Bata Trokrilni Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Proslog juna kad su krenule vrucine pojela sam sav ovaj sladoled od limuna iz prodavnice u komsiluku, dolazim jedan dan u prodavnicu a lik koji radi tamo mi kaze sa vrata 'nemam ono sto trazis', jbt skroz sam se istripovala . Šta, istripovala si da nije mislio na sladoled?
Footog Qpoos Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 i stari dobri casavko...haha...k'o sto bi u ckm-u rekli...to uopste nije casa,vec kornet...al je kornet jestiv koliko i casa...
Night's Blood Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Niti sladoled valja niti kornet, moja mladja sesrta je prozdirala taj sladoled, svaka joj cast, meni je odvratan.
Footog Qpoos Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 bio je onaj deltin sladoled...onaj u casi...taj je bio dobar...zvao se koktel ili se jos zove,ne znam...nije on bio nista posebno,al je za te pare bio savrsen...jedan od retkinih deltinih sladoleda da ista valja...jebala ih ona njihova cokloada sa ekstraktom crnice...
Night's Blood Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Delta ima u casi onaj sa tresnjama-Cherry Dream i onaj sa cokoladom-Chicago Dream, mislim da se tako zovu, ti su mi odlicni, mada ja inace vise volim cokoladne pa mi je ovaj drugi bolji .
Night's Blood Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Kada sam krenula u osnovnu skolu Rumenko je kostao 50 para .
NećuDisplejNejm Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Secam se tih srecnih vremena... iz skole u prodavnicu u kraju na rumenka haha
Night's Blood Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 (edited) Ma sladje je kad od para za uzinu kupis rumenka a mama ti neda da ga jedes jer je previse leden . Tada su kifle bile 10 para pa ispadne da sam pojela 5 kifli za uzinu, a mama je kao verovala u to . Edited April 21, 2009 by Night's Blood
NećuDisplejNejm Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 E jebi ga, meni je samo rumenko ostao u secanju... i oni sokici u casama sto izbusis sa slamcicom...mislim da su se zvali koko ili tako nesto ocu ponovo u prvi razred hahah
Night's Blood Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 E sad na tim sokicima imas mesto gde da probusis . Ja inace pamtim nebitne detalje iz proslosti .
NećuDisplejNejm Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 deca postaju sve gluplja hahah ma i ja pamtim tako, secam se gumica u obliku zeka koje smo dobili na pocetku prvog razreda. i odo' ja u oftopik xD chipsi grcka salata rulz
salebghouse Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 grickao sam semenke,i ode plomba...u,majku mu
Night's Blood Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 chipsi grcka salata rulz Upravo mi pola kese stoji na stolu .
MissionVao Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Na zalost gde god da odem ima Gricka... a to su Maxi i Merkator. Znaci UVEK ga ima i sjajan je, kao i do sada. Mada jednom sam kupila bajat al to je bilo u CG, njima nis' ne verujem mislim, kad prave akcije "jogurt na snizenju" a to samo jer rok istice tog dana. Mada i Maxi u Delti su me jednom ispalili, za nesto od tipa 300 din, rok je bio za dva-tri dana. Pojela sam nevertheless. Sta moze da mu bude kad ga cuvam na 4 stepena Choko Smoki - sjajno. Bila sam veoma skepticna. Ako volite Kit Kat loptice i ovo ce vam se svideti a jeftinije je i cokolada je lepsa (Kit Kat ima skroz vestacki ukus, kao da su zasladjivali Natrenom a ne belim shecerom). Ritter Sport bela cokolada i lesnik - savrseno. Keks - sranje. Ostali - super, narocito marcipan. Jel ima jos neko ko obozava Frikomov na stapicu od bele cokolade i kokosa? Meni je omiljena stvar leti. Znaci spolja je hrskava bela cokolada a unutra sjajan kokos prosaran karamelom.
Ni! Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 (edited) Ma sladje je kad od para za uzinu kupis rumenka a mama ti neda da ga jedes jer je previse leden . Ni meni mama nije dozvoljavala da ga jedem, ali iz drugih razloga. "Neću da bacam pare na zaleđenu i obojenu šećernu vodicu, bolje kupi pravi sladoled..." xD A ništa nije prijalo ljeti kao Rumenko. Edited April 21, 2009 by Diaboli Juna
Machka Naopachka Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 jel zna neko od vas sta se desilo sa grickom? jel ima toga jos uvek? pre par nedelja sam video u novom sadu kod studentskog parka i reko kupicu kad budem isao kuci ali naravno da sam zaboravio.. ako se neko neseca sta je gricko,to je ovo desno Ima gricka, što ste se natripovali. Podseća me na učenje, svaki session drugarica i ja pojedemo tri četiri kese...
Bata Trokrilni Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Što se tiče sladoleda, imam i ja nešto na tu temu da kažem: Volim da me cura dole češka kada jedem Frikomovog Sneška.
darkmiss Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Volim da me cura dole češka kada jedem Frikomovog Sneška. meni i dalje govore "kupi pravi sladoled, lepo da ga pojedes, a ne tu zaledjenu vodu, to mogu i ja da napravim!"
Bata Trokrilni Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Što, Sneško je zakon... a i jeftin, to je najvažnije!
El Karnisero Posted April 21, 2009 Author Report Posted April 21, 2009 Snesko je najbolji Frikomov sladoled.
darkmiss Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Što, Sneško je zakon... a i jeftin, to je najvažnije! al rumenko je jeftiniji! joj, jel' se secate onih drugih, citroni, jabi i djusko...? djusko mi je bio omiljeni, volela sam ga vise i od rumenka...
Recommended Posts