sevast Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Zashto danas neko ne uradi neshto tako mrachno kao shto je "Phenomena Oblivion" spot? Vidi se da su bili entuzijasti chim su se odluchili da snime spot u nekom institutu ili klinici gde je neka zarazna bolest vladala(variola vera...sasvim je moguce da greshim). Samo zbog tog poteza vishe cu da cenim to vreme i Necrophobiu nego danashnju scenu ili shta vec. Quote
Guest sheol Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 zivela necrophobija cacani najaci Some Necrophobia se pise bez J ! Quote
Nesquik Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 Tako je!Kazi mu! Nego,moze li neko da nabavi njihov drugi album?Drugi album je snimljen ali nije izdat zato sto su se raspali.Ali je snimljen,i to znaci da moze nekako da se nabavi. Pa,moze li to neko? Quote
dudi Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Necrophobia je bio odličan na Brutal Reality Tortour sa Bloodbath i demoniac pre više od deset godina... album Impotent by sickness je samo izdat na kaseti.. Njihov spot koji se često vrtio na TV .NS plus u emisiji HARD METAL urađen profesionalno dobro ... to je sve vodio KOLE Polzović. Dosta su im pomogli i Bloodbath samo ubrzo posle tih koncerata su se raspali. Bloodbath je stvarno kultni bend.... uzivo su rasturali i svirali su na svim mogućim festivalima tada .....svaka im čast. Quote
RNA Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Е, ово је био death metal по највишим стандардима, онај old school death metal код кога се могу чути добри рифови, а не само бесловесно дрљање, урлање и гомила бласт битова, илити мучења несрећних бубњева. Quote
Odelo Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Ima li bilo ko 'Impotence By Sickness' uopšte? Quote
Nesquik Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Zamore? Imam ja. Mogu da ti srezem, ako oces hehe Quote
RNA Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Имам и ја срезано на диску, али нигде не могу да нађем касету. Морам то да имам, јер је омот такође сјајан, поготово за оно време и наше услове. Quote
Feniks . Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ajde da se pohvalim da sam ih gledao jos 92.g. na Brutal reality turneji. Kakav je to nastup bio! Jos kad su svirali Inner self od Sepulture,uh! Gledao sam ih i 94.g. na Balkan Horor Operi u BG. Quote
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Хахаха! На тој турнеји сам их и ја видео, 92-е! У Дому омладине: Necrophobia, Demoniac, Bloodbath ... Имам негде и карту ... Аух, бре - пре 14 година ... Јој ... Quote
Feniks . Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Na Brut.R. sam ih gledao u Kikindi i Novom Sadu, Bg sam preskocio. Uh, kako smo se smrzli na stanici u Kikindi, bio decembar. Quote
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Јеби га, у то време, то је била ствар престижа - бити на тим свиркама! Знаш и сам. Генерално - мени се Demoniac најмање допадао ... Bloodbath је ту био најјачи, дефинитивно. Quote
Phil Schneider Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ovi ljudi su tate i nemoj neko da sere Ja pijan$$$$ shit !!!!! Arrrrggghhhh! Quote
Feniks . Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Prvo su svirali Necrophobia, razvale sve zivo, posle na Demoniac odmaras a onda na Bloodbath opet ludilo. Ma ja sam pobegao od kuce na 3 dana u Zajecar na Gitarijadu 92.g . da bi gledao Bloodbath. Quote
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Имао сам (имам још увек, заправо) "Toxic Death" на траци и то сам сматрао реликвијом! Иначе, имам плочу "Traumatic Memories", имао сам и оригинал траку "Frustrations" али је негде загинула ... То су биле године које су, дефинитивно, припадале металу ... Quote
Feniks . Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Tako je, to su bile godine metala i metalci su tada isli na svirke, stopom, svercovali se ako nema para, ali islo se! A ne kao ovi danasnji, ma muka mi je od kad se setim kako je pre sve bilo iskrenije i bolje. Quote
gavrosaurus Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Ма бре, било је ПРАВА МУКА набавити шугаву касету (ако се чују оба звучника - супер!) негде, код неког, некако ... То је, бре, био јебени подвиг - слушати метал! Била је привилегија! Имаш касету - чуваш је као око, јеботе! А плоча - то је било злата вредно. Био си цар ако имаш плочу. Ма, све је то постало размажено и лењо ... Quote
Feniks . Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Sad kukaju, nisam isao na svirku, morao sam tetki da odnesem lek! Ma bezi, sve je to njonjavo. Quote
RNA Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Ма бре, било је ПРАВА МУКА набавити шугаву касету (ако се чују оба звучника - супер!) негде, код неког, некако ... То је, бре, био јебени подвиг - слушати метал! Била је привилегија! Имаш касету - чуваш је као око, јеботе! А плоча - то је било злата вредно. Био си цар ако имаш плочу. Ма, све је то постало размажено и лењо ... Иди, бре, Гавро, човече, немој да ме трипујеш. Таман сам помислио да је Necrophobia издала и плочу. То би било откровење, као када сам сазнао да је Rapid Force 'Apotheosis Of War' изашао на винилу, а тек кад сам је набавио, јухухуууууууууу!! Ако случајно знаш неког да има њину касету коју хоће да отуђи, јављај! Quote
Divlji Tigar Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Nesto malo sam slusao, za ono vreme svaka cast, mada ja bas i ne slusam Death metal. Quote
Nesquik Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ovo pitah pre neke dve godine, na prosloj strani ( ), i pitacu opet s velikom nadom da ce neko ovaj put odgovoriti. Ima li neko njihov drugi album? Odavno sam dobio informaciju je snimljen album posle "Imphotence by Sickness", ali da nije izdat jer se bend raspao. Ali je SNIMLJEN. A to znaci da ga neko ima! Takodje sam cuo da su Polzovici tada trebali da izdaju taj album, pa valjda nekako treba to od njih izbunariti?? Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Sta sve covek nece ovde saznati... Ako to postoji, bice pronadjeno! Quote
Wendigo Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 @ Nagash Ja mislim da je izdat drugi album, ali nisam 100% siguran. U svakom slucaju imam jedan spot (na vhs-u) sa tog drugog materijala. Quote
Nesquik Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Pa dobro, koliko je pouzdana ta informacija? Kako su nacuo, and stuff? Ako si cuo i da je izdat, da nisi cuo i za koju izdavacku kucu? Mada sve izgleda veoma malo moguce. Quote
Cosmic Sailor Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ма бре, било је ПРАВА МУКА набавити шугаву касету (ако се чују оба звучника - супер!) негде, код неког, некако ... То је, бре, био јебени подвиг - слушати метал! Била је привилегија! Имаш касету - чуваш је као око, јеботе! А плоча - то је било злата вредно. Био си цар ако имаш плочу. Ма, све је то постало размажено и лењо ... jebote tek sad vidjeh temu! ladno juce sredjivah kasete i podsjetih se Necrophobie, Bloodbatha i Hellera. imam na orig kasetama "Impotence by sickness" by Necrophobia, "Traumatic Memories" by Bloodbath(ova ima i onaj smijesni fotokopirani "booklet" sa textovima pjesama) i kultni Heller. . nabavio prije, cini mi se, 10-tak godina od starog dobrog Explosive Recordsa. eh, to su bila vremena... mjesecima buraz i ja nismo doruckovali u skoli da bismo se skrpili i narucili posiljku od Exploziva. tada ne bijase interneta a CD player bijase statusni simbol. vladali su bugarski gusari. iako je moj ukus drasticno evoluirao tokom godina mislim da je Impotence prilicno dobar death album, sa odlicnom produkcijom za nase uslove u to vrijeme. jedino sto je bzvz je to sto su se previse trudili da oponasaju Sepulturin "Arise" sa Bloodbathima nikad nesto pretjerano nisam kontao. Quote
Recommended Posts