MissionVao Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ahaaaaaa sad mi je konacno jasno again, nisam znala da tu ima ista sem sira i loseg mesa
MissionVao Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 (edited) Zatvoreno Prva poslasticarnica gde torte i kolaci zapravo imaju ukus i to dobar a nema gde nisam bila. Koliko su im slike dobre toliko je i ukus odlican. http://www.portal-srbija.com/zabava-i-umetnost/poslasticarnice/caffe-poslasticarnica-choko ako neko zna gde su se preselili (iz Krunske)... ako uopste i dalje postoje. Edited October 9, 2009 by Double Fire
Kokopelli Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 I ja sam prije mjesec dana bila razočarana kada sam saznala Nije premještena, samo zatvorena. Idi do Kragujevca, do Slatke Kuće Srce
MissionVao Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Meni je bilo sumnjivo sto su nesto dugo na odmoru, upala sam s drustvom pre neko vece po navici kad ono iskace ispred nas neki navalentni lik i prica o klubu kao da se tamo neke orgije desavaju 'udjite udjite imamo svasta divlje al nemamo kolace'
Lord Iffy Boatrace Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ja ne znam vise sta da radim,veliki problem me muci vec par godina,jebeno sto ne vrate originalni ukus KOKA KOLI,pre par dana sam popio limenku koju mi je drugarica donela iz MADJARSKE,samo mogu reci jedno - BLAST FROM THE PAST -,samo sto nisam poceo da placem kad sam se setio da je nekada davno i ovim prostorima obitavala tako savrsena hemija u obliku savrsenog pica mi KOKA KOLE !!!
Guest HEFEST Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 presla sam skroz na indijski orah i pistace jeste skuplje i masno al makar su omega masne kiseline a ne trans fat kao u cipsu indijski orah po samoposlugama kosta oko 2.nesto k po kilogramu, u bio spajzu je 900 al je grozan. Najbolji balans cena-ukus ima na meru u Merkatoru, oko 1.nesto k. samo pistac im ima ukus na soda bikarbonu. jos samo njih da nadjem i ihaj Pistaci su za razliku od vecine drugih grickalica zdravi. Vazna napomena za one koji jedu pistace je da iz ljusture izgrebu i onu klicu sto ostane zalepljena sa strane jer je upravo ona neverovatno lekovita. Ubija slobodne radikale i tako to!!!
MissionVao Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ne znam za klicu al posle sam videla da su zdraviji (daleko) od indijskog oraha. Imaju manje masti i vise zdravih materija. Tako da sad imam izgovor da bacam sve gric gric pare na njih
El Karnisero Posted October 9, 2009 Author Report Posted October 9, 2009 Eh samo da nisu tako bezobrazno skupi...
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Nisam ni znao da postoji ZELE SVINJA,ali upravo sam je pojeo,dobra je skroz!!! \m/
Night's Blood Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Hahahahaha........ Nesto kao zele zeka?
Dark_Elf Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Nisam ni znao da postoji ZELE SVINJA,ali upravo sam je pojeo,dobra je skroz!!! \m/ Pa za srpsko tržište. Moraju svinje da se jedu, pa to ti je... makar bili i slatkiši.
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 bez ZVINJA ne moze da prodje
Vuk Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 ja ishao do nekoliko radnji da potrazim tu famoznu zele-svinju, ali nisam nashao :/ kupi josh neku, pa slikaj, da vidimo na shta to lichi
Night's Blood Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 E da dobra ideja. A mozda nas lozi.
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Nope,providna kesica,na drsci za lizalo,crvena je i klempava i ima 23 grama
Lord Iffy Boatrace Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Dobio sam od devojke,tako da mu cenu ne saznah :/
Nisko_Se_Mazim Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Ja uglavnom tamanim Munchmallow,cokladne bananice i Menanz cokoladu(do jaja je!)ponekad i neke keksice Od grickalica uglavnom kikiriki i soju,cips i kompaniju vec i redje
Narsil Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Ја чипс таманим, као и све врсте оних чоколадица.
dimmu1 Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 ja u poslednje vreme eurokrem od 1kg i u to umacem pardon stapice.neznam sto mesam slano i slatko ali je jebeno dobro..
Grob Bez Dna Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 (edited) jes vala. i cokolada i kokice su do jaja spoj. xD Edited October 21, 2009 by Milenko Tepic
Narsil Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Је л' си пробао да једеш пекмез и јогурт?
Night's Blood Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 (edited) Aaaa.... Sad sam u prodavnici videla delfina na stapicu, nestalo im gica. Edited October 21, 2009 by Night's Blood
Narsil Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Aaaa.... Sad sam u prodavnici videla delfina, nestalo im gica. Шта би са добрим старим зекама?
Recommended Posts