Guest HEFEST Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Oni cipsevi i smokiji goje kao da kultacom jedes mast. Veliko zlo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Verified Kakooo, nema nigde br a ne odgovaraju na poruke na Fejsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Pa prvo ih dodaj na fejsu pa onda šalji poruku. Ako pošalješ nekome s kim nisi "friend", poruka ode u Other i velike su šanse da neće da je vide. Odgovaraju redovno ;-) Vidim da se barem jednom dnevno neko kači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Da, odgovorice sigurno, gleda drugarica fejs. Jedino sto ne znam da li je ono bila poslednja tura, jer nema vise paprike vredi probati sigurno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Ti sto prodaju ocekuju poruke od ne-prijatelja, nije standard dodavati pa pisati To samo ako muvas. Ako nema jbg, dogodine. Navikla sam da postoji lista cekanja za dobar ajvar/pindjur Mogli bi da napravimo neki YUM ajvar, taman se cita jestivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Ja sam juče uzela još jednu turu, ali ne znam da li / koliko im je ostalo. I sami kažu da im je najlepši ajvar u septembru i oktobru, kad je i paprika najbolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Lista cekanja za ajvar, jebote. Napravite ajvar. 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Brendiramo iVar...i redovi su zagarantovani sirom sveta Za jum verziju bi mogli dubacimo i crnu boju, da bude opak. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 bravo, NB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Pazi, ja nisam neka domacica, ali kad mi bude trebalo naucicu da spremam sta volim da jedem i sta Sisus voli da jede(to se manje vise svodi na svinju ). Ali kad svi vec toliko imaju osetljivo nepce i ne mogu da jedu Premia ajvar od 150din. nego su tu neke bakine tajne od milion din., neka lepo zasucu rukave i naprave ajvar. Sigurno ga nece spremati na tone. Nisam u fazonu da koljem pilice i cupam perje, ali me neka savremena proseravanja jako nerviraju. Mmislim da me je ovaj izraz "lista cekanja" ubo u zivac. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Tako je NB. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Pazi, ja nisam neka domacica, ali kad mi bude trebalo naucicu da spremam sta volim da jedem i sta Tako je moja keva prihvatila celendz pre nekih 15-20 godina.Smazali teglu dobijenog i a u picku materinu sta sad, sto ne bi pravila da ima za celu godinu.I bi tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Ja imam plan. Moja mama sjajno kuva, ali naravno cale mora bar jednom da kaze kako je njegova mama nesto spemala ovako ili onako. Jednom sam mu rekla da ako je gladan cuti i jede sta mu je spremljeno. A moj plan je da tako neke stvari naucim od Sisuove mame, onda ne moze da mi kaze kako je njegova mama nesto drugacije spremala. Inace, meni svejedno, i ona dobro kuva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Kuvanje je sjajna zabava. Ja obozavam kuvati, kuvam svaki dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Zabava je dok ne postane obaveza. I meni je bila zabava dok sam bila na faxu, ali kad budem imala porodicu bice obaveza, mislim da onda nece biti nesto posebno zabavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Ja nemam porodicu, ali i moja devojka i ja radimo, imamo pun kurac obaveza, trcimo na milion strana, pa opet uzivamo u kuvanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Cekaj dok stignu deca i obaveze oko njih. Uzivacu i ja kad budem kuvala za dvoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 mene i podgrevanje onoga što mi keva šalje ubija 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Pa kada si tipican banatski gotovan. Cekaj dok stignu deca i obaveze oko njih. Uzivacu i ja kad budem kuvala za dvoje. To oko obaveza sa decom, istina. Ali da li kuvas za dvoje ili cetvero, potpuno isti kurac...sem ako nisi neka seka persa pa popustas i kuvas svima razlicito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Kad budem kuvala za cetvoro ima svi isto da jedu, nisam luda da se cimam i spremam razlicito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 jebo te Banat, popuši mi kurac, samo šumadijski mentalitet 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Kad budem kuvala za cetvoro ima svi isto da jedu, nisam luda da se cimam i spremam razlicito. Pa naravno. Ali prvo nauci za sebe da kuvas, kreni od osnova. jebo te Banat, popuši mi kurac, samo šumadijski mentalitet Ti sa Sumadijom imas veze koliko i ja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 (edited) ako je i tebi pola familije iz Šumadije i ako si tako vaspitan, hranjen itd, onda ćemo se sjajno slagati kad dođem u Szabatku Edited December 7, 2014 by Underkuruz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Rodjen si u Banatu. Ceo zivot zivis u Banatu, Hranjen si kao svaki gradjanin Srbije Ti si banacanin. I prvi puta cujem da postoji sumadijsko vaspitanje. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 rođen u Novom Sadu nažalost živeo u Banatu pobegao kako ne postoji, nisi upućen sisaj ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts