Jump to content

Recommended Posts

Posted
Пребацио сам се на воће, а и почео сам са склековима, трчањем, курац палац....

Првих недеља је било критично, а онда сам видео да је боље без чипса и Кока - Коле...

Brate izdao si koka kolu i mas :D

Posted

Нажалост. Мада, сладолед ми задаје проблеме, не могу да се растанем од њега. :)

Posted

Jedem ih k'o nenormalan, sve zivo... ono, cale mi radi u Marbo Produkt (proizvode Chipsy), pa toga ima uvek u izobilju... a sto se tice cokolada, cokoladica i ostalih cudesa to je samo- zderi i :seronja: . xD Naravno, to sve mora da se zalije Koka-Kolom... Jbt, covek se zapita kako ja, konjina od metar i 89, imam samo 70 kila..

Posted

kokice kokice skocite sa police hehehe ne noblice....inace volem bounty, haribo, smoki sa kremom tamanisem, u sustini mnogo toga :))) vrlo cesto to mi je i glavna hrana tokom dana :pivopije:

• 1 month later...
Posted

presla sam skroz na indijski orah i pistace :wub: jeste skuplje i masno al makar su omega masne kiseline a ne trans fat kao u cipsu :veseli:

indijski orah po samoposlugama kosta oko 2.nesto k po kilogramu, u bio spajzu je 900 al je grozan. Najbolji balans cena-ukus ima na meru u Merkatoru, oko 1.nesto k.

samo pistac im ima ukus na soda bikarbonu.

jos samo njih da nadjem i ihaj :D

Posted (edited)

Indijski orah, sirove bademe, lješnike, brusnicu i sl. (najmanje banana čips - on je ultra kaloričan) kupujem u super snadbjevenoj zdravoj hrani kod Kalenić pijace. Mala jeste, ali ne biste vjerovali šta sve ima... Ona, Bio Market i Maslina - najomiljenije prodavnice tog tipa :da:

edit: pa i kada košta 2000 recimo, ne kupuješ pola kg, već 200-300g valjda???

Edited by Kokopelli
Posted (edited)

Pa ako pojedem 100g dnevno to bas i nije jeftino :D radije bih da pojedem tako pola dnevnih potreba nego da jedem neke druge manje kaloricne stvari...

U svakom slucaju podrazumeva se da je najskuplje kupiti tipa Florida Bel vec upakovan, u Maxiju, za pomenutih 120din za 50g pa samim tim to izbegavam da radim.

Mnogo volim i suvo grozdje :wub:

E da sjajna stvar:

sameljete pecene lesnike i pospete po hlebu namazanom medom :wub:

Super kombinacija je i kokosovo brasno + med (bez hleba naravno, recimo na jagodama).

Pa eto nekih uber slatkih a zdavi(ji)h predloga za ozder.

A na koju prodavnicu mislis kad sada ima bar 3 koje odgovaraju opisu? :D

Edited by Double Fire
Posted (edited)

Ona se nalazi u onom redu gdje su one silne soc mesare-trafike, šta li već, kad se prođe gotov roštilj, parking rampa i cvjećara kad se ide prema pijaci od grada. Na nekoliko metara je prije velikog Maxi-ja i ulaza ka pijaci u istom pravcu.

Inače, kad sam kod kuće, pravim sama svoje voćne jogurte već mjesecima unazad. Podsjetila si me kad si spomenula mljevene lješnike.

Napravite kombinaciju nekog voća, fala bogu, toga sada ima u izobilju, prije toga sameljete u blender (moj, recimo, ima dio za mljevenje suvih sastojaka tipa: orah, badem, lješnik i sl.) bademe sa pšenicom i onda dodate prethodno blago isjeckanom miksu voća jogurta po želji (ko voli gušće - manje i obratno) i voila! :da:

Edited by Kokopelli
Posted

Znaci tacno tamo gde nikad ne gledam sta ima :D znaci u istom nizu gde su i pekara i ono silno lekovito bilje?

E, sad sam vidjela to ljekovito bilje. Dakle, ne s te strane pijace, već sa suprotne :da:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...