Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam drugara koji jede jogurt sa pekmezom i sa kremom takodje,nikad mi nije bilo jasno kako moze :D

Е, видиш, ја имам гомилу другара који су рекли бљак када сам им рекао да једем пекмез и јогурт, онда су пробали...пробај и ти па ћеш видети. Гарантујем да ће ти се свидети. :)

Posted

Куцам на google-u "Twix" да бих постовао слику најбоље чоколадице икад и налетим на ово:

Twix.jpg

LIMITED EDITION!

:haha:

• Upvote 1
Posted

Mada, kapiram da niko ne moze da nadmasi jednog ortaka koji je pravio sendvice sa salamom i eurokremom. :haha:

na planinarenju sam pravio sendvič sa paštetom, slaninom, majonezom i smokijem... onako, ništa posebno...

na selu sam jeo sendviče od pohovanog hleba (prženice), paradajza i eurokrema... ODLIČNI SU BILI... posle sam ponovo probao da napravim tako nešto ali nisu valjali, bio neki kiselkast paradajz a mora da bude blag, neutralan i onda je odlična kombinacija... generalno, kombinacije ekstremno slatkog (krem, đem) i nečeg blagog (jogurt, pavlaka, sir, banane, paradajz (ali ne kiseo) i sl.) su odlična stvar... ah da, jeo sam i supu pomešanu sa klakerom ali to je bio čist egzibicionizam, mada ni ona nije bila loša... osim toga što ne volim gazirano... a ni supu...

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...