truliandedzombileš! Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 jeste se štark malo ofucao ali i dalje meću neku gudru u svoje male slatke proizvode i ja ne mogu bez njih
Hail Metal Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Bounty,tj bilo koji sa kokosom, svi su isti. U isti rang stavljam i kinder ... rum kasato
B@K@ Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Ne znam, ti slatkiši sa kokosom su mi nekako... to mi dođe kao da olizuješ ribu na plaži koja se namazala kremom za sunčanje. Jeste slatko, ali nije zbog kokosa.
Havočka Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Meni se rum kasato zgadio nakon što mi je skrenuta pažnja na to da poslednji deo ukusa vuče na slatku pečenu kožicu od bataka i od tad ne mogu da jedem rum kasato.
Hail Metal Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Meni se rum kasato zgadio nakon što mi je skrenuta pažnja na to da poslednji deo ukusa vuče na slatku pečenu kožicu od bataka i od tad ne mogu da jedem rum kasato. Malo više skrenula pažnja ...
Havočka Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Slusaj, ako budes razmisljao o ukusu slatke pecene kozice bataka dok budes jeo rum kasato, razumeces. Znas ti koliko sam ja volela rum kasato wtf
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 grekos kida Ne znam, ti slatkiši sa kokosom su mi nekako... to mi dođe kao da olizuješ ribu na plaži koja se namazala kremom za sunčanje. Jeste slatko, ali nije zbog kokosa. brt, ako nećeš ti, ja ću rado da ližem kokos mama
obsessed by cruelty Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 video sam skoro grekos (ili bese dukatos?) s ukusom tiramisua, valja li to nesto? inace ovi regularni razbijaju, stalno uzimam
KazimKazim Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Za dobru svinju nema lose splacine...sve ide u edan stomak...i rum i kozica od batka I ja sam u poslednje vreme se nalozio na kokos...bounty i cale donosio iz Njemacke neke cokoladice sa kokosom...razbucio sam se od toga ko drogas masni
bo88gdan Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 video sam skoro grekos (ili bese dukatos?) s ukusom tiramisua, valja li to nesto? inace ovi regularni razbijaju, stalno uzimam valjaju svi ukusi pa i tiramisu bas sam ga juce jeo ali najbolji su jagoda i sumsko voce bar sto se mene tice
Havočka Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Za dobru svinju nema lose splacine...sve ide u edan stomak...i rum i kozica od batka Right, ja eto, recimo, ne volim kada mi se diraju snicle i pire. Ne znam da li mi je gore kada se diraju ili kada kapne neki sos ili nesto na meso. Ne volim ni sendvice koji imaju istovremeno majonez i kecap. Fml
Antikristina Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 U ni ja kečap nikako uz pavlaku, majonez i sve to Zapravo, kečap nikad sem uz pomfrit A to da mi se ne mulja u tanjiru nisam volela, pa prebolela u menzi
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 kečap samo na picu i to ljuti muljanje je sjajno, posebno ako se nešto jede uz neki sos i meso
Antikristina Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Da, zajebah se, nisam volela da se mulja, ovako ko havočka I primetila sam baš u menzi da to mnoge ljude smara al jbg
KazimKazim Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Ja stavim kecap na becku, ako slucaino nestane aivara (zalihe u selu)...moe i u pljeskavicu...ali generalno, sto rece Jare - naibolji na pici
Јарослав Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 to kad ne muljaš je kao da uzmeš pljeskavicu i tražiš priloge svaki odvojeno u čančetu nekom na bečku kupus, majonez, urnebes (čak je bečka jedna od retkih stvari na koje mi nije obavezno da stavim majonez)
Antikristina Posted November 1, 2016 Report Posted November 1, 2016 Pa počela sam Al stvarno mi bilo u početku baš problematično kad mi bači onu bečku u onaj pire, muljavo brt
soul wandering Posted February 26, 2017 Report Posted February 26, 2017 Cream pie>>>> mislim da sam navucena, jednom nedeljno moram da pojedem.
bo88gdan Posted March 18, 2017 Report Posted March 18, 2017 jel vidjao neko gde ima ova tortica, u disu vise nema
aRmatuRa Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 Taj kapri je smece.Sto kazes klasika zakon.Mada nije losa ni ona dark klasika varijanta.Sa slike jedino sto mi se svidja je kokos desert.
Recommended Posts