Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jedina mana je sto je unutra jabuka :D

Isto ko i sa Kinder jajima... ne mogu da verujem da ne postoji varijanta s jajetom u jajetu u jajetu... i tako x puta da se smenjuje crno i belo :veseli:

Posted

Ја никад нисам успео да поједем целу јабуку,чак мислим да никад нисам ни дошао до саме јабуке. :haha:

Данас се цепа сутлијаш. :wub:

Posted (edited)

Ne znam dal sam vec smarala time al tart of cokolade u Hleb & Kifle... to die for. Kad se pogleda gramaza i uporedi sa nekom cokoladom i sl i nije preterano skup (150din). I vocni su odlicni ali cokolada je cokolada...

Edited by MissionVao
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Bila su davno neka rumunska kinder jaja, veca od standardnih i puna cokolade, samo je igracka bila bez veze. A da, ukus cokolade je bio gotovo identican kinder cokoladi, mada je bio jednobojan. Znam da je cale mei i burazeru dovlacio gomile toga :P

Smrt.

3188370_460s.jpg

Posted

Koliko sam se ja kinder jaja nadobijao kao klinac, to je bio zločin prema ostaloj deci. I uvek je išlo na foru da ja uzmem igračku a čokoladu ostavim, nije me zanimala. :haha:

Posted

Koliko sam se ja kinder jaja nadobijao kao klinac, to je bio zločin prema ostaloj deci. I uvek je išlo na foru da ja uzmem igračku a čokoladu ostavim, nije me zanimala. :haha:

Ti si imao nekih problema onda. :haha:;)

Ja sam uvek vise volela Kinder cokoladu, ima vise da se jede. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...