Мајор Гашпар Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Само рокај млеко у инат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Ne znam. Spremala sam brda puta i ništa nije smrdelo. isto. o jednostavnosti da ne pricam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Само рокај млеко у инат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 @Generalni: Nisi citao sitna slova, kao ni ja pre 2 dana kad se za malo ne ispeglah Nije samo secen deblje nego ima aromu KAJMAKA A to za aromu inace pise samo u sastojcima ђубрад. нису написали на предњој страни амбалаже. Qрузе, је л' постоје основе за парницу? Stvarno ne znam zašto je to toliko uzelo maha, to pravljenje svakojakih aroma za čipseve то је једини начин да појединци осете укус пице. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 ne volim krompir kako god. a te arome i pojacavaci ukusa su smrt, udjem u lift posle komsija koji hasaju cips i naredna dva dana lift se oseca na cips Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Zvuči kao da je tvoj ulazak u lif presudan za trajnost čipsanog odora u liftu Jede mi se pica, nisam je osetio odavno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 kadmemrzidasklapamrecenicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Jede mi se pica, nisam je osetio odavno Ja napravila pica rolat, dodji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 kako to izgleda uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 JAAAAOIOOOOOOOO daj recept na kuvanju, pa da izbacim meso i spremim xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Kucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Ja napravila pica rolat, dodji. Jooooj Dok bih se ja dovukao, siskreno sumnjam da bi rolata preostalo... odo' iz'edem špagete, al' kad me put navede u Rumu, nadam se ponovljenoj ponudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Najavi se i nema problema. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Jebiga, ovo je za ovu temu, totalno nevezano za ponudu, na kojoj se iskreno zahvaljujem Dakle, ontopic: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Ili jos bolje - ovo Nikad nece dosaditi :haha: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 пише на кесици да је сечен дебље, да ме извинеш, због пунијег укуса. укус је као чипс умочен у хемикалију која је требала да му да укус кромпира (!) егзибит еј: Nesto najodvratnije do sada, znaci nikada do sada nisam bila u toj poziciji da li podrigujem od mucnine ili mi se povraca, pojela sam dve jabuke i jedno tri case vode da sperem ukus.. Da potvrdim izbegavati ovo sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Meni se svidja. Al utripovala sam da piše na kesi da je sa kajmakom kao? Možda ima više vrsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 е, је л' пробо неко ребрасти са укусом роштиљске кобаје, да ме извинете? то делује као укус који може фино да се реконструише у лабораторији Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Probah to jednom, samo su sunuli više masti no inače. Zaključak kao doktorkin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Dino jede taj s kobajom (o, bože..). Ima i onaj sa žarom i dimom. meni se ne svidjaju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 М'ц, била си у праву, постоји и плави ''домаћински'', са укусом неког сира, ваљда Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Sa feta sirom je taj plavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Ko zna šta sam ja jela.. Nova opsesija, čoko smoki + bademi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts