Jump to content

Recommended Posts

Posted

Donela drugarica iz Kanade, ne znam gde ima da se nadju u EU,nisam ni znala da ovo postoji :da:

pada mi na pamet kombo da se u klasicnu crnu moku izdrobe one pepermint bombone i to promesa i eto ga mocha-mint :bigblue:

Posted

Znam da negde (samo ne znam gde :haha: ) mogu da se nabave listići mente koji se koriste u prehrambenoj industriji.

Kontam da bi mogli da idu u perverzne kafe i kolačima po principu After Eight-a - samo treba naći te listiće.

Posted (edited)

Mene uvek smaralo kod bakljave što pliva u onome šerbetu. Onda sam probao kod Libanaca neke perverzne baklave, sa pistaćima, lešnikom, čokoladom, i pao u nesvest. Ova sa pistaćima je posebno dobra.

Edited by Demon Seed
Posted

Je miris kokosa <3

Ma baklava je zakon i to domaca ili ona turska u Dukatu, a u poslednjih mesec dana 2x pravih cokoladnu mus tortu, ohohohohoho cokoladni hedonizam, videcu da sibnem receptna kuvanje temu ovih dana...

Posted

After Eight - preslatko

Em skupo, em šećerno sranje

Davno, davno sam jela Ritter Sport sa mentom..

Ostao mi je u sećanju kao odličan. Moram da ponovim da vidim je l' stvarno tako dobar.

Posted

Je miris kokosa <3

Ma baklava je zakon i to domaca ili ona turska u Dukatu, a u poslednjih mesec dana 2x pravih cokoladnu mus tortu, ohohohohoho cokoladni hedonizam, videcu da sibnem receptna kuvanje temu ovih dana...

Šibaj, doktorka! :mhihi:

Melankoličan sam i setan u vezi sa ruskim šubaricama, na ti pljus, Sale...

• 2 months later...
Posted (edited)

Juče sam se prežderavao baklavi, keks torte i princes krofne, to su mi bili doručak i večera, i danas će biti , nema boljeg kolača od baklave.

Edited by Hail Metal
Posted

True that. Koje su dobre u Beogradu? Meni su se dopale oni Turci blizu platoa, dal neki dukat ili tako neko ime, mada nisam jela godinama, mozda se i zatvorio restoran :haha: ... Ali za ove domace, Fofa ima dobre baklave.

Posted

Tulumbe su mislim najslađe što sam ikad jeo.

Znam da zvuči kao kliše, ali nige nisam jeo tako dobre i bogate baklave kao što mi mama napravi, a jeo sam ih svuda.

Mada pročitao sam na netu da se originalna baklava pravi sa pistaćima umesto orasa kakav je ovde recept.

Posted

sinoć sam jeo neki kolač u Malom princu na Obilićevom

kad nisam crko, ništa slađe u životu nisam pojeo

otrov

Zlo i naopako prosli put sam pojela kolac tamo u nekim kasnijim vecernjim satim, nisam mogla da zaspim... jerbo je bilo prekaloricno i prepuno cokolade, ali vredelo je...

Osetis se gresno, posle mora neka fizicka aktivnost da padne...

@Machka... Fofaaaaaaa (homer koji balavi) urmasice, baklave, pite sve sve aaaaaaa

Dobre su baklave u Dukatu i onom turskom prodajnom mestu kod Vuka :da:

Tulumbe su mislim najslađe što sam ikad jeo.

Znam da zvuči kao kliše, ali nige nisam jeo tako dobre i bogate baklave kao što mi mama napravi, a jeo sam ih svuda.

Pitaj kevu za recept :da: failovala sam par puta u pokusaju da ih napravim, jest bilo jestivo ali nije to to...

Posted (edited)

Odlična je Baka Darina pita u Monumentu

Probaću ovih dana da skinem recept, pa javljam ako uspe

Edited by jelchica
  • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...