Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sam se istripovao da Kuruz trazi profiterole koje nisu zaledjivane ic, da ima trip da nece da jede zaledjene pa odledjene :haha:

Onda kad sam video Mackin post, pomislio sam da ona nije dobro skontala xD

Elem, ima u McDonaldsima (onima koji imaju i onaj McCaffe ili kako se vec zove, gde su kolaci i kafa) i nisu lose.

Na Terazijama i na Slaviji npr.

Edited by Demon Seed
Posted

ama oću da kupim normalne profiterole, ne one zaleđene iz Merkatora :haha:

daleko mi je to u Ustaničkoj, dajte nešto u centru

Posted

Ma hajde, izađi iz celofana, čega se stidiš? Bonux - možda vidi neka cura koja luta ovdi, ionako nećeš jebati. :)

Posted

Boze moj, sta sam jebo, jebo sam.

Evo, bas sam zeleo da se raspakujem, ali neam sliku novijeg datuma, a u medjuvremenu mi je porasla kosica pa sam sad opet flafi!

Apdejtovacu se pa cu da okacim <3

Naravno, na odgovarajucoj temi.

• Upvote 1
Posted

Ok su slatke pločice. Nisu baš sranje, ima i mnogo gorih stvari. Inače, odgovorno tvrdim da su Marbo (Pepsi) čipsevi medju boljima u Evropi. Bio sam u više od pola evropskih država i državica, svuda jeo čipseve i samo mi je Pringles ukusniji.

Posted

Onda verovatno nisi bio u Španiji :haha: ovde ima gomila malih čipsara koje prave tako dobar čips da ti posle jedne kesice ne pada na pamet da kupuješ to fabričko smeće tipa marbo, lazs i ostalo što ide u masovnu proizvodnju :da:

• Upvote 1
Posted

Nisam bio u Španiji. Ne volim tu ciganiju. Samo truli zapad i sever.... Daj neki link za te proizvođače, pa da vidimo da li može da se naruči...?

• Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...