tako se zvao? Eeee bio je kewl. Bolje njega da su rezorektovali nego onog socijalnog rumenka...uvek me poCeti na jebenu inflaciju. Dobijem, ne znam, 500.000 dinara da kupim sladoled, ono popodne skocio na milion...bem im dete.
Face Of Melinda Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Overih Kapri, Leni i Coko-moko, pokvarili se, nije to taj ukus... Ne znam sta tripujete, valjda je ok da znate da svaki kuvar kada sprema desert sa cokoladom stavlja malo soli da istakne ukus cokolade, ne zelim da zvucim kao "istancani sladokusac" jer nisam, samo uzivam u hrani i ok mi je da podelim savet, for ice-cream's sake!
KazimKazim Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 Realno, ne mogu da prismrde kombinacii pecenog kestena i djumbira, prelivenim lavandom, Mini Moris stail 1
Face Of Melinda Posted August 4, 2015 Report Posted August 4, 2015 :haha: :haha: umesto kestena... pre sam za neki pistaci, kesten je otuznog ukusa
Machka Naopachka Posted September 5, 2015 Report Posted September 5, 2015 (edited) E pa probala sam Moritz sladoled. Dobar je. Mada sada ima dobrog sladoleda kojekuda, imaju stvarno blesave kombinacije ukusa kojih nema svuda tako da ima smisla sto postoje i sto su tako popularni. Orah mi nije nesto, djumbir kombinacije su super, cokolada im je bas fina. Nisam spazila tu gorgonzolu. Verovatno bih probala, pa nek ide sve u kuac Edited September 5, 2015 by Machka Naopachka
El Karnisero Posted September 6, 2015 Author Report Posted September 6, 2015 Ja juče probao krušku, odlična. Jedino što mi se nije svidelo što sam do sada kod njih probao je pirinač i cimet i ona vanila sa Madagaskara je prosek. Ostalo je baš kidanje, pogotovo pistaći.
Hail Metal Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 Razvaljujem se od kolača sa bundevom, to mi je doručak i večera 3
B@K@ Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 Je l' ono kao ludajnica? Kore i bundeva, malo ulja, malo cimeta po želji, šećer? Baka mi pravila stalno, obožavao sam. 1
soul wandering Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 ovo izgleda kao nesto sto bi se meni svidelo iako ne jedem slatko skoro uopste, moram napraviti
B@K@ Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 Mnogo lepo, ako se napravi odmereno, sa ne previše i ne premalo ludaje i dobrim korama (moja baka razvlačila sama kore, to je naravno specijalitet, ali može i sa kupovnim).
soul wandering Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 razvlacicu i ja kad budem baka,sad nemam vremena a volim bas bundevu da jedem, kapiram da ce biti super, i da nije preslatko 2 1
Recommended Posts