Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kinder jaja su neprevazidjeni kult. :da: I danas imam negde punu kesu igrackica. :haha: Za onih srecnih SFRJ dana, cale je znao da mi kupi po celu kutiju, ja iskusno pokupim igracke a ostali jedu. :mhihi:

• Upvote 1
Posted

I naravno, slatkis kod kog skoro nemas nista da pojedes, ali mu je cena uvek bila paprena. :da:

http://vukajlija.com/attached_images/0001/2073/KinderEgg.jpg

jeste pre cena bila paprena,ali pre se barem kako ja mislim i bolje zivelo tj plate su bile normalnije u odnosu na danas.ja se secam da sam znao dobijati i po 3-4 kinder jajeta na dan.pa ona zurba da sto pre pojedem cokoladu da vidim koja je igracka unutra :haha:

Posted

Kinder jaja su neprevazidjeni kult. :da: I danas imam negde punu kesu igrackica. :haha: Za onih srecnih SFRJ dana, cale je znao da mi kupi po celu kutiju, ja iskusno pokupim igracke a ostali jedu. :mhihi:

Imam ja neku posudu punu igracaka,bas su kult.

Kad ja napravim budu odlicne. :D

Jel' to zoves? :D

Posted

Баш када се распадала СФРЈ,имао сам 5-6 година, и некако се потрефило да ми се у том периоду није кењало. Старији бураз ми је сваке недеље куповао Киндер јаја, пред одлазак у тоалет, да ме окуражи. Добра је то тактика била...

Posted

Ja sam uvek vise volela Kinder cokoladu. ^_^ Jebes igracku daj nesto da se jede. :haha:

Vaistinu. :haha:

Posted

Ja i dalje tvrdim da kinder jaja imaju bolji ukus od kinder chokolade.xD zhelim da verujem u to, zapravo.xD:rolleyes:

anyway, u poslednje vreme se tovim onom Notte chokoladicom, to je ustvari visokobudzetna napolitanka sa kul chokoladom sa leshnicima preko...al bash je lepa ta chokolada preko...

Posted (edited)

Kad smo kod Kindera:

3064596012_29bcd062f9.jpg

Samo što mi slonice ovo smijemo samo na slikama i da gledamo. xD

Edited by Diaboli Juna
Posted

Kad budem pravila poslacu ti postexpresom. :D

Drzim te za rec. :D

Ja i dalje tvrdim da kinder jaja imaju bolji ukus od kinder chokolade.xD zhelim da verujem u to,

Slazem se sa tobom u potpunosti.Kinder jaja>kinder cokolada.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...