Night's Blood Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Ne volim kada je posna slava :/ Tada malo cudni kolaci Kako cudni?
ShinigamY Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Neam pojma Nie to to, mrsni kolaci su zakon, i veci izbor
MissionVao Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Ima ok posnih kolaca mada sad mogu da se setim samo 'suve pite' to je nesto kao baklava npr.
ShinigamY Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Mmm sutra mrsna slava Izvestavam sta je bilo od kolaca
El Karnisero Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 Ja idem u Cacak na slavu,videcemo sta ce biti.
Footog Qpoos Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Mmm sutra mrsna slava Izvestavam sta je bilo od kolaca Ja idem u Cacak na slavu,videcemo sta ce biti. to ljudi...sutra krkanluk...ustvari, vec danas.....mezance,pa corbica,pa sarmice,pa prasence...i onda ubijanje od spricera...loces dok ne crknes...dok ne vratimo kosovo...dok ne udjemo u evropu...uglavnom,bice dobrano...
Fapril ethereal Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Ja idem u Cacak na slavu,videcemo sta ce biti. haha spremi se za holesterolsku bombu! zna se gde se najbolje jede..kod Duleta pecenjara!cedj,saft i sach!
El Karnisero Posted November 21, 2009 Author Report Posted November 21, 2009 to ljudi...sutra krkanluk...ustvari, vec danas.....mezance,pa corbica,pa sarmice,pa prasence...i onda ubijanje od spricera...loces dok ne crknes...dok ne vratimo kosovo...dok ne udjemo u evropu...uglavnom,bice dobrano... Spricesr! haha spremi se za holesterolsku bombu! zna se gde se najbolje jede..kod Duleta pecenjara!cedj,saft i sach! UVEK HOLESTEROL! NIKAD ZDRAVA HRANA!
Bejbe Kompajler Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 haha spremi se za holesterolsku bombu! zna se gde se najbolje jede..kod Duleta pecenjara!cedj,saft i sach! El Dule beše u Parmencu? 1
Footog Qpoos Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Spricesr! UVEK HOLESTEROL! NIKAD ZDRAVA HRANA! grickanje krmeceg repa...
Fapril ethereal Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 El Dule beše u Parmencu? ima i u Atenici.. ma to je lanac pecenjara
Bejbe Kompajler Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Joj, onaj u Parmencu.... Svaki put kad se provezem tu, pokupim par kutija za zamrzivač 1
feyd Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Zar su krempite grickalice? u temi "slatkisi i grickalice" jesu.
ShinigamY Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 E pa, vratio se ja sa slave uuuh bilo je extra... Pocelisa klasicnim predjelom (salame, cajne, sira i tako to), pa presli na sarme ipaprike:rockdevil: Mmm... Usput supostavljene pecurke, na tri nacina, i josh neke stvari... Onda je doslo glavnojelo. Avali sa prasetinom i jagnjetinom:rockdevil: Prase je bilonekih 15 kilograma, tako da je bilo ispeceno kao pucka Hrskava kozica, rep itako te djakonije Prvo sto sam se uhvatio je "Čaponjak" (inachenoga praseta za neobavestene) Nakon toga uzeopar parceta krtine... Sve u svemu, prase je dobro proslo (iako nisam nekiljubitelj). Naravno na pauzama izmedju zalogaja, islo je zalivanje spricerom Nakon toga,"PRIMETIO" sam da je na stolu postavljena i jagnjetina :rolleyes: Uuuuu kako samnavalio na jagnje... uhh moja omiljena salata Mogu da kazhem da sam pojeopun jedan tanjir napunjen do vrha, nevidjeno volim jagnjetinu. Super ispeceno,extra sve Naravno, sada sam pio spricer od belog vina, sto me je dobrorazgalilo vec dobro otvoren apetit ... Kada samdostigao svoj limit, resio malo da prosetam po dvoristu (naravno da se slegnesve). Vratio se, na stolu su bili postavljeni DOMAĆI KOLAČI :violent: Mmmm bajadere,bombice, oblande, rolati... Uhh sve i svasta. Kao u Ivici i Marici. Navalio jana te kolače, pojeo par od svake vrste. Zalio Koka Kolom jer me je vec poceoboleti stomak, pa ajd da se to malo izgori Naravno pomoglo je Doneta jetorta. Ona snikers torta? Super stvar,pojeo jedno parce i zavrsio. Nakon toga, cepao samo ruzicu iz '96 godine (domaca).I spakovali se nakon toga i paljba kuci. Extra slava, dosta se pricalo oPatrijarhu Pavlu (bog da mu dusu prosti) i Kosovu (kao sto je neko vec pomenuo:P). Eto, ja podneo jedan po golem izvestaj :pivopije: Uh al sam se raspisao, josh i pod gasom... Dva puta sam citao post zboggramatickih gresaka... 1
ShinigamY Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 Hahahah xD Paaa kad njih 10 vec raportiralo pre mene Sta da kazhem vishe sto oni nisu rekli
MissionVao Posted November 21, 2009 Report Posted November 21, 2009 zasto su ti stalno spojene reci??
-Mare Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Uh al sam se raspisao, josh i pod gasom... Dva puta sam citao post zboggramatickih gresaka... Gramatiku proverio, pravopis sutra kad se otrezni.
ShinigamY Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Hahahaha pazi stvarno puno spojenih reci Loool, pobedio sam ga xD Ma zajebava me i ovaj spejs, moram da ga udaram ko konj :/
Kokopelli Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 (edited) zasto su ti stalno spojene reci?? To hoće kad se kopi pejstuje Inače, ajde da ubacim ovdje kad nemam recept. Mama je pravila tako dobar, pa može se reći, kolač. Od lisnatog tijesta naprave se korpice, one se pune tamnom i bijelom topljenom čokoladom, s tim da se tamna miješa sa puterom, a bijela sa neutralnom pavlakom ili tako nešto... Onda se pravi bijeli krem koji postaje brzo čvrst i u onom obliku kako ste ga prvobitno nanijeli. Prije nego što se to desi u njega se ubace višnje. KAKO JE DOBRO!!!!Znači kako jedeš tako prvo smažeš višnju sa kremom, pa lisnato tijesto, a onda odjednom zagrizeš čokoladni krem koji je u polu-čvrstom stanju. Edited November 22, 2009 by Kokopelli
Bejbe Kompajler Posted November 22, 2009 Report Posted November 22, 2009 Najdraža moja Kokopelli, ja nikako ne razumem šta ti reče xD Ajde ti lepo zvrcni mater svoju pa joj kaži da ti poš'lje recep'
Recommended Posts