Machka Naopachka Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Odlican mi je Frikomov fantazija Svarcvald. Bila sam skepticna ali je to u stvari sladoled cokolada vanila, nije vodenast vec kremast a visnje nisu kandirane i ima neki preliv kog nema previse i nije presladak. Jel probao neko onja icebox? Uvek me mami kod treninga mi je a kao necu pre a posle ogladnim svetski pa mi nije do sladoleda vec do cevapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Moritz je najbolji sladoled koji cete pojesti u Srbiji. Tacno osetis ukus onoga sto si dobio, teksturu i ostalo. Najbolju vanilu sam upravo probao u Moritzu. Kao i limun - nana kombinaciju. Jeste skup, ali ako hoces da jedes vec sladoled, bolje pojedi dve kugle dobrog, nego pola kile nekog proseka. Nemoj da slusate ove sto hejtuju i koji su navikli na klasicne kremaste koji se godinama vuku kod nas. Obavezno probajte, svakom preporucujem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Second. Nas častili u firmi sa time, svaki koji sam probao predobriji od prethodnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 kolko ja vidim, za ovaj Sapore svuda govore da je bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Icebox frozen jogurt je lep, ali svi oni prelivi su mi preslatki, tipa previse secera, premalo ukusa Moritz limun-nana i narandza-djumbir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veliko jaje Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Skoro su otvorili Crnu Ovcu u Kralja Petra. Uvek kad prolazim, pogotovo uvece, budu velike guzve https://www.facebook.com/crnaovca.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Snesko 50 dinara, sta ce ti bolje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Moritz Eis je najbolji sladoled kod nas, Crnu ovcu jos nisam overila ali kazu da su u istom rangu. Majku mu kad hocu da jedem sladoled uvek idem na Moritz uzmes dva ukusa to je oko 250/300 kinti ali uzivas u tome, nema previse secera tj osetis pravi ukus voca/vanile/cokolade/name it Preporuka!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machka Naopachka Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Ka jedem sladoled svaki dan #curvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 boli te patka. round is a shape also. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Moja kupovina sladoleda u pmsu Prodavacica: koji cete sladoled? ja: sta vam je preslatko, sa cokoladom, karamelom, keksom i tako tim gadostima. Prodavacica me cudno gleda, kapira i smeje se i daje mi neki frikomov milka sa keksom i cokoladom bez karamele doduse, a sve to sam zacinila toto keksom Slatko do dijabeticnosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Toto keks majka i onaj kolač iz menze kad se već patiš sa pmsom, daj i dijabetes đuture Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Ma ne patim se, ali me ta primordijalna glad uvek iznenadi najgori kombo do sada je bio sarma i eurokrem, a sutradan ono grize me savest kakva sam sranja sve potrpala u sebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Patim posle jer sam stoka Ne stoka, #curvy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 pre neki dan sam išao u Medigroup na neka testiranja sve savršeno, jedino imam 50 otkucaja srca u minutu rekli mi da se vidi da se odlično hranim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Moritz je najbolji sladoled koji cete pojesti u Srbiji. Tacno osetis ukus onoga sto si dobio, teksturu i ostalo. Najbolju vanilu sam upravo probao u Moritzu. Kao i limun - nana kombinaciju. Jeste skup, ali ako hoces da jedes vec sladoled, bolje pojedi dve kugle dobrog, nego pola kile nekog proseka. Nemoj da slusate ove sto hejtuju i koji su navikli na klasicne kremaste koji se godinama vuku kod nas. Obavezno probajte, svakom preporucujem. Da se ne lažemo, svi se pale na Moritz samo zbog cene i zbog toga što su čuli da je to nešto ekskluzivno. To je samo sladoled... Isto kao i kada neko naručuje najskuplje pivo. Koliko god neko pivo bilo skupo ili fancy, to je ipak jebeno, sirotinjsko pivo. Naruči viski ili skupo vino, šmekeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 jesi jeo? mozda niej najbolji u srbiji, ali od ponude je definitivno bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 ako ćeš umesto piva da naručiš vino ili viski, šta onda naručiti umesto sladoleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 (edited) Rafaelo kuglice? Edited July 17, 2015 by tier_mfkr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 kurve Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 Kurve sa sampanjcem u ledu, normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tag Hoya Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 jesi jeo? mozda niej najbolji u srbiji, ali od ponude je definitivno bolji Jesam, ima u NS-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 kurve i kokain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 17, 2015 Report Share Posted July 17, 2015 na puteru. because, everything's better with butter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts