-con-struc-tor- Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 САМО ВЕЛНЕС онај "велнес оброк", као цереалије, јако је добра комбинација, само што је скупо 1
PLANT Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 a u čemu je fora s tim čoko-velnesom? kao, s jedne strane, zdrava hrana, žitarice, dijetetska vlakna, ovo-ono, a s druge strane ga napucali sa šećerom i tim zaslađenim "voćnim" prelivom ono originalno izdanje još i razumem ali ova kasnija "fensi" izdanja...
Dead Man Walking Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 и ја стављам пиво на то. Gasiš ga sa pivom?
Face Of Melinda Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 a u čemu je fora s tim čoko-velnesom? kao, s jedne strane, zdrava hrana, žitarice, dijetetska vlakna, ovo-ono, a s druge strane ga napucali sa šećerom i tim zaslađenim "voćnim" prelivom ono originalno izdanje još i razumem ali ova kasnija "fensi" izdanja... Ma da svi se loze na zitarice a kada pogledas koliko kalorija vuce onaj secer, bolje onda da uzmes nesto zaista cokoladno. Inace danas jela one Vitaminka skoljkice
Stolet Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 (edited) ^Ijaaaaaooooj što je to fino Fail xD Edited October 13, 2011 by Stolet
Night's Blood Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 (edited) @Plant, Melinda Ne svidja se meni to zato sto je "zdravo", nego zato sto je ukusno. Edited October 13, 2011 by Night's Blood
Rehabilitovani Bagrem Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 navukoh se na dvopek od punog zrna.jebo mater kolko je dobro!nema ukus ali ima neceg eroticnog dok lomis zube u zelji da usitnis tu prokletinju 1
Lou Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Inace danas jela one Vitaminka skoljkice Ima li vitamina i kojih?
PLANT Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Ma da svi se loze na zitarice a kada pogledas koliko kalorija vuce onaj secer, bolje onda da uzmes nesto zaista cokoladno. pa da, recimo, ona mala obična "innocent looking" Bonžita ima čak 110 kalorija. isto onoliko koliko bi potrošila kad bi brzim hodom peške išla na deseti sprat otprilike a bonžita sa čokoladom i ono veliko čudo na foru bonžite sa bademom (samo se ne zove tako jer je strani proizvođač) opušteno ima duplo više izvor http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti/175494/U-kesici-cipsa-ima-kalorija-kao-u--27-kasicica-secera- Ne svidja se meni to zato sto je "zdravo", nego zato sto je ukusno. hedonizam first, zdravlje later ; )
jelchica Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Zna li neko gde ima da se kupe kristali nane/mente? Prehrambena industrija ih rabi za spravljanje slatkiša, a bilo bi sjajno imati te kristaliće i mešati u neke kolače
Face Of Melinda Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 @Plant, Melinda Ne svidja se meni to zato sto je "zdravo", nego zato sto je ukusno. Ma opusteno nego gomila ljudi cak ih forsira zato sto su satro zdravi, a meni je bolje da za dorucak pojedem musli a u toku dana cistu cokoladu. Jbga čokomanijak sam. A ovaj wellnes sa cokoladom je meni najbolji, u stvari lazem tuce se sa onim wellnesom sa mlecnom cokoladom i lesnicima. @Lou ima kalcijuma, nije vitamin ali je dobar za kosti @PLANT: To su sve te tzv energetske namirnice u sustini kada padne secer ja ih uvek imam kraj sebe jer ga brzo podignu. Inace mnogo vise volim da napravim neki slatkis nego da ga kupim... ovog vikenda pravim kapri tortu
MissionVao Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 (edited) @Jelchica: To ces mozda i naci (makar aromu mente) al ja ulje od peperminta nikad... U Americi prodaju po apotekama, mozda ima i ovde Za to tvoje pogledaj u nekom fensijem bio spajzu, trebalo bi da ima @PLANT: za 8 minuta uz stepenice, da Edited October 14, 2011 by MissionVao
jelchica Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 ovog vikenda pravim kapri tortu Neki oproban recept? Jbg na netu ima sto recepata, te sa sušenjem kore, te sa piškotama.
forever*autumn Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 jeste da je skupa, al' baca u trans. 1
SerbZmaj Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Gde ima u Bg da se jede dobar sladoled? Mislim ne sa nogu, nego neka poslasticarnica...
Јарослав Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 У Призренској има одлична посластичарница. Имају и онај зимски сладолед, предобар је. То је она улица која се пење од Зелењака ка Теразијама. Са леве стране, одмах поред Топ Шоп продавнице.
MissionVao Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 @SerbZmaj: otkad Que Pasa ne prodaje sladoled (srsly nije stvar ukusa, objektivno najbolji sladoled u BGu) ostaje najbolji onaj u Nusicevoj Leti neka poslasticarnica ima Tehnodrom frizider (ogromni okrugli) koji puno ljudi hvali, u Knezu, al ne znam koja tj da li zimi ima igde da se kupi. 1
BLAGOJE Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 moj favorit je neka poslasticarnica sa "italijanskim" sladoledima na kuglu na bulevaru blizu one ogromne ideje.
Rehabilitovani Bagrem Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Mislis uzbrdo ka Lionu Bombaj ili ispod pored sportske radnje ima mala poslasticarnica.
MissionVao Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Hm to moze biti i Bolonja (koja po meni ima ispodprosecne sladolede, limun ima ukus na deterdzent, cokolada nije lepa itd). 1
Face Of Melinda Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Neki oproban recept? Jbg na netu ima sto recepata, te sa sušenjem kore, te sa piškotama. Pazi probala sam tortu radjenu po tom receptu, a onda sam zamolila drugaricu koja ju je pravila da mi ispise sve detaljno. Pa pravim je sutra, ako ispadne dobro kacim je na temu Kuvanje
Lou Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 Kačiš tortu? Već se zadovoljno trljam po stomaku.
Recommended Posts