Jump to content

Recommended Posts

Posted

Јел се сећа неко оних Цица Маца и Петлић чоколадица. Мислим да је Пионир правио. Биле су врхунске али их нисам видео 100 година.

Posted

Novi Vitaminkin smoki (malecne kesice od cca 30g), covece! Inace ne volim ni jedan smoki osim Starkovog, ovaj je jos bolji. Manje osetan kikiriki, sitnije mleven... njam. Ima u Merkatoru.

• 5 weeks later...
Posted

Ako zaiskaš i kisele krastavčiće, zabrini se... :mhihi:

Cipiripi krem je BIO zakon. Euroblok sam više volio...

Posted

Ma da, ja to pričam kako je bilo nekad. Sad se situacija obrnula, čini mi se...

Upravo uzimam da jedem valjuške i ajvar. :wub:

Posted

Krastavcice sam sve pojela, nema vise. :(:mhihi:

Ne znam, Euroblok mi nesto nije lep u poslednje vreme. :/

od kada su na njemu izvrasili harakiri sa evropskom tehnologijom,nije vise ni za humuanitarnu pomoc...

• 2 weeks later...
Posted

Krastavcice sam sve pojela, nema vise. :(:mhihi:

Ne znam, Euroblok mi nesto nije lep u poslednje vreme. :/

Опет ја и Еурокрем. То срање више не вреди курцу. Стављали су сурутку уместо млека у праху па ти види.

Posted

Euroblok i Eurokrem fakat imaju ukus na mast sa secerom u zadnje vreme... nista od ukusa da opravda to silno gojenje :no:

Praline su im njaah ali ove druge bombonice (truffles) - njam s klasom!

Sprungli (Swiss handmade chocolate)

56722-sprungli.jpg

Jedino sto kosta kao tona Starkovog Figara pa bih na duze staze radije krkala Figaro celi dan i noc :ph34r:

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Danima samo ovo jedem. :wub:

Cipiripi%20table_resize.jpg

E ovaj veliki je do jaja jeftin, čini mi se oko 35 dinara za 90 grama čokoladice. Ja sam ga dero jedno vreme stalno.

Nedavno sam pojeo dve milke od 300g u roku od dva dana. Sad samo znači plazma i znači mleko.

Опет ја и Еурокрем. То срање више не вреди курцу. Стављали су сурутку уместо млека у праху па ти види.

Znači proteini.

Edited by Dead Man Walking
Posted

sad samo znaci skupo i samo znaci i plazma i mleko...i znaci navukli me k'o klinca i znaci skupo k'o heroin...a bolje...znaci...

znaci,treba kinte za plazmu i mleko...mnogo...znaci...

Posted

:pivopije:

Ako kupujem grickalice u 99% slucajeva to je Gricko :wub: Smoki me je izdao jedne noci posle celog dana krkanja, jedva sam ga prezivela :haha:

Najgore razocaranje je kad kupis uzeglog Gricka pa ga 5x isprobavas da ocenis da li je previse bljak da bi ga ipak pojeo :ph34r:

Inace se zdravo hranim :haha:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...