bradilko Posted June 23, 2016 Report Posted June 23, 2016 dobar je rum kasato sa višnjom... jel se seća neko one marcipanske perverzije zvane perfetto? od devedesetih nema niđe... probali su delhaize nešto slično da plasiraju u tempu, ali nije ni do koljena.
Zen Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 dobar je rum kasato sa višnjom... jel se seća neko one marcipanske perverzije zvane perfetto? od devedesetih nema niđe... probali su delhaize nešto slično da plasiraju u tempu, ali nije ni do koljena. pogledaj u merkatoru na odeljenju sa stvarima za kolache, niej perfetto ali je isto pakovanje ko kobasica i dobar je marcipan, stoji uglavnom kod onih aroma
Face Of Melinda Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 Izbegavajte smrznuti kesten pire, frikomov... Uruk s nije lepo proveo sa njim Anyway Frikomov plazma sladoled i dalje medj favorite nego crna ovca ma fenmenalnu kombinaciju cokolade, karamele i lesnika-slatko i hrskavo. Zavisnik od sladoleda se odjavljuje
bradilko Posted July 23, 2016 Report Posted July 23, 2016 pogledaj u merkatoru na odeljenju sa stvarima za kolache, niej perfetto ali je isto pakovanje ko kobasica i dobar je marcipan, stoji uglavnom kod onih aroma hvala. uh, crna ovca... neprevaziđena.
Face Of Melinda Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 uh, crna ovca... neprevaziđena. Ooooo Maxe! Yup yup sinoc smo se otkinuli tamo Moca, Bane, Dzoni i ja... sve smo ukuse izmesali, maskarpone sa malinom i pistacima, kafa i susam, orah, banana sejk ... rekao mi je da te pozdravim i da ti kazem da ne blejis mnogo na forumu
Hail Metal Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Juče sam probao jednu kuglu sladoleda sutlijaš sa cimetom, odlično je zaista.
bradilko Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Ooooo Maxe! Yup yup sinoc smo se otkinuli tamo Moca, Bane, Dzoni i ja... sve smo ukuse izmesali, maskarpone sa malinom i pistacima, kafa i susam, orah, banana sejk ... rekao mi je da te pozdravim i da ti kazem da ne blejis mnogo na forumu classic momir jednom bio jedan od vlasnika tu, i lično služio sladoled, naterao me da probam gorgonzola ukus, e to je trip
Face Of Melinda Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 Ej bas smo pricali o tome, probala ja gorgonzolu ali se ona ublazi sa vanilom i bude super Znas da ekipno volimo da spremamo klopu, vala sad smo organizovali kuvanje kod mene, dogovaramo meni, bice zabavno
bradilko Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 vrhunski domaća klopa je domaća, pa makar bila i loša
Machka Naopachka Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Ima neki s tri il cetiri vrste cokolade, mislim da je Best. Dupli sloj okolo a izmedju neki sirup pa valjda bela cokolada unutra a u sredini neki gust sirup od cokolade. Odlican je
aRmatuRa Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Neki dan svratim do lokalnog Swiss Liona i vidim da je SL kupio ''Banat''.Vidim stare dobre melcne karamele,kokos stangle,mlecne cokolade...Ima i rinfuz varijanta.Ok cene,sve je kao sto je stari Banat proizvodio.Mislim da mi je secer otisao samo tako.Samo se nadam da ovi prevaranti iz SL nece to sve sjebati,kao sto su sve do sada sjebali.
kuruz Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 heroin! http://i.imgur.com/v3Hx3OY.jpg 1
Antikristina Posted October 16, 2016 Report Posted October 16, 2016 Ajmeee, odličan je Ne znam je li bolji taj ili ovaj: http://enterasia.net/wp-content/uploads/2015/01/98.jpg
Hail Metal Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 Krenula je sezona bundevare, jedan od boljih kolača. 2
truliandedzombileš! Posted October 18, 2016 Report Posted October 18, 2016 chio tortillas baš dobar čips.
B@K@ Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 Nađe se tu i tamo, nekad ti se i samo pruži (nisam hteo da se rimuje )... Sećam se, bilo je dobrih u moje vreme...
Lunar Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Neki su dobri, neki nisu. Ali ovaj sa dinjom je predobar, dok od ovog sa zelenim cajem sam najvise ocekivao ali je na kraju bio najlosiji.
bradilko Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 meni je bio najbolji onaj sa kikirikijem dok se još prodavao... btw, postoji li čokoladica koja je više propala od nestleovog liona?
jelchica Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Значи није само у мојој глави. Јела сам га кад се појавио, па онда после 5-6-7 година паузе. Вотафак? Пропали су пудинГи много. Нису ки кад смо клинци били, ни близу. Је л' постоји сад неки пуднинг да је врхчина? Ужелела сам се доброг... (пудинга, сотоно)
Antikristina Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 Meni se pokvarila zaza Ili mi je porastao standard
Recommended Posts