Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne znam.

Meni je to isto ko da kazhesh da svi metaleri pichke samo nece da priznaju.

EDIT;

AUF sine koji offtopic...kako li se samo stiglo do ovde od slatkisha i grickalica....

Edited by matatrtaDgrejt
Posted (edited)
Ne znam.

Ja znam :da:

Nije valjda da se bavis plesom? :ph34r:

EDIT:E da,offtopic,sad sam video...

(posle pola sata :lol::udri: )

Edited by LazaGNR
Posted
forever :pivopije:

:evotigana:

Pa ti ne znas da se od piva raste? :da:

Vidis kol'ki sam ja? :)

icon8.gif

Ne smem ni da pomislim kako ces izgledati za 10 godina :ph34r:

Ja mislim da se raste od rakije :P

:) :)

:pivopije:

Posted
Moja sestra je mog zeta upoznala na plesu, nemas pojma koje je to razocarenje za mene bilo kada sam cuo gde su se upoznali, a jos kada sam cuo da on igra tenis i da je zaludjen tim sportom, totalno sam popizdeo, jebem ti feminizirane muskarce :( To je ogavno isto kao i devojke koje boksuju ili bacaju kladivo :(

A ja ne bih isao na ples pa makar tamo djuskala gospodja Jameson glavom i bradom u sve stiklama i suknjici :(

A osecaj za ritam treba imati i kad igras basket ;)

A, ti imas predrasude ;)

Nema veze, neka ti ih.

Ne znam u čemu je problem kada se spomenu ples i muškarac. To što dotičnog zanima ples i bavi se njime amaterski (u slučaju tvog zeta) ili profesionalno, ne znači da čovjek posjeduje bilo kakve osobine koje imaju veze sa ženstvenošću ili sl. A šta sa umjetničkim klizanjem tj. klizanjem uopšte? Uglavnom se divim vještinama koje takvi ljudi posjeduju, osjećaju za ritam, a da ne pričam o tehnici. I ja bih se rado upoznala sa momkom na plesu, samo što šteta jer to se neće desiti. Skroz sam antitalenat kada je ples u pitanju, izuzev trbušnog, mada mi ni to nije išlo da valja.

Hmmm, na kraju bih se osjećala bezveze, jer moj čovjek zna izvanredno da pleše a ja smotana, nemam osjećaj ni za šta. U svakom slučaju, čitava poenta je da feminizam nema veze s tim.

E da, sada je i tenis ušao u uži izbor za ženski sport?

Naravno. U krajnjem slucaju, kad tip zna da igra to je sexy (zensko misljenje se racuna, valjda?).

Ipak,

koliko god da je prerastao u umetnichku formu , ples je u neku ruku produzhena predigra. Podsvesno jebanje bez ulaza, shta ti ga ja znam. Sva pazhnja fokusirana na jednu osobu. Dakle, ima sve elemente da bi ga zhene volele a mushkarci mrzeli.

A jos jedno ipak, u plesu muskarac vodi a zena prati, sto je prirodan odnos i bilo bi logicno da odgovara muskarcu?

Posted
Ja mislim da se raste od rakije :P

:) :)

:pivopije:

Moze i od toga :pivopije:

Nego,da se vratimo na ovu temu o ovim sranjima od slatkog...

Posted
A, ti imas predrasude ;)

Nema veze, neka ti ih.

Naravno da imam predrasude. Smisao emancipacije je da se izjednace prava muskarca i zene a ne da muskarac postane zena a zena muskarac.

Da se vratimo na temu, zaboravio sam da kazem da ipak imaju dva slatkisa koje volim, a to su krem bananice i 7 days sa kremom, ali samo ako su svezi, kada su bajati nisu ni za ......

Posted

Mene treba grasak. :)

Jaffa sabija, i Mancmelou sa voleo sve dok se onaj lik nije otrovao. :) Onda mi se zelja za kupovinom nekako smanila....

Nama muskarcima je ples zanimljiv isko koliko i vama rvanje ili boks.

Ples je zanimljiv nego ja ne znam da plesem. Najveci blam devojka me cima da plesem a ja ne znam. Zato mora da mi bude zanimljiv, uzeh par osnovnih casova i eto. :da:

Posted
Lol, ja koja sam iz Bara (dok sam živjela u Baru) znam gdje je Que Pasa u Beogradu :) Sram te bilo!

A neces da mi kazes, kakva si. <_<

To je u Kralja petra levo kad ides knezom ka kalishu. Leti izbace frizider i u Knez malo pre kralja petra. skupo al vredi!

Hvala, probacu i to ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...