dimmu1 Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 ovo 100 godina nisam jeo. niti kupovne niti one homemade. potrazicu bas ovih dana to po gradu ne pamtim da sam to vidjao u radnjama.
dimmu1 Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 pogledacu bas.ne zagledam preterano kase ali kod nas ili ima twix,mars ili gillette 3 za brijanje
Machka Naopachka Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Ma to me napalo ovih dana pa meljem te industrijske slatkiše.. inače po vrućini samo urmašice, baklave, tulumbeeeeeee, alvaaa... samo šećer šećer šećer... i mas'
Lou Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Dobre su te štanglice, ali se dogodi da susam unutra bude prepečen, pa ubije ukus svemu ostalom.
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Sad sam nakupovala tri tone slaniša i slatkiša da žvaćem, davno me nije tako napalo.. ne znam dal sam srećna il tužna, ali mislim da mi je vreme da radjam dete.
Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ono jes'... Ja ne zderem previse slatkisa, ali ne mogu nikako da se nateram da kad kupim mlevenu plazmu, ne pojedem odmah celo pakovanje. Litar mleka + 1 pakovanje mlevene plazme i posle toga sam samo za u krevet. -.-
Machka Naopachka Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kFM5VHH8wNA
Demon Seed Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Prvo masa jer masa je mama... Taj neki zdrav razum. Samo sto kad se hranis kao termit a sedis na dupetu i zevas u knjigu, masa ide na pogresno mesto i u pogresnom obliku
El Karnisero Posted September 18, 2011 Author Report Posted September 18, 2011 Отворио неки чича киоск са грицкалицама на 5 минута од мене. Јесте да је мало скуп,ал' му је сунцокрет вазда брућ. Мало ствари на свету је лепше од врућег сунцокрета.
Генеральный Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Sad sam nakupovala tri tone slaniša i slatkiša da žvaćem, davno me nije tako napalo.. ne znam dal sam srećna il tužna, ali mislim da mi je vreme da radjam dete. мисиш, кад већ набијаш гузове? то ти је прорадио грицкалички инстинкт.
Face Of Melinda Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Ja se navukla na ovo Beli luk rula
Face Of Melinda Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 U sustini sve ove Maretije gotivim, ali ima dana kada mi se jede beli luk, onda ostajem kuci i meditiram u aromaticnoj auri Inace Merkator je poceo da proizvodi čokoladne biskvite sa semenjem, nalazi se u odeljku za dijabetičare i preukusno je, tako lepo legne uz mleko, tako da ako naidjete na te keksice kupujte ih slobodno
Lou Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Ja se navukla na ovo Beli luk rula Meni su oni sa paradajzom omiljeni. Mada je i sa sirom dobro.
Machka Naopachka Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 мисиш, кад већ набијаш гузове? то ти је прорадио грицкалички инстинкт. Jok, pms-iram Ja se navukla na ovo Beli luk rula UUUU daaaa om nom nom nom, <3 <3 <3 sa pecurkama je bolji Neeee, nene ne. Dakle ovo - Urmašice, i to u Fofi.. brale...
Генеральный Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Jok, pms-iram гледај то са ведрије стране, боље и то него да пмс-ишеш. онтопиц: пробо ја ове фетућине што ми их је доктора преписала. изгребо сам се ко у шибљу а најео сам се ко у фенси ресторану.
Face Of Melinda Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 @Machka: Nema PMS bez cokolade... Ja napravila brownies-a i tamanim ih uz sladoled od vanile. @Generalni: Ej ali grebes se sa uzivanjem, jbte ovo je poprimilo sado-mazo ton
Recommended Posts