Footog Qpoos Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 onaj cips sa okus od kajmak je dobar...
El Karnisero Posted April 5, 2011 Author Report Posted April 5, 2011 Одавно су сморили са тим новим укусима,само класика,ребрасти. 2
Kokopelli Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 (edited) Jednostavan, a sjajan (za one koji ne vole mnogo slatke kolače ) KOKOSOV KOLAČ SA KRUŠKAMA Neobičan kolač bez brašna. 3-4 kruške 250g kokosovog brašna 1 s.k. praška za pecivo 3 jaja 50-100g šećera Oljuštiti kruške i propasirati u blenderu. Promešati kokosovo brašno sa praškom za pecivo. Dodati pasirane kruške. Umutiti jaja i šećer mikserom. Postepeno dodavati mješavinu kokosovog brašna i kruške, polako miješajući kašikom. Sipati u podmazan pleh i peći u rerni oko 50 min. na 180o C. Edited April 12, 2011 by Kokopelli 2
serblackbeard Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Харибо глисте закон!!! Јес 200 кинте кесица али... 1
oʞɾoƃ Posted April 22, 2011 Report Posted April 22, 2011 Danas provalih da ovo čudo u Maxiju košta celih 20 din, u svim varijantama. Ubedljivi best buy slatkiš. 3
MissionVao Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 I domaci bounty je tipa 20din i strava je Nego, koliko je ok da kosta baklava po kg? Kupujem fantasticnu, sva je sitna i bogata ali mislim da me deru
DunkelheitRa Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 OBOZAVAM slatkise. Najvise volim snickers, twix, od cokolada najlepse zelje s kexom, nestle crunch, milku sa celim lesnicima, mmmmmmmm... Volim i Krasove ledene kocke Od slanog: badem, neslani kikiriki, trik stapice punjene kikirikijem, ljuti cips. Sto se tice torti, volim vocne torte sa visnjama, kako je lep ukus kiselog i slatkog Nema sanse da provedem dan bez grickanja cokolade ili bilo cega slatkog. Ne znam da li je jos neko osetio zavisnost toliku da krenete da panicite i unervozite se bez slatkisa :P 1 1
рогозуб Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 blejim ispred faksa, zapalio pljugu, sa dva ortaka slushamo vajolejot sa moba, zaustavlja se neki femsi auto, izlazi vladika sa nekim pomocjnikom, i kazhe dajde im ono chokoladno, nemogu ja to da jedem, i da nam taj djakon neku kesu pereca koje su skroz od chokolade, prozhdro sam vishe od pola te kese, do jaja su x) a nisam ni pogledo da zapamtim kako se zovu, neko strano ime..
Grob Bez Dna Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MfVVjpVZP8I
kuruz Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 OBOZAVAM slatkise. Najvise volim snickers, twix, od cokolada najlepse zelje s kexom, nestle crunch, milku sa celim lesnicima, mmmmmmmm... Volim i Krasove ledene kocke Od slanog: badem, neslani kikiriki, trik stapice punjene kikirikijem, ljuti cips. Sto se tice torti, volim vocne torte sa visnjama, kako je lep ukus kiselog i slatkog Nema sanse da provedem dan bez grickanja cokolade ili bilo cega slatkog. Ne znam da li je jos neko osetio zavisnost toliku da krenete da panicite i unervozite se bez slatkisa :P http://www.youtube.com/watch?v=x-A7zKwUBB4&feature=youtube_gdata_player 1
Генеральный Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 izlazi vladika sa nekim pomocjnikom, i kazhe dajde im ono chokoladno ортодох рејп прецелс.
MissionVao Posted June 11, 2011 Report Posted June 11, 2011 @DunkelheitRa: Deder proveri secer Sad mi flashuje da su postojale neke fantasticne coko perece, blago su vukle na cimet... Jel moze neko da iskopa ime/prodavnicu? Jel konta jos neko da mu se cokolada jede vise posle crnog/belog luka nego inace?
Face Of Melinda Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 @DunkelheitRa: Deder proveri secer Sad mi flashuje da su postojale neke fantasticne coko perece, blago su vukle na cimet... Jel moze neko da iskopa ime/prodavnicu? Jel konta jos neko da mu se cokolada jede vise posle crnog/belog luka nego inace? Ne znam koliko je moje vidjenje kao cokoholika i kuvarice merodavno, ali ja sta god da spremam ako mogu da metnem beli ili crni luk ja ga rado stavljam u klopu. Evo danas spremala neko povrce sa crnim lukom i upravo jedam Cokoladni Wellness
Face Of Melinda Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 (edited) ovo razbija! Edited June 12, 2011 by Face Of Melinda
tier_mfkr Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Koja je fora sa tim "after eight" proizvodima? Da se konzumiraju posle osam?
Face Of Melinda Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Nemam pojma, mozda posto se ne preporucuje hasanje posle osam (zdrav zivot i ti fazoni) ovaj naziv budi na greh kako god mnogo dobra cokoladica, ali jaka pojedes 2-3 table dosta je. Meni je pakovanje toga trajalo 5 dana... obicno nista toliko dugo ne traje
tier_mfkr Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Pa ne, tako i one neskafe i ostali frapei sa mentom imaju tu after ejt foru... pa me zanimalo Kutija slatkisa ti traje 5 dana... Vot ar ju, a midzit
kuruz Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Prestao sam da jedem slatkiše, jedino sladoled ne mogu da ostavim. 1
Recommended Posts