Hail Metal Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Prošle godine su moji pravili od šipka, fenomenalno, ko marmelada maltene, još su par tegli stavljali med umesto šećera.
lemmy sixx Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Kupovne krofne? To mora da je smeće poput kupovne rakije Samo bunjevački fanci , ostalo su krofne za siromašne. Jako su dobre.Naravno da nisu ko domace jebiga,ali prolaze. Bunjevacki fanci...prva asocijacija na to je kada mi je Gurinovic nudio pecenu kobasicu umocenu u pekmez od kajsije pa se jede uz krofnu.Otero sam ga u picku materinu.
Hail Metal Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 A dobro to je stvarno bezveze, ali domaći fanci, još ako su topli nema bolje.
Demon Seed Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Je l' to neka zajebancija ili stvarno postoje ljudi koji ruckaju kobasice umocene u pekmez?
Machka Naopachka Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Meni u Nemačkoj poslužili ukišeljene viršle kao salatu...
Face Of Melinda Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Machko isto... Nazvala sam ih tursija virsle meni je to bio obrok uz pivo... Opet becka snicla se servira sa sosom od brusnice/visanja I sl. Tako da kapiram te njihove slatko slane varijante.
lemmy sixx Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Je l' to neka zajebancija ili stvarno postoje ljudi koji ruckaju kobasice umocene u pekmez? Nije zajebancija.Bunjevci ovde to cepaju.Ludi ljudi.
PajatheTrut Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 . Al' mi je ipak domaći od kajsija i dalje neprejebiv. + Je l' to neka zajebancija ili stvarno postoje ljudi koji ruckaju kobasice umocene u pekmez? Имао ја другарицу у основној ( брутална пичка дојаја иначе, ишли заједно на матуру, ал и даље је виђам по ходницима у школи сад ). Причала ми како она и њен буразер умакали шницле у јебени еурокрем и како је дојаја супер дупер укус , тешко ми било да јој поверујем, али никада нисам имао храбрости да покушам тако нешто. 2 3
PajatheTrut Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Али није хтела пробати моје усне вреле као жар.... 1
sale 3sm Larry Flynt Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 (edited) Nije htjela, nije htjela moje pjesme, moju ljubav moja djela... ja sam jeo snicle i piletinu u medu i one kineske kombinacije u kiselo-slatko-ljutim sosevima....do jaja je trip. Edited November 2, 2014 by sale 83 Larry Flynt
Night's Blood Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Svaki dan naučim nešto novo. 1 1
Tag Hoya Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Machko isto... Nazvala sam ih tursija virsle meni je to bio obrok uz pivo... Opet becka snicla se servira sa sosom od brusnice/visanja I sl. Tako da kapiram te njihove slatko slane varijante. Ne mora samo bečka, može i bilo pohovana piletina i sl. To se bač često jede kod nas, ne znam čemu čuđenje...
Face Of Melinda Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Meni je taj kombo ukusa karakteristican za Vojvodinu... a posto sam odrastala na sumadijskoj kujni takve kombinacije nisu bile na meniju...
MegaDave90 Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 (edited) Kod nas kao dodatak mesu ide......... jos mesa. Edited November 2, 2014 by MegaDave90 3
Antikristina Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Kod nas kao dodatak mesu ide......... jos mesa. Može biti da sam i ja iz Šumadije Svaki dan naučim nešto novo. 1
Маузер Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 Kod nas u Sremu nema toga slatko-slano. Znam da Bacvani sve zivo secere. Cak i u supu secera gruvaju.
Talvi Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 u ZR-u i okolini ćeš te kombinacije viđati samo po kineskim restoranima, biće da to Bačvani nešto izvode
jelchica Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 (edited) Bo'me, u Kikindi su me samo zblanuto pogledale kad sam se usprotivila šećerenju zelene salate Edited November 3, 2014 by jelchica
kuruz Posted November 3, 2014 Report Posted November 3, 2014 meni se svi čude kad kažem da ne solim paradajz, kuvana jaja, crni luk, svež krastavac itd
Recommended Posts