Jump to content

Recommended Posts

Posted
Stvarno bre,ne pamtim kada sam zadnji(znam,znam ispravno je poslednji :D ) put video Mancmelou u Rodicu.

Ma sto ga nema u prodavnicama, nego u pakovanju ga ima malo!

Posted
Ukrasti bre oba!

Vredi sav trud - a nema da odgovaraš!

Nema sanse ! Veliko je to ! Krao sam i limenke ali ne i mancmelou....

Posted

Pa i Lee Man je krao limenke, al' manč nikada nije!

Kakav si to kleptoman kad ne mož' smandrljaš jedno the sweetest pakovanje u unutrašnji džep?

Posted

Uh, on je bio hit negde tamo '96 - kada se pojavio ( uz dobro propraćeni marketing ).

Nisam tada mog'o da spavam bez njega kol'ko mi bejaše paše ... ali ipak od tih čokoladica Twix je Twix!

2 in ONE. :mhihi:

Posted

Secate se one Starkove nagradne igre kad su se slali omoti 3 vrste slatkisa - Sweet nesto i nesto sto je u kutiji i izgleda kao crunch loptice - sta je to?? :D

Posted

E moja deco ne secate se vi pre rata "Josip Kras" prozivoda, cokoladica "Zivotinjsko carstvo" ... meni je cak iz Zagreba tada stigla nagrada zbog albuma koji sam bio popunio slicicama ... pa "Benko" ....uh sad me uhvatila nostalgija :D

Posted
Pa i Lee Man je krao limenke, al' manč nikada nije!

Kakav si to kleptoman kad ne mož' smandrljaš jedno the sweetest pakovanje u unutrašnji džep?

Evo, samo za tebe ! Pokusacu !

Posted
E moja deco ne secate se vi pre rata "Josip Kras" prozivoda, cokoladica "Zivotinjsko carstvo" ... meni je cak iz Zagreba tada stigla nagrada zbog albuma koji sam bio popunio slicicama ... pa "Benko" ....uh sad me uhvatila nostalgija :D

Ja cekam jos jednu slicicu iz razmene i onda sam popunila prvi album Zivotinjskog carstva. ;) Najozbiljnije. I jedva cekam :)

Posted
E moja deco ne secate se vi pre rata "Josip Kras" prozivoda, cokoladica "Zivotinjsko carstvo" ... meni je cak iz Zagreba tada stigla nagrada zbog albuma koji sam bio popunio slicicama ... pa "Benko" ....uh sad me uhvatila nostalgija

Ima bre i sad "Životinjsko carstvo" da se kupi, samo nije ni nalik na ono staro...

Jaoj, "Benko" i "Čokolešnik" i "Linolada", jebem ti sve...

Posted

ma bre moj ortak moze 1kg da pojede cokolada

ja evo priznajem mogu nekad u vrh glave 200

a mi se kladili da ce mo mi da mu kupimo 1 kg i ako pojede mi njemu svi kupimo sutra jos jedan kg

a ako izgubimo on kupuje nama 1 kg

i lik je lagano pojeo i nista mu nije bilo :uhoh:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...