lithium Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 sad sam pochela da balavim.xD bolje da ni ja nisam otvarala.xD
Black Label Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Nije mi medju redovnim, ali je mmmm strasno dobro:D
Ni! Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 I, da ne zaboravim... Kao i Ferrero Garden sa pistaćima.
El Karnisero Posted November 4, 2009 Author Report Posted November 4, 2009 Jebem ti ja te slatkise sto imaju paprene cene.
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Kao npr. I naravno, slatkis kod kog skoro nemas nista da pojedes, ali mu je cena uvek bila paprena. Edited November 4, 2009 by Night's Blood
El Karnisero Posted November 4, 2009 Author Report Posted November 4, 2009 Najgore je sto su ti slatkisi po pravilu mnooogoooo ukusni.Sirotinjo i Bogu si teska...
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Bas teko. Ali zato postoji recept za rafaelo kuglice.
El Karnisero Posted November 4, 2009 Author Report Posted November 4, 2009 Pih...Domaci Rafaelo uvek ispadne presladak.Bar ovi sto sam ja jeo bili(ili bile posto su kuglice xD) su preslatki(preslatkexD).
Talvi Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Kinder jaja su neprevazidjeni kult. I danas imam negde punu kesu igrackica. Za onih srecnih SFRJ dana, cale je znao da mi kupi po celu kutiju, ja iskusno pokupim igracke a ostali jedu. 1
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Kad ja napravim budu odlicne. Edited November 4, 2009 by Night's Blood
dimmu1 Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 I naravno, slatkis kod kog skoro nemas nista da pojedes, ali mu je cena uvek bila paprena. http://vukajlija.com/attached_images/0001/2073/KinderEgg.jpg jeste pre cena bila paprena,ali pre se barem kako ja mislim i bolje zivelo tj plate su bile normalnije u odnosu na danas.ja se secam da sam znao dobijati i po 3-4 kinder jajeta na dan.pa ona zurba da sto pre pojedem cokoladu da vidim koja je igracka unutra
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ja sam uvek vise volela Kinder cokoladu. Jebes igracku daj nesto da se jede.
El Karnisero Posted November 4, 2009 Author Report Posted November 4, 2009 Kinder jaja su neprevazidjeni kult. I danas imam negde punu kesu igrackica. Za onih srecnih SFRJ dana, cale je znao da mi kupi po celu kutiju, ja iskusno pokupim igracke a ostali jedu. Imam ja neku posudu punu igracaka,bas su kult. Kad ja napravim budu odlicne. Jel' to zoves?
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Jel' to zoves? Kad budem pravila poslacu ti postexpresom. Edited November 4, 2009 by Night's Blood
vudun Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Kinder jaja su neprevazidjeni kult. I danas imam negde punu kesu igrackica. Za onih srecnih SFRJ dana, cale je znao da mi kupi po celu kutiju, ja iskusno pokupim igracke a ostali jedu. Баш када се распадала СФРЈ,имао сам 5-6 година, и некако се потрефило да ми се у том периоду није кењало. Старији бураз ми је сваке недеље куповао Киндер јаја, пред одлазак у тоалет, да ме окуражи. Добра је то тактика била...
Ni! Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ja sam uvek vise volela Kinder cokoladu. Jebes igracku daj nesto da se jede. Vaistinu.
lithium Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ja i dalje tvrdim da kinder jaja imaju bolji ukus od kinder chokolade.xD zhelim da verujem u to, zapravo.xD:rolleyes: anyway, u poslednje vreme se tovim onom Notte chokoladicom, to je ustvari visokobudzetna napolitanka sa kul chokoladom sa leshnicima preko...al bash je lepa ta chokolada preko...
Night's Blood Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Ja i dalje tvrdim da kinder jaja imaju bolji ukus od kinder chokolade.xD zhelim da verujem u to, zapravo.xD:rolleyes: Nema tu dovoljno cokolade za takav zakljucak.
Ni! Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Kad smo kod Kindera: Samo što mi slonice ovo smijemo samo na slikama i da gledamo. xD Edited November 4, 2009 by Diaboli Juna
Rehabilitovani Bagrem Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Djevrek sa slaninom,bolji je i od cokolade,njam njam. 1
El Karnisero Posted November 4, 2009 Author Report Posted November 4, 2009 Kad budem pravila poslacu ti postexpresom. Drzim te za rec. Ja i dalje tvrdim da kinder jaja imaju bolji ukus od kinder chokolade.xD zhelim da verujem u to, Slazem se sa tobom u potpunosti.Kinder jaja>kinder cokolada.
MissionVao Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Imaju A gde ima tih kinder nilskih konja?
Recommended Posts