Machka Naopachka Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Pa kači, Jare, ne stidi se (jumetal je, ne vidi se) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Ваше. То јест, ти си већ качила, свака част на томе. Мислим на ове остале жене које још нису. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Al tebe udajemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Па... WAIT WAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Belgijska čokolada 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Shp®itz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Kupih mami za rodjendan bombonjeru od ove firme, pa nas je castila istom tom bobonjerom taj dan. Jeste veoma skupo, ali ja mislim da ukusniju bombonjeru nisam jeo odavno. Ekstaza za culo ukusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Kad mi padne tako nesto na pamet izracunam koliko Kinder Bueno, Victor Schmidt Mocart kugli, Kinder Hippo, Pionira s celim lesnikom, Cookies-a i sl. stvari mogu da kupim na pijaci od svercera Pogodi sta prevagne... Mada kul su bombonjere ponekad, ako bas valjaju. Samo mi se cini da je Lindt cokolada bas masna (kad nije neka dark varijanta) Edited April 24, 2012 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ja sam maločas zemio ovu plavojku, friško iz Alemanje. Još ako me sutra za kasni doručak (ponovo) sačekaju prženi krompirići i salatljika+mlada luka... E da, Mišn Fajr, najboljše da sve preračunavaš u rum kasatima, univerzalni studenCki koljač, suštastvenost ukusa. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Suvise slatko za moj ukus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ja sam našao komad plastike u tome, više nikada ždranje neće biti isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Moraš da jedeš i da se pojiš kao bivo na pojilu - halapljivo, ali oprezno. Mene omašili krumpirići, al' susretoh ćufte. E da, praline su uglavnom gadna stvar, mada verujem da ima nekih femsi ukusnih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Пралине су закон. Мислим да је то једини слаткиш који могу стално да једе (поред чизкејка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Meni su praline preslatke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ja sam našao komad plastike u tome па кад жваћеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Рум касато - песак уваљан у чоколаду Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 рум сакато је најбољији сваткиш још од шећерне табле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Kad mi padne tako nesto na pamet izracunam koliko Kinder Bueno, Victor Schmidt Mocart kugli, Kinder Hippo, Pionira s celim lesnikom, Cookies-a i sl. stvari mogu da kupim na pijaci od svercera Pogodi sta prevagne... Mada kul su bombonjere ponekad, ako bas valjaju. Samo mi se cini da je Lindt cokolada bas masna (kad nije neka dark varijanta) Sve je to istina, ali bombonjere su uvek bile oblicje poklona. Ne kupujem maloj deci poklon, pa da im kupim brdo slatkisa, strpam u kesu i dam. Ja se secam kao mali da sam svaki put poludeo od srece kada bi tata doneo brdo cokoladnih bananica u kesi. Inace naravno, retko kada bi bas zeleo sebe da castim necim slatkim bi kupio sebi bombonjeru(,a i nekako bi se tako bas osecao kao istinski forever alone guy), vec bi uvek prevagnulo ovo sto si ti napisala. Inace ja volim rum kasato, ni sam nisam siguran zbog cega, mada iskreno ne secam se kada sam ga poslednji put jeo, ali sam skoro video da su uradili novi dizajn pakovanja pa izgleda vise fensi nego ranije. Edited April 25, 2012 by Lunar Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Кад сам био клинац, уништавао сам се Милкама и Лајоном из Француске, потпуно друга димензија у односу на оно што се продаје код нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Smoki king size je jebeno genijalan! Isti ukus, za nijansu hrskaviji i velik ko prst Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Рум касато - песак уваљан у чоколаду vrhunski baninijev produkt po pristupacnoj ceni. za prave mornare i one koji se tako osecaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ME DO WANT Иначе, навукао сам се на ово чудо: Прррррееееедоооооброооооо је! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Другар вози камион са чоколадама којима је мало прошао рок трајања. Продавнице морају да их склањају са рафова, иако су и даље добре. Донесе јуче брдо Кит Кета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Kraš čoko kolačići NJOM NJOM NJOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 biobela biskvit sa limunom i fruktozom ubih se jutros al valja samo ako je svez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts