Totamealand Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Gledao sam kisser na tv metropolisu ali je bilo 2 popodne valjda O_o.Sta znam nije moj fah,ok sviraju. Gledao sam i ja. Odavno nisam čuo da neki tribute bend može toliko da zvuči kao original. Oduševili su me što su obradili Love her all I can, tu pesmu tribute bendovi vrlo retko obrađuju. Stvarno su dobri. Ali, jebiga, zaista im fali jedan. Quote
RNA Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Мене уопште нису одушевили, бољи су они Мађари. Али, рекао сам да је скроз коректно. Сем тога, никад нисам био неки љубитељ Кисса. Quote
Runner Posted July 28, 2008 Report Posted July 28, 2008 Bio sam ubjedjen da nastupaju kao cetvorka, a u Bajinoj Basti su prije 10-ak dana svirali kao trio. Sad ovde vidim da i jesu trio. Nastup im je bio zanimljiv, samo im je zvuk bio dosta "supalj", ali moguce da je to i do tamosnjeg tonca, ozvucenja i slicno. Sto se tice scenskog nastupa, tu nema zamjerki, ljudi se trude koliko mogu da skinu Kiss i generalno su dosta zanimljivi za gledanje. Quote
silentbob Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 e strava izgledate. Dida, jel ti menjas Paula? Quote
Black Diamond Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 ne ja se samo sminkam rad sopstvenog zadovoljstva Quote
Bejbe Kompajler Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Дида се задовољава шминкањем, па тако и мене шминка и онда испушта чудне задовољне звуке Quote
Dersu Uzala Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Teatar, sta li? Secam se kad smo Kamba, Bora i ja jurili neku sminku kod cice iz Cika ljubine, koji je radio za Narodno Pozoriste. I Bosko Buha tu na cosku. Pa, ima tome cca 30-tak godina. 28 tacnije, rekao bih. Quote
Biberchica Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Bila sam sinoc u Festu na svirci. Mogu vam reci da momci uopste ne zvuce lose. Samo napred! Al mi nekako fali Paul... Quote
Killing Floor Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 (edited) Nista posebno, ocekivao sam vise, ok je ali ...predgrupa mi bila bolja iskreno. Edited February 28, 2009 by Killing Floor Quote
Guest Antracit Posted March 23, 2009 Report Posted March 23, 2009 Nista posebno, ocekivao sam vise, ok je ali ...predgrupa mi bila bolja iskreno. E, bre prijatelju, pa ne mogu da verujem...Rock Filter ti je bio bolji od Kissera????? Vidi se da si muzicki obrazovan, visoooooooooko..... Ti mora da si njihov prijatelj, drugacije objasnjenje za tvoju konstataciju ne postoji. Pozdrav! Quote
METAL Man Posted March 24, 2009 Report Posted March 24, 2009 Пфффф, а таман сам помислио да се ради о Сепултура трибјут бенду који мје добио име по њиховом гитаристи. Takodje! Haha.. :) Quote
Biberchica Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Dobro, gde sad mozemo da cujemo i gledimo KISSER? Hoce li biti nesto uskoro, jel zna neko nesto? Quote
Guest Antracit Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Dobro, gde sad mozemo da cujemo i gledimo KISSER? Hoce li biti nesto uskoro, jel zna neko nesto? Koliko ja znam nece bas tako skoro...bar ne u Bg-u. Quote
Guest Antracit Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Bzvz... Kisser 15. avgust 2009. svira u Priboju u okviru nekog Rock festivala, to je potvrdjeno, a da li ce negde pre toga ne zna se Quote
Biberchica Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Kisser 15. avgust 2009. svira u Priboju u okviru nekog Rock festivala, to je potvrdjeno, a da li ce negde pre toga ne zna se Znas ti bre gde je avgust a i Priboj! hahaha Hvala za info.) Quote
Apeiron Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Mozda je malo offtopic (ali i nije), ako ovako zvucite, onda respect: To je ta obrada! Quote
Recommended Posts