~SilentWarrior~ Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 meni je After Eight odvratan Najlepse zelje su mi odlicne cokolade. 1
Face Of Melinda Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Midget no... no... no... Pazi to mi je i cudno u vezi ovom cokoladom pojedes malo i ne mozes vise evo dok sam pravila pauzu i internautisala pojedoh sama celi cokoladni wellness E vidis nisam obratila paznju na after eight seriju, do ove cokolade... Ma kazem ti sigurno je neka sexulana konotacija ali na finjaka
tier_mfkr Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 A? Mislis da je to neka afrodizijacna fora?
Face Of Melinda Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Khm...cek da vidim... mmm... ne nije delovalo tako na mene Sta da ti kazem probaj pa javljaj rezultat
tier_mfkr Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Mozda podsvesno deluje Kao: "ajmo na jedan after ejt, pa kod mene na hopa-cupa matorci su mi na selu, a sestra radi trecu..."
Face Of Melinda Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 marketinski trik, a opet sta ako se riba ne nalozi od jednog pa moras da ides da kupujes drugi... sa te strane isplativije je after eight (mamac) a onda alkohol, to ce je zakucati, dovoljno dugo dok se sestra vrati iz trece smene
tier_mfkr Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Ili tetka iz bosanske krupe Kad pomenu alkohol, neki likovi na nekoj zurci su taj after ejt nes i neki ajris krim mesali sa viskijem... kako je to do jaja nirvana, milina...
Kokopelli Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 (edited) Znam da ne izgleda nešto posebno, ali je mnogo ukusno. I nije baš ultra slatko. Banana bread: http://rasamalaysia....ad-banana-cake/ Ovaj često pravim jer je baš lagan. Uglavnom stavim 1 supenu kašiku smeđeg šećera ili mirin (pirinčani slad) ili neku drugu zamjenu, šta se već nađe u kuhinji http://www.carobnabu...lac-sa-kruskama edit: možda je ovo trebalo na kuvanje... mada nema kuvanja Edited June 13, 2011 by Kokopelli 2
Face Of Melinda Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Ajoj sta mi radis... ogladneh Ovo cu morati da probam i +
Kokopelli Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Imaš i apple bread i on je super, mada hleb možeš da praviš sa svim i svačim. Fora je samo da ne bude suv, već baš onako... mljackav Moram da napravim american pie. Baš je lagan recept i nije teška kao srpska. Nju ne mogu ni da jedem
Face Of Melinda Posted June 14, 2011 Report Posted June 14, 2011 Imaš i apple bread i on je super, mada hleb možeš da praviš sa svim i svačim. Fora je samo da ne bude suv, već baš onako... mljackav Moram da napravim american pie. Baš je lagan recept i nije teška kao srpska. Nju ne mogu ni da jedem Daces mi recept, posto kontam da je u testu fora za ameerican pie varijantu... Inace moj digestivni trakt jako lose secanje ima na lenju pitu sa jabukama, jako lose...
Machka Naopachka Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Peče se banana hlebčić - baš me interesuje kakav je.. ultra lako za spremiti (s tim što mislim da sam malo zajebala stvar pošto nisam dobro promešala suve sastojke... ali... šta je tu je )
vudun Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Jel konta jos neko da mu se cokolada jede vise posle crnog/belog luka nego inace? normalno. i mozzart kugle
Kokopelli Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Peče se banana hlebčić - baš me interesuje kakav je.. ultra lako za spremiti (s tim što mislim da sam malo zajebala stvar pošto nisam dobro promešala suve sastojke... ali... šta je tu je ) kako je ispao?
jelchica Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Domaci medenjaci ftw. Ako misliš na a la brownie testo + Đem + čokolada, davaj recept!
-Mare Posted June 16, 2011 Report Posted June 16, 2011 Ne bas ali pravio sam i to skoro, hajd potrazicu medju papirima.
MissionVao Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Otkad 'domaci medenjaci' povlaci cokoladu i brownije?
jelchica Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 (edited) Tako moja baba zove kolač od `brownie patišpanja preko kog ide džem od šljive pa tanak sloj čokolade. :drool: Pravila bih, a ne mogu doć do domaćeg recepta PS Mare, ubaci oba recepta u "Kuvanje" ako ih nađeš. Edited June 17, 2011 by jelchica
Havočka Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Ja juce napravih knedle sa sljivama, doduse bez sljiva nego sa visnjama i borovnicama, vise mi vremena trebalo da ih napavim nego da ih pojedem -.- 1 1
Machka Naopachka Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 kako je ispao? Što je dobaaaaaaaaaaaaaaaaaar, batice! A pritom spremi se za pet minuta - zakon. Posuh ga lešnicima, super ide Svaka čas' za recept!
Footog Qpoos Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 Ja juce napravih knedle sa sljivama, doduse bez sljiva nego sa visnjama i borovnicama, vise mi vremena trebalo da ih napavim nego da ih pojedem -.- knedle sa sljivama su gomboce...barem se u mom okruzenju tako zovu... 1
B@K@ Posted June 17, 2011 Report Posted June 17, 2011 2 girls? It's compleeex. Uglavnom, frtalj litre. 1
Recommended Posts