Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sitni kolači Nadalina nisu loši :) Više izgledaju kao čokoladne bombone nego kao kolači.

Štaviše, u odnosu cena-kvaltet bespogovorno šišaju npr. fensi Adore čokoladice.

Posted

Пробао Бамбијев велнес кекс са чоколадом и поморанџом, колико је добра ствар, тотално сам се навукао.

• Upvote 1
Posted (edited)

Ovo sam u Nemačkoj kupovao na kile. Od nedavno se i kod nas prodaje. Vrhunska stvar.

Giotto imas godinama na pijacama. Naravno kosta smesno u odnosu na prodavnice.

Ovo je zakon

SZJOC6AHILA9YVYBNV9IRGBO_999x999.jpg

180din na Kalenicu

Edited by MissionVao
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ovo nisam probao :o jebem ti sunce kako dobro izgleda :ph34r:

Nisam ni ja, al znajuci regularne hippos (NE od crne cokolade, oni su fuj) ovo moze biti samo smrtonosno dobro :o
Posted (edited)

^ Znas sta cu predloziti :haha: Spekulas, blender, dodati neceg kremastog po izboru i ukusu cisto da moze da se maze :D

Bolje nego da nemas kontrolu nad time dal je preslatko i dal je margarin unutra.

Edited by MissionVao
Posted

Ovo je bliže nekom eurokremu nego puteru. Nije preslatko, lako se maže.... Stvarno vrhunski proizvod. Keks je sitno mleven, ne oseti se pod zubima. :) 400 grama je 280 dinara. Ima i verzija za sirotinju, robna marka 365 od 220 dinara.

Posted (edited)

Sta ima moc da me em privuce s tezge na pijaci em da pojedem prvi put posle nekoliko godina toliko slatkisa i sjebem rezim? OVO.

P1100090.JPG

Sad vidim da ima i punjeno mlekom, hrskavo s mlecnom cokoladom i lesnicima, hrskavo s crnom i lesnicima. A onda i svi drugi Choceur proizvodi. I jos ima prirodne arome i 35% kakaa u cokoladi (inace najlepse mlecne su oko 30-40%).

Nasuprot tome, Amaretti. Potpuno sasvim odvratan, nejestiv keks. Ima ukus na presladak aceton.

Edited by MissionVao
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...