Jump to content

Recommended Posts

Posted

540580_332852076773422_100001458977931_899328_1740442629_n.jpg

ovo me je podsetilo na odzacki sladoled. u subotu sam ga opet probao i ono je definitivno najbolji sladoled ikada. ako neko prolazi kroz odzake neka svrati u onu poslasticarnicu u centru i proba. 40din kugla,20din slatki kornet.

Posted

Kod mene ovde na brdu, ljudi poludeli za Chimney cakeom, uvek ogromni redovi. Probao sam nije lose, ali ne mogu bas da definisem ukus, nit da kazem da sam stvarno odusevljen. Posle nekog vremena konzumiranja, videcemo da li cu im postati stali kupac.

Posted

Dude. Leave Britney alone.

TOPIC Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva Alva SUGARRRUUSHHHHH

Posted

Opet bacam pare na baklavu u Sultanima, moracu da vidim koliko je losa kad je sama spremim :D

Moze svako da napravi istu ali je razvijanje testa mukotrpno smaranje :(

Ako vam je sve jedno sta uzimate kucna baklava se najvise isplati jer je najlaksa za istu zapreminu, ima oko 47g a npr. nurija po slobodnoj proceni bar 50% vise (i jos je previse vodena). I ovako je 580din previse za 9 komada :(

Posted

Jesu, mada nekad budu i OK. Nekad budu bajate.. al preskupe - da.

Da li je neko probao baklave kod platoa??? Videh u izlogu da imaju ayran - nasmejah se (to je neko tursko nje, meni ukus ko da je neko prekiso jogurt pomešao sa izlapelom kiselom vodom), al baklave su izgledale divno i šareno u izlogu...? Dukat kebap baklava ili slično nešto se zovu

• Upvote 1
Posted (edited)

O kakvoj najezdi pricas?

@Jaroslav: Ti bas nisi video kako se pravi prava baklava? :D Svo ono cimanje oko tanjenja testa, sto slojeva ima jbt.

Prvi put cujem za bajatu i neukusnu baklavu kod Sultana :confused:

Ona druga koju vecina pekara prodaje se pravi lako kod kuce, samo uzmes tanke kore, secer, orahe i malo limunovog soka.

Edited by MissionVao
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...