Jump to content

Recommended Posts

Posted

50274_81668120650_2529_n.jpg

ovo 100 godina nisam jeo. niti kupovne niti one homemade. potrazicu bas ovih dana to po gradu ne pamtim da sam to vidjao u radnjama.

Posted

Dobre su te štanglice, ali se dogodi da susam unutra bude prepečen, pa ubije ukus svemu ostalom.

Posted

Ono jes'...

Ja ne zderem previse slatkisa, ali ne mogu nikako da se nateram da kad kupim mlevenu plazmu, ne pojedem odmah celo pakovanje.

Litar mleka + 1 pakovanje mlevene plazme i posle toga sam samo za u krevet. -.-

Posted

Prvo masa jer masa je mama... Taj neki zdrav razum.

Samo sto kad se hranis kao termit a sedis na dupetu i zevas u knjigu, masa ide na pogresno mesto i u pogresnom obliku :D

Posted

Отворио неки чича киоск са грицкалицама на 5 минута од мене. Јесте да је мало скуп,ал' му је сунцокрет вазда брућ. Мало ствари на свету је лепше од врућег сунцокрета.

Posted

Sad sam nakupovala tri tone slaniša i slatkiša da žvaćem, davno me nije tako napalo.. ne znam dal sam srećna il tužna, ali mislim da mi je vreme da radjam dete.

мисиш, кад већ набијаш гузове?

то ти је прорадио грицкалички инстинкт.

Posted

U sustini sve ove Maretije gotivim, ali ima dana kada mi se jede beli luk, onda ostajem kuci i meditiram u aromaticnoj auri :haha:

Inace Merkator je poceo da proizvodi čokoladne biskvite sa semenjem, nalazi se u odeljku za dijabetičare i preukusno je, tako lepo legne uz mleko, tako da ako naidjete na te keksice kupujte ih slobodno ;)

Posted

Ja se navukla na ovo :haha:

Beli luk rula :haha:

fettuccine%20garlic.png

Meni su oni sa paradajzom omiljeni. Mada je i sa sirom dobro.

Posted

мисиш, кад већ набијаш гузове?

то ти је прорадио грицкалички инстинкт.

Jok, pms-iram

Ja se navukla na ovo :haha:

Beli luk rula :haha:

fettuccine%20garlic.png

UUUU daaaa om nom nom nom, <3 <3 <3

sa pecurkama je bolji :razz:

Neeee, nene ne.

Dakle ovo - Urmašice, i to u Fofi.. brale...

urmasice-300x226.jpg

Posted

Jok, pms-iram

гледај то са ведрије стране, боље и то него да пмс-ишеш.

онтопиц: пробо ја ове фетућине што ми их је доктора преписала. изгребо сам се ко у шибљу а најео сам

се ко у фенси ресторану.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...