Tanya Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Sta sramota bre? Znas ono Teodorino cuveno "It's ok to be gay!" :) Evo sad sam pustila ok zvuce za likove koji tako izgledaju Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 HAhaha... sramota... pa stalno ti trazim linkove... sramota vise... Haha... a za izgled, ja mislim da se oni zajebavaju, da ne izgledaju tako stvarno... Quote
Tanya Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Pa naravno da se zajebavaju, sumnjam da iko ozbiljno tako moze da izgleda No ipak, it's ok to be gay Skroz im je ok zvuk. produkcija je mnogo dobra koliko na osnovu dve preslusane pesme mogu da procenim Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 :) Jebote... mnogo su oni promenili stil... na prvom albumu su deathcore/metalcore... onako bas krljacki... a sad neki vokali i melodije... :S No, nema veze... Quote
Tanya Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Vokali i melodije i trebaju da budu tu, cut tamo nemas ti pojma Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Mrsh! Nisam rekao da je to lose, samo sam rekao da je to ogromna promena... Quote
Apeiron Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Promena na bolje, cenim Bio bi ovo jos bolji album nego sto jeste da je za nijansu manje gay momenata, tacno se oseti da su mogli napraviti albumcinu fenomenalnu, i da su bas naslusani i talentovani muzicari. Quote
Tanya Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 I opet moram da ponovim: It's ok to be gay! Manite ih nek se pederisu, imaju ljudi svoj stil, samo nek se drze toga Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Pa da... :) Ma muzika je bitna, ne styling... Quote
Tanya Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Pa da, ali kaze cika Aperion da bi muzika bila bolja da ima manje gay momenata. A ja kazem, kad su gay neka se to i cuje u muzici Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Brate, ako sviraju pesme sa prvog albuma na svirkama, onda definitivno nisu gej... Quote
Geozee Posted May 2, 2008 Author Report Posted May 2, 2008 Ali zajebavaju se... valjda... :) ne mogu da ih zamislim takve da sviraju prvi album... Quote
Apeiron Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 (edited) Haha... Pa da, zajebavaju se, to je danas tako moderno, kao sto je u 80ima bilo sa sminkom i tapiranjem kose, nista manje i nista vise gay nije ovo danas, nego to sto je bilo A nisam mislio toliko na imidz, koliko na tu i tamo ipak malo previse secera, kako da se izrazim vec... Edited May 2, 2008 by Apeiron Quote
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Meni se ne dopada album... onaj prethodni mi je 1 000 000 puta bolji... ne znam cemu tolka promena u zanru... Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 ovaj bend je najgore smece od svega sto sam cuo s core sufiksom u deskripciji. Quote
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Hahaha... poslusajte prvi albuuuuuuuuuuuuuuuuuuum... Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 jedino sam taj i slusao. bez foliranja. Quote
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Sta? Oces da kazes da je gej? All is fair in love and war? Quote
Geozee Posted May 4, 2008 Author Report Posted May 4, 2008 Aaaaaa... Pa kako? Nema clean vokala... samo krljanje... nema veze... Quote
Tanya Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Ja prvi nisam jos skinula, ali posto mi se drugi svidja, prvi necu ni skidati posto je skroz drugaciji :) Quote
Apeiron Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ja prvi nisam jos skinula, ali posto mi se drugi svidja, prvi necu ni skidati posto je skroz drugaciji :) I ja sam to isto pomislio Quote
Recommended Posts