Machka Naopachka Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Meni su se tako smucili kupovni kolaci iz Tome, samo to imam u kuci vec mesecima KME jedno vreme sam sel ozila pa pravila kolace jednom u par nedelja, sad sam se prepustila kupovnim kolacima i tuzna sam..
Kokopelli Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 (edited) Alo. Lubenice i sve dinje generalno (iz roda Citrullus) su VOTJE. Get it. Paradajz je isto votje. Patlidzan, tikvice i bundeve takodje . Mhm, mhm. Lubenica ili bostan (Citrullus vulgaris je jednogodišnja biljka iz porodice tikvi (Cucurbitaceae), poreklom iz tropske Afrike. Procentulano najviše u svom sastavu ima vode. Gaji se i u drugim toplim oblastima zbog slatkog, sočnog, jestivog ploda. Lubenica je veoma zdravo povrće, a posebno je dobra za bubrege. Jedno je od retkog povrća koje se često smatra voćem, veoma je slatka i ljudi je najčešće koriste kao poslasticu. Najpoznatije države u kojoj se uzgajaju lubenice u Evropi su Grčka i Makedonija. Edited March 29, 2008 by Kokopelli
lithium Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 jel jeo neko one plazmice od jagode i vishnje? auu, shto su dobre, ubila sam se juche od toga;D
SerbZmaj Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Meni je plazma jedna od omiljenih 'namirnica' ali nisam jos to probao nekako mi...bsdfkhsdfhs
Dersu Uzala Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 (edited) Mhm, mhm. Nisam ni mislio da se nece naci neki domaci izvor koji tupi kontra celom svetu (as we Serbs usually do). Elem, here goes: Watermelon (Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum & Nakai, family Cucurbitaceae) refers to both fruit and plant of a vine-like (climber and trailer) herb originally from southern Africa and one of the most common types of melon. This flowering plant produces a special type of fruit known by botanists as a pepo, which has a thick rind (exocarp) and fleshy center (mesocarp and endocarp); pepos are derived from an inferior ovary and are characteristic of the Cucurbitaceae. The watermelon fruit, loosely considered a type of melon (although not in the genus Cucumis), has a smooth exterior rind (green and yellow) and a juicy, sweet, usually red or yellow, but sometimes orange, interior flesh. The flesh consists of highly developed placental tissue within the fruit. The former name Citrullus vulgaris (vulgaris meaning "common" — Shosteck, 1974), is now a synonym of the accepted scientific name for watermelon, Citrullus lanatus. Sad, ako i dalje ne verujete, predlagam www.watermelon.org. Za one malo sporije u glavu, definicija voTja je biljka koja radja plodove i cveta pri tome. Povrce ne cveta. Jerbo....nema cvetove. Case closed, razlaz. Edited March 29, 2008 by Odliveni Mozak
El Karnisero Posted March 29, 2008 Author Report Posted March 29, 2008 JA_VOLIM_TOOORTUUU... Koja ti je omiljena? Meni su se tako smucili kupovni kolaci iz Tome, samo to imam u kuci vec mesecima KME jedno vreme sam sel ozila pa pravila kolace jednom u par nedelja, sad sam se prepustila kupovnim kolacima i tuzna sam.. Kupovni kolaci su tesko sranje. Domaci su keva.
Dersu Uzala Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Ja narucio par Sacher torti iz Beca pre par meseci. Tesko sranje. Nema torte bez Srema.
Ni! Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Od slatkisha najbolje volem burek i jogurt. ^^ E, sad ozbiljno... Ovo je klasika... Onda, baklave i tulumbe... Profiterole obozhavam... Slatke pite... Ma, samo da nisu lizalice, bombone, shecjerna vuna i slichna bljutavoshecjerna sranja. Chokolino mi je takodje odvratan, kao i chokoladice sa puterom od kikirikija. I da, ja nisam trve, nisam ljubitelj Plazme. xD Sjeticju se josh... Elem, shto se vocja tiche, jedem sve - nisam ljubitelj shljiva, manga, kivija i ananasa, ali mogu da ih jedem. Najvishe volim jagode i vishnje.
Triad_1 Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 (edited) orasnice su keva! uvek ih pojedem toliko da mi bude lose... Edited March 30, 2008 by triad_lemur1
wasd Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 najjaca je kombinacija malo neke travuljine i posle toga u polsasticaru na sham-pitu i bozu PS probajte da zamislite facu onom jadnom Gorancu sto je radio kad su usla 4 metalca u full opremi mala pomoc lik je izgledao ovako nesto
Melodicus Deathus... Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Koja ti je omiljena? Kupovni kolaci su tesko sranje. Domaci su keva. SVAKA mi je omiljena... Ali ipak /torta sa piskotama, jagodom, kiselom pavlakom/ mmmm... Domaci kolaci su cale!!
lithium Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 ja ne volim torte. ni jednu...jedino mogu da podnesem onu sa plazmom. xD plazmoman. xD anyway, juche sam zevala po gradu sa drugaricom, kupila je neki keks...princeza sa pavlakom (keks se zove princeza, ispod pishe "sa pavlakom"xD) i mogu vam recji da je super...ima neku chokoladu preko...mljac...
El Karnisero Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 Probao sam indijske orahe.Sranje su.
mara! Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 ^ pa da li si ti normalan? xD ja kad krenem da hasam indijski orah, dok sve ne pojedem, ne stajem!! xD
El Karnisero Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 ^ pa da li si ti normalan? xD ja kad krenem da hasam indijski orah, dok sve ne pojedem, ne stajem!! xD Ma nesto mi se ne svidjaju.Ali zato su Gudovi pistaci keva.
mara! Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 jao. jao. jao. pistacji. imamo zdravu hranu pored skole. kupimo dnevno po 300g pistacja pa svi kolektivno jedemo. pocele su tetkice da nam seru jer ostane lom za nama. jao. pistacji.
El Karnisero Posted April 1, 2008 Author Report Posted April 1, 2008 jao. jao. jao. pistacji. imamo zdravu hranu pored skole. kupimo dnevno po 300g pistacja pa svi kolektivno jedemo. pocele su tetkice da nam seru jer ostane lom za nama. jao. pistacji. Meni su ovi Gudovi mnogo bolji od ovih iz rinfuza. Al' zato 75gr-100 din.
Bejbe Kompajler Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 јебеш ти те грицкалице... нема ништа боље од мојих торрти :)
MissionVao Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Torta od piškota!! Sad sam se setila da je pravim Uz modifikaciju - u fil od čokolade ću da dodam seckane žele bombone od pomorandže, da me seća na Jaffu
El Karnisero Posted April 2, 2008 Author Report Posted April 2, 2008 јебеш ти те грицкалице... нема ништа боље од мојих торрти :) 'Oces meni da pravis torte?
Bejbe Kompajler Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 оћем бре... -.- засад си торте заслужио -.-
Melodicus Deathus... Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 jao. jao. jao. pistacji. imamo zdravu hranu pored skole. kupimo dnevno po 300g pistacja pa svi kolektivno jedemo. pocele su tetkice da nam seru jer ostane lom za nama. jao. pistacji. Ih... Nisu bas zdravi, kad jedes 300 g... Torta od piškota!! Sad sam se setila da je pravim Uz modifikaciju - u fil od čokolade ću da dodam seckane žele bombone od pomorandže, da me seća na Jaffu Cuti! Ovde ima i nas debelih...
Mita Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 realno aj ko oce da mi pravi domace cokoladne torte i kolace neka me zove da mu pomognem oko jedenja XD
Recommended Posts