Jump to content

Recommended Posts

Guest Kriki
Posted

Odlicna album, bas old school thrash bend, ali malo kopiraju Sodom, i ostalu kompaniju iz Nemacke...Ali ok!

Nisam ga za dzabe skidao, i veoma je slusaljiv album!Postace ovo mnogo velik bend, mada vec jeste...Idu na turneju sa Napalm dEath i Suffo po evropi i po americi sa nekim gigantima isto idu...

Posted

Нахваљивани су доста. Чекам плочу да стигне, па ћу да оставим подробније коментаре.

Posted (edited)

Није била тема, ја их споменуо на Skeletonwitch теми.

Edited by RNA
  • 8 months later...
Posted

Nista special..exodusish thrash, da ima bolji vokal pa i da ima nekog potencijala, ovako, bash zabagovah kad videh 10ak recenzija na arhivama :)

Do jaja stvari: "Beneath The Waves" & "Dread Command"

• 3 months later...
Posted

Nije loš album, primećujem da je malo zreliji i manje divalj od prethodnika ali i dalje ima finog cepanja.

Jedan od boljih novih Thrash bendova zasigurno.

• 2 weeks later...
Posted

''Walking Into Nightmares'' je dobar.Slazem se da je malo manje lud nego prosli,ali to nije toliko bitno ako album udara. Primecujem da je i zvuk nesto manje masan nego na proslom albumu. Generalno, od 1 do 10, ja dajem 9.2 .

• 2 months later...
Posted

Ala ovi momci zagaju svaka im cast! Jedan od boljih bendova koje sam cuo u poslednje vrijeme. A ovaj Nightmare Anathomy sam juce slusao pola sata dok nisam zaspao, odlican instrumental iako vi kazete da je ukraden...

Posted

kopiraju sodom i nemce :uhoh: ja obozavam nemacke threshere ali ovo je go kurac, ne vidim nista sto bi previse licilo na teutonce..... vokal je core-ovski sto je najgore od svega, nisam pustio ni jedan album do kraja... ne svidja mi se ni najmanje..

ima brdo boljih novijih thrash bendova za mene: bastardator, redimoni, skin slicer...

:pivopije:

Posted
kopiraju sodom i nemce :uhoh: ja obozavam nemacke threshere ali ovo je go kurac, ne vidim nista sto bi previse licilo na teutonce..... vokal je core-ovski sto je najgore od svega, nisam pustio ni jedan album do kraja... ne svidja mi se ni najmanje..

ima brdo boljih novijih thrash bendova za mene: bastardator, redimoni, skin slicer...

:pivopije:

Tesko da kopiraju nemce. Pre bi se reklo da kopiraju Dark Angel.

Posted

pa to kazem, ni blizu oceva iz nemacke...

evo ovde je spomenuto

Odlicna album, bas old school thrash bend, ali malo kopiraju Sodom, i ostalu kompaniju iz Nemacke...Ali ok!

Nisam ga za dzabe skidao, i veoma je slusaljiv album!Postace ovo mnogo velik bend, mada vec jeste...Idu na turneju sa Napalm dEath i Suffo po evropi i po americi sa nekim gigantima isto idu...

Posted

meni je skroz ok bend, a bice i bolji...imaju energiju...a u thrashu danas je teshko ne kopirati nekog...od novih mi je mozda chak i jedan od boljih, uz evile, municipal waste, fueled by fire, pitiful reigh...

Posted

Tu i tamo cujes nesto sto povuce na Dark Angel, tu i tamo na Exodus pa i na malo Sodom, ali wtf. Kao sto kazes, tesko je sad biti originalan. Dok god su pesme razbijacke, meni licno, to uopste nije bitno.