Jump to content

Recommended Posts

Posted

Otprilike, ima svoju policu i liniju proizvoda. Pa pazi, uopste nije skupo s obzirom da se prodaje u pakovanjima od po dve cokolade po 200 grama, znaci jedno pakovanje kosta oko 280 din, al to ti je 400 grama cokolade ;)

Posted

Nisam znala da je 400g, hvala za info :D Jesi li probao sve ili samo neka konkretna valja?

Btw razmisljam da probam da napravim sama rum kasato, kapiram da je samo miks mlevenog keksa, ruma, cokolade i putera.

Posted

Dobio neku francusku,ne znam kako se zove ..nesto "nuve" ili "d'...",ima dosta rezbarije na sebi,fantasticna.3 dana je gospoCki konzumirao

samo Najlepše želje, ostalo je smeće

e ovo mi svi kazu,a meni najlepse uvek bile prosek,ko Milka...ono kad nema nista,aj duzmem to.

Kul je i onaj cips sto je najbolji uz pivo....bo'me jes'.

Posted

Čudna fora, ovo izgleda tako poželjno, al' ne. Pije mi se. E sad, druga je fora ako završite neku dobru neprskatu. I'm on a horse.

• 2 weeks later...
Posted

Jebote nisu normalni, sve im valja i to previse :D

biscottiFruttiBosco.png

Ovaj konkretan keks ima ukus kao kada bi najlepsi sladoled od vanile s hintom sumskog voca osusio i onda od njega napravio najhrskavije danske kolacice (one iz metalne plave kutije). Ne preterujem.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Delhaize alva nije losa, ako volite onakvu kao u Veru :da: Kosta 550din/kg (u Veru je 600din/kg). Homogena je, sto mi se ne dopada toliko, zanimljivije je kad je vlaknasta.

Edited by MissionVao
Posted

Ne mogu jebeno da zahvatim ni viljuškom ni kašikom ni nožem kada je tako vlaknasta, moram da trpam komade u usta no hetero.

Posted

Da, ima li ista bolje od chunkova alve? :D Ova Delhaize moze da se jede kasikom, pruza mnogo manji otpor. I preparirana je hemijom toliko da joj je rok sredina 2014 :haha:

Dobise i neke puslice s kokosom, posto ga obozavam probam prvom prilikom.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...