Face Of Melinda Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Donela drugarica iz Kanade, ne znam gde ima da se nadju u EU,nisam ni znala da ovo postoji pada mi na pamet kombo da se u klasicnu crnu moku izdrobe one pepermint bombone i to promesa i eto ga mocha-mint Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Znam da negde (samo ne znam gde ) mogu da se nabave listići mente koji se koriste u prehrambenoj industriji. Kontam da bi mogli da idu u perverzne kafe i kolačima po principu After Eight-a - samo treba naći te listiće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Možda mogu da posluže oni što se umesto žvaka turaju na jezik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Baklava najjači kolač, odmah zatim kozačke kape i minjoni. Već mesec dana mi kuća puna kolača, sad tamanim neku narandža tortu i puslice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 (edited) Mene uvek smaralo kod bakljave što pliva u onome šerbetu. Onda sam probao kod Libanaca neke perverzne baklave, sa pistaćima, lešnikom, čokoladom, i pao u nesvest. Ova sa pistaćima je posebno dobra. Edited January 8, 2015 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 odmah zatim kozačke kape misis ruske kape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Je miris kokosa <3 Ma baklava je zakon i to domaca ili ona turska u Dukatu, a u poslednjih mesec dana 2x pravih cokoladnu mus tortu, ohohohohoho cokoladni hedonizam, videcu da sibnem receptna kuvanje temu ovih dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 After Eight - preslatko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Ma kakvi, kupiš kilo Najlepših želja za te pare, a plus i nema glupe mente. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 After Eight - preslatko Em skupo, em šećerno sranje Davno, davno sam jela Ritter Sport sa mentom.. Ostao mi je u sećanju kao odličan. Moram da ponovim da vidim je l' stvarno tako dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Je miris kokosa <3 Ma baklava je zakon i to domaca ili ona turska u Dukatu, a u poslednjih mesec dana 2x pravih cokoladnu mus tortu, ohohohohoho cokoladni hedonizam, videcu da sibnem receptna kuvanje temu ovih dana... Šibaj, doktorka! Melankoličan sam i setan u vezi sa ruskim šubaricama, na ti pljus, Sale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 misis ruske kape Da na njih mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Nevaljali kolači 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 C umesto G? ili sam ćorava again? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 "g" je, samo što više liči na "c" Lulu preko dva meseca tražio sliku da izjednači Jelčicin post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Samo što ja za Jelchicine ne kontam što su nevaljali, prosvetlite me xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 ne znam, možda curi nešto iz njih kad zagrizeš, jelte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Ok, javlja se mogućnost da su lično njoj eto tako nevaljali, tako se oseća prema njima xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Juče sam se prežderavao baklavi, keks torte i princes krofne, to su mi bili doručak i večera, i danas će biti , nema boljeg kolača od baklave. Edited March 21, 2015 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 True that. Koje su dobre u Beogradu? Meni su se dopale oni Turci blizu platoa, dal neki dukat ili tako neko ime, mada nisam jela godinama, mozda se i zatvorio restoran ... Ali za ove domace, Fofa ima dobre baklave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 sinoć sam jeo neki kolač u Malom princu na Obilićevom kad nisam crko, ništa slađe u životu nisam pojeo otrov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 Tulumbe su mislim najslađe što sam ikad jeo. Znam da zvuči kao kliše, ali nige nisam jeo tako dobre i bogate baklave kao što mi mama napravi, a jeo sam ih svuda. Mada pročitao sam na netu da se originalna baklava pravi sa pistaćima umesto orasa kakav je ovde recept. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 sinoć sam jeo neki kolač u Malom princu na Obilićevom kad nisam crko, ništa slađe u životu nisam pojeo otrov Zlo i naopako prosli put sam pojela kolac tamo u nekim kasnijim vecernjim satim, nisam mogla da zaspim... jerbo je bilo prekaloricno i prepuno cokolade, ali vredelo je... Osetis se gresno, posle mora neka fizicka aktivnost da padne... @Machka... Fofaaaaaaa (homer koji balavi) urmasice, baklave, pite sve sve aaaaaaa Dobre su baklave u Dukatu i onom turskom prodajnom mestu kod Vuka Tulumbe su mislim najslađe što sam ikad jeo. Znam da zvuči kao kliše, ali nige nisam jeo tako dobre i bogate baklave kao što mi mama napravi, a jeo sam ih svuda. Pitaj kevu za recept failovala sam par puta u pokusaju da ih napravim, jest bilo jestivo ali nije to to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted March 21, 2015 Report Share Posted March 21, 2015 (edited) Odlična je Baka Darina pita u Monumentu Probaću ovih dana da skinem recept, pa javljam ako uspe Edited March 21, 2015 by jelchica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts