Jump to content

Recommended Posts

Posted

80154_1_1_detail.jpg

Samo da stavim ovo i na novu stranu, i jebena slika je savršena, a nije ni upola savršena kao ukus, Kinder je najbolja fabrika na svetu i treba da dobijaju subvencije od UN-a.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Jel se kupuje samo na pijaci il ima i u prodavnicama?

Nikad nisam cuo za taj keks, ja sam iz Srbije

Ima ga na pijacama i u Veru, u Srbiji :D

Sad skoro sam videla ima da se kupi i s duplim belim sranjem, s coko filom, Oreo Mini i dve velicine pakovanja obicnog.

Taj coko je okej, jedini kom ne bacam fil.

Edited by MissionVao
Posted

Jel se kupuje samo na pijaci il ima i u prodavnicama?

Ne može ovaj pingvin na pijaci, mora da stoji u frižideru stalno, sve ostalo ima na pijaci, sestra i ja mesečno jednu teglu nutele od 880g pojedemo :D na pijaci 5x jeftinije nego u prodavnici, samo pingvin moram u maksiju da uzimam, a i češće ga nemaju nego što imaju ):

Posted

Nego jel sam ja jedini kome je nasiroko cenjeni Oreos, isti kurac ko i vecina kekseva na taj fazon kod nas? Kupio sam par pakovanja u Stockholm kad sam bio, doneo ovde, probao, meh nista posebno. Keks ko keks ... Ne kontam oko cega je hype :haha:

Исти курац, чак суви просек, има много бољих ствари на исти фазон. Ни мени никако није јасно у чему је фора.

Posted

Надобијах се слаткиша јуче, између осталог и

ferrero_rocher.jpg

а не бих смела у неко скорије време да се частим слатким, под неком сам новом терапијом :mad:

Једино овима не бих одолела :wub:

lindor-milk.jpg

али њих ми нико не купује :cry:

Posted

Smileys za one s jeftinijim kartama :haha:

@Underkuruz: Jesu, pogotovo bela s kokosom :o Od kako je Milka ne pravi ta mi je omiljena.

Najlepse zelje s jagodom je onako, ne bas pun pogodak. I dalje je najbolja s mlecnim filom.

Posted

чачани вратили старе амбалаже чипсу и грицку у нади да ће да врну тржиште

технологију чипса су вратили на стару, можда су исто урадили и са грицком

Posted (edited)

@Дутина:то су сви рекли, а и дало се претпоставити.

Jel ovo opet nesto novo?

није, то је онај, само су му променили амбалажу. и даље је далеко од оног култа.

Edited by Јарослав
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...