dimmu1 Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 ovo me je podsetilo na odzacki sladoled. u subotu sam ga opet probao i ono je definitivno najbolji sladoled ikada. ako neko prolazi kroz odzake neka svrati u onu poslasticarnicu u centru i proba. 40din kugla,20din slatki kornet.
B@K@ Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) @neonskacrna - Daj adresu. Edited April 9, 2012 by B@K@ 3
Lunar Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Kod mene ovde na brdu, ljudi poludeli za Chimney cakeom, uvek ogromni redovi. Probao sam nije lose, ali ne mogu bas da definisem ukus, nit da kazem da sam stvarno odusevljen. Posle nekog vremena konzumiranja, videcemo da li cu im postati stali kupac.
kuruz Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 bilo i novinama o tom ludilu to se po Vojvodini pravi decenijama
Talvi Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 U pravu je forumska majka, previše su ti predvidljive fore u poslednje vreme.
Machka Naopachka Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Dude. Leave Britney alone. TOPIC Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva SUGARRRUUSHHHHH
neonskacrna Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 ja sam jednom tako povracala od alve i mislim da NIKAD vise to necu probati, mada ima ljudi koji su odusevljeni i mogu da pojedu koliko hoce
Machka Naopachka Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 auuuuu samo treba staviti pred mene 1
MissionVao Posted April 15, 2012 Report Posted April 15, 2012 Opet bacam pare na baklavu u Sultanima, moracu da vidim koliko je losa kad je sama spremim Moze svako da napravi istu ali je razvijanje testa mukotrpno smaranje Ako vam je sve jedno sta uzimate kucna baklava se najvise isplati jer je najlaksa za istu zapreminu, ima oko 47g a npr. nurija po slobodnoj proceni bar 50% vise (i jos je previse vodena). I ovako je 580din previse za 9 komada
Ozziris Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Te baklave u sultanu su u najmanju ruku uzas za te novce!
Machka Naopachka Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Jesu, mada nekad budu i OK. Nekad budu bajate.. al preskupe - da. Da li je neko probao baklave kod platoa??? Videh u izlogu da imaju ayran - nasmejah se (to je neko tursko nje, meni ukus ko da je neko prekiso jogurt pomešao sa izlapelom kiselom vodom), al baklave su izgledale divno i šareno u izlogu...? Dukat kebap baklava ili slično nešto se zovu 1
forever*autumn Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 to je valjda isti onaj Dukat sa Obilicevog venca, samo u prosirenoj verziji. u svakom slucaju, baklave su im ukusnije od Sultanovih, ali su im tek urmasice posebna prica.
Јарослав Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Зашто би било ко куповао баклаве кад су исте веома једноставне за спремање?
marcoman Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 koji hajp sa tim turcima i turskim radnjama svega i svacega, uskoro krece najezda otvaranja sunetarnica kapiram
MissionVao Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 (edited) O kakvoj najezdi pricas? @Jaroslav: Ti bas nisi video kako se pravi prava baklava? Svo ono cimanje oko tanjenja testa, sto slojeva ima jbt. Prvi put cujem za bajatu i neukusnu baklavu kod Sultana Ona druga koju vecina pekara prodaje se pravi lako kod kuce, samo uzmes tanke kore, secer, orahe i malo limunovog soka. Edited April 19, 2012 by MissionVao 1
Machka Naopachka Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 taki su najbolji... ..za da naprave baklave
MissionVao Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 I jos ne vidi nista tesko u testu za baklave Odma za zenidbu. 1
Machka Naopachka Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Ako ga mi ne udamo, ne znam ko će...
Јарослав Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 Па шта мислите, што сам ја овде? Само још да слике крену...
Recommended Posts