Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Stark je izbacio nove karamele, mlecne, lesnik i cokoladne. Prve dve su genijalne, trecu necu da probam jer nije to prava stvar :wub: Totalno su mekane i tope se.

Edited by MissionVao
  • 3 weeks later...
Posted

ne znam za povezanost anemije i cokolade...al valjda je tako...mene keva terala k'o derle da pijem sok od borovnice i da jedem cveklu...to je valjda preventiva,a i mislim i da to koriste anemici ljudi...

Posted

ne znam za povezanost anemije i cokolade...

i ja prvi put cujem za to. kako god,cokoladu obozavam narocito 'najlepse zelje'. to mi ostalo od detinjstva,i dan danas nema ukusnije cokolade za mene.

Posted

Svilene bombone! Uvek su me privlačile na seoskim slavama i vašarima, ali se sećam da je njihov "ukus" donosio slatko razočaranje...

Glede (copyright by young Lemmy Skywalker) alve - ni ja je nisam odavno kušao, ali mi je namera da to uskoro izmenim, al' ukuse, za razliku od tačnih imena koja je koja, im nisam zaboravio - ni onoj žutoj, ni beloj, niti onoj što liči na kvasac... Inače, sledeća na listi za odstrel mi je ova sa pistaćima, o kojoj sam čuo sve najbolje :razz:

800px-PistHalva.jpg

Posted

ima na počektu makedonske ul neka poslatičarnica, malecna - kao da je iz 19 veka, koja ima izlog u kom svakodnevno, pored svega i svačega jedan koamd alve veličine mene mami prolaznike... moraču da navrnem, cenim. :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...