Лударајко Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 War Without End Najbolji thrash album godine za mene. Quote
Guest Kriki Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Odlicna album, bas old school thrash bend, ali malo kopiraju Sodom, i ostalu kompaniju iz Nemacke...Ali ok! Nisam ga za dzabe skidao, i veoma je slusaljiv album!Postace ovo mnogo velik bend, mada vec jeste...Idu na turneju sa Napalm dEath i Suffo po evropi i po americi sa nekim gigantima isto idu... Quote
RNA Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Нахваљивани су доста. Чекам плочу да стигне, па ћу да оставим подробније коментаре. Quote
WoI Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ovo mnogo obecava kolko sam sada video na metal arhivi. bacam se danas na skidanje Quote
Morphy Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Zaro ova tema nije vec bila? Anyway...TOTAL WARRRRRRRR Ja mislim da oni imaju bolju produkciju na EP-ju nego sto imaju na albumu... Quote
RNA Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Није била тема, ја их споменуо на Skeletonwitch теми. Edited March 25, 2008 by RNA Quote
Angelystor Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Nista special..exodusish thrash, da ima bolji vokal pa i da ima nekog potencijala, ovako, bash zabagovah kad videh 10ak recenzija na arhivama Do jaja stvari: "Beneath The Waves" & "Dread Command" Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 jebo mamu kakav omot ! mislim da ne moram da pricam ko je radio omot... Quote
lemmy sixx Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Ma naravno,samo pogledom na njega se da primetiti specifican stil umetnika. Quote
Grobodan Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Pa naravno da se vidi - Dan Seagrave 1/1. Quote
Thrasher Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Fantastican bend."War without end" prosto ubija. Quote
Grobodan Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Uh, eve ga već novi albumčić: http://rapidshare.com/files/217076231/WWIN...aportal.ru_.rar Quote
Grobodan Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Nije loš album, primećujem da je malo zreliji i manje divalj od prethodnika ali i dalje ima finog cepanja. Jedan od boljih novih Thrash bendova zasigurno. Quote
Angelystor Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Ovaj Metallica rip-off na "Nightmare Anatomy" je kriminalan. Quote
LiveForTheKill Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Nisam ni ovaj preslusao kako treba, a vec ima novi Quote
Thrasher Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 ''Walking Into Nightmares'' je dobar.Slazem se da je malo manje lud nego prosli,ali to nije toliko bitno ako album udara. Primecujem da je i zvuk nesto manje masan nego na proslom albumu. Generalno, od 1 do 10, ja dajem 9.2 . Quote
Ајлин Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Ovaj Metallica rip-off na "Nightmare Anatomy" je kriminalan. još dodaj tome da kažu kako vole više "where megadeth came from" kao hejtuju metlicu. zlo. Quote
Zdodnovani Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Ala ovi momci zagaju svaka im cast! Jedan od boljih bendova koje sam cuo u poslednje vrijeme. A ovaj Nightmare Anathomy sam juce slusao pola sata dok nisam zaspao, odlican instrumental iako vi kazete da je ukraden... Quote
kiki Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 kopiraju sodom i nemce ja obozavam nemacke threshere ali ovo je go kurac, ne vidim nista sto bi previse licilo na teutonce..... vokal je core-ovski sto je najgore od svega, nisam pustio ni jedan album do kraja... ne svidja mi se ni najmanje.. ima brdo boljih novijih thrash bendova za mene: bastardator, redimoni, skin slicer... Quote
Thrasher Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 kopiraju sodom i nemce ja obozavam nemacke threshere ali ovo je go kurac, ne vidim nista sto bi previse licilo na teutonce..... vokal je core-ovski sto je najgore od svega, nisam pustio ni jedan album do kraja... ne svidja mi se ni najmanje.. ima brdo boljih novijih thrash bendova za mene: bastardator, redimoni, skin slicer... Tesko da kopiraju nemce. Pre bi se reklo da kopiraju Dark Angel. Quote
kiki Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 pa to kazem, ni blizu oceva iz nemacke... evo ovde je spomenuto Odlicna album, bas old school thrash bend, ali malo kopiraju Sodom, i ostalu kompaniju iz Nemacke...Ali ok! Nisam ga za dzabe skidao, i veoma je slusaljiv album!Postace ovo mnogo velik bend, mada vec jeste...Idu na turneju sa Napalm dEath i Suffo po evropi i po americi sa nekim gigantima isto idu... Quote
Ranis Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 meni je skroz ok bend, a bice i bolji...imaju energiju...a u thrashu danas je teshko ne kopirati nekog...od novih mi je mozda chak i jedan od boljih, uz evile, municipal waste, fueled by fire, pitiful reigh... Quote
Thrasher Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Tu i tamo cujes nesto sto povuce na Dark Angel, tu i tamo na Exodus pa i na malo Sodom, ali wtf. Kao sto kazes, tesko je sad biti originalan. Dok god su pesme razbijacke, meni licno, to uopste nije bitno. Quote
Recommended Posts