kuruz Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Najbolje je bilo Partizanovo jaje, brat i ja smo pojeli bar 400 komada dok nismo skupili sve sličice, al' smo dobili samo potpise igrača (Lukovski, Tomašević, Brkić, Koturović, Berić, Radošević, trener Muta Nikolić...).
lithium Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 hahah, jao secjam se tih partizan jajca...xDDD shto se tiche tih kinder zajebancije, Kinder Country mi je jedan od favorita...
MissionVao Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Na srecu - da. Inace za Clipsy fanove - imaju novu ambalazu i na poledjini stoje slike dva nova proizvoda, ne znam kad izlaze. Jedno je valjda smoki a drugo je nesto s lukom (il sam nacisto pobrkala loncice). Jedva cekam
vudun Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Najbolje je bilo Partizanovo jaje, brat i ja smo pojeli bar 400 komada dok nismo skupili sve sličice, al' smo dobili samo potpise igrača (Lukovski, Tomašević, Brkić, Koturović, Berić, Radošević, trener Muta Nikolić...). После је дош'о Киме Богојевић на место Мутавог. Најјача ''Фајнал фор'' екипа.
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Gricko je uzasan,i nasao sam jednom dlaku u njemu...A onom cipsu PIk cacka ne treba ni dlaka kol'ko je odvratan! Inace onaj hrvatski ljuti tortilja cips ist die best chips un d world!
lithium Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Jel se ovo cudo jos proizvodi? ovo je takav kult.xD ja ga pamtim josh od kad je koshtalo dinar ipo.xD
Ni! Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Ja te zajebancije poput Gricka, ribica, pereca, grisina nikad nisam baš voljela. Štarkov smoki, čips s vremena na vrijeme (pogotovo kad ga umačem u gvakamole sos) i to je to. Ali, prije neki dan sam probala neku pastu od pistaća i badema sa orasima, malo podsjeća na marcipan i fantastično je...
Talvi Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Kako se zvao onaj kremic uz koji su u kutiji isli i stapici?
Talvi Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Nije to. Na taj fazon uradjeno, ali drugacije.
Footog Qpoos Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 k'o klinac sam sa drugarima stalno visio ispred radnje...zdrali smo onih starkovih cokoladica sa rumom...bio tada i svit,samo sto je bio skup ko kertridz za segu...uglavnom,zdrali smo dok se ne izvrnemo...zdrao se i onaj flips...ono cudo sto smo zvali "veliki smoki"...uglavnom,jedino se od mog detinjstva promenilo to sto su ukinuli cokoladicu sa rumom...al u nasim zivotima se pojavio artikal pivo...i dalje sa drugarima visim ispred radnje dok se ne izvrnemo...i opet smo poceli da hasamo"velikog smokija"...bilo lepo,vuce,hladno...stoji nam maksimalno
Talvi Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Upravo sad tamanim "Simce" sa jagodom, mislio sam da se vise ne proizvodi ali slucajno ga nadjoh u marketu.
MissionVao Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Najnoviji Chipsy sa ukusom Hot Dog-a je uzasan, kao da ste onaj s kechapom kvasili u vodi da izgubi pola ukusa a onda osusili
Bejbe Kompajler Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Hm, da li ovo bolje da pišem na temi o kuvanju ili ovde... ajd' neka ga... Ima li neko neki recept za neki simpatičan a brz kolač, opako mi se prijelo slatko
Grob Bez Dna Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 zar ti nije lakse da kupis nesto u marketu? xD
Jellybelly Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 @talvi - ja mislim da se ono zvalo pick nick break, tako nekako...
Bejbe Kompajler Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 zar ti nije lakse da kupis nesto u marketu? xD Ali, Miljeeeenko.. Morala bih da se obučem i da siđem do marketa, po ovoj kiši.... Njeee, lakše mi je da smutim nešto 1
MissionVao Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Zumance + shecer Mozes i puslice - belance i secer pa u rernu.
Dark_Elf Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Zumance + shecer Ja sam kao mali jednom imao trovanje od toga. Keva je običavala meni i burazeru da umuti (ručno, kašičicom) žumance sa šećerom. Ali moj organizam nije to podneo... ne mogu živo jaje da jedem. Verovatno i to jaje nije bilo dobro, pa zbog toga... svejedno, posle tog mog trovanja nikada više nismo to jeli.
Bejbe Kompajler Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Pa nije baš mnogo zdravo jesti živo jaje, i to tako 'na suvo', odnosno bez ičeg više (osim šećera)
Recommended Posts