Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Jednostavan, a sjajan (za one koji ne vole mnogo slatke kolače :D)

KOKOSOV KOLAČ SA KRUŠKAMA

Neobičan kolač bez brašna.

kokosov%20kolac%20sa%20kruskama%20700x300.jpg

3-4 kruške

250g kokosovog brašna

1 s.k. praška za pecivo

3 jaja

50-100g šećera

• Oljuštiti kruške i propasirati u blenderu.

• Promešati kokosovo brašno sa praškom za pecivo. Dodati pasirane kruške.

• Umutiti jaja i šećer mikserom.
  • Postepeno dodavati mješavinu kokosovog brašna i kruške, polako miješajući kašikom.

Sipati u podmazan pleh i peći u rerni oko 50 min. na 180o C.

Edited by Kokopelli
  • Upvote 2
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

OBOZAVAM slatkise. Najvise volim snickers, twix, od cokolada najlepse zelje s kexom, nestle crunch, milku sa celim lesnicima, mmmmmmmm... Volim i Krasove ledene kocke :D

Od slanog: badem, neslani kikiriki, trik stapice punjene kikirikijem, ljuti cips.

Sto se tice torti, volim vocne torte sa visnjama, kako je lep ukus kiselog i slatkog ^_^

Nema sanse da provedem dan bez grickanja cokolade ili bilo cega slatkog. Ne znam da li je jos neko osetio zavisnost toliku da krenete da panicite i unervozite se bez slatkisa :o:P

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

blejim ispred faksa, zapalio pljugu, sa dva ortaka slushamo vajolejot sa moba, zaustavlja se neki femsi auto, izlazi vladika sa nekim pomocjnikom, i kazhe dajde im ono chokoladno, nemogu ja to da jedem, i da nam taj djakon neku kesu pereca koje su skroz od chokolade, prozhdro sam vishe od pola te kese, do jaja su x) a nisam ni pogledo da zapamtim kako se zovu, neko strano ime..

Posted

OBOZAVAM slatkise. Najvise volim snickers, twix, od cokolada najlepse zelje s kexom, nestle crunch, milku sa celim lesnicima, mmmmmmmm... Volim i Krasove ledene kocke :D

Od slanog: badem, neslani kikiriki, trik stapice punjene kikirikijem, ljuti cips.

Sto se tice torti, volim vocne torte sa visnjama, kako je lep ukus kiselog i slatkog ^_^

Nema sanse da provedem dan bez grickanja cokolade ili bilo cega slatkog. Ne znam da li je jos neko osetio zavisnost toliku da krenete da panicite i unervozite se bez slatkisa :o:P

http://www.youtube.com/watch?v=x-A7zKwUBB4&feature=youtube_gdata_player

• Upvote 1
Posted

@DunkelheitRa: Deder proveri secer :D

Sad mi flashuje da su postojale neke fantasticne coko perece, blago su vukle na cimet... Jel moze neko da iskopa ime/prodavnicu? :redface:

Jel konta jos neko da mu se cokolada jede vise posle crnog/belog luka nego inace? :D

Posted

@DunkelheitRa: Deder proveri secer :D

Sad mi flashuje da su postojale neke fantasticne coko perece, blago su vukle na cimet... Jel moze neko da iskopa ime/prodavnicu? :redface:

Jel konta jos neko da mu se cokolada jede vise posle crnog/belog luka nego inace? :D

Ne znam koliko je moje vidjenje kao cokoholika i kuvarice merodavno, ali ja sta god da spremam ako mogu da metnem beli ili crni luk ja ga rado stavljam u klopu. Evo danas spremala neko povrce sa crnim lukom i upravo jedam Cokoladni Wellness :haha:

Posted

Nemam pojma, mozda posto se ne preporucuje hasanje posle osam (zdrav zivot i ti fazoni) ovaj naziv budi na greh :haha:

kako god mnogo dobra cokoladica, ali jaka pojedes 2-3 table dosta je. Meni je pakovanje toga trajalo 5 dana... obicno nista toliko dugo ne traje :haha:

Posted

Pa ne, tako i one neskafe i ostali frapei sa mentom imaju tu after ejt foru... pa me zanimalo :)

Kutija slatkisa ti traje 5 dana... Vot ar ju, a midzit :bigblue:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...