dudi Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Jao,secam se tog spota!Pevac je imao Pungent Stench majicu!To je jedino sto mi se tad svidelo u vezi spota! to je stvar impotent by sickness Kada pogledas da je to snimljeno pocetkom 90' te kod nas odlicno je uradjeno. Quote
Guest Bart Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 evo da vam pomognem, pitajte ovog coveka on sigurno ima. ... gitarista Necrophobie. http://www.myspace.com/dejankrsmanovic Quote
Zgole Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Bash sam se obradovao ovoj temi i razgovoru sa chlanovima benda. Voleo bih da imam te snimke..... Iz devedesetih chuvam Mortuary, Dead Joker, Katarzu i Blodbathov Frustrations. Quote
dudi Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Bash sam se obradovao ovoj temi i razgovoru sa chlanovima benda. Voleo bih da imam te snimke..... Iz devedesetih chuvam Mortuary, Dead Joker, Katarzu i Blodbathov Frustrations. Imam dead joker - Venture na kaseti jel imaju oni jos nesto izdato osim tog albuma? Quote
dudi Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 NECROPHOBIA - Impotence by sickness Demo iz 1992 -e godine (nemojte ocekivati neki vrhunski snimak al moze se poslusati) http://www.speedyshare.com/711875463.html http://www.speedyshare.com/449487573.html Quote
Zgole Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Imam dead joker - Venture na kaseti jel imaju oni jos nesto izdato osim tog albuma? Koliko znam, ne. Quote
Guest Pit Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Dead Joker imaju neke demo snimke pre Ventura i snimili su par pesama posle njega,ali sve je to tankoza.Venture,kao i Dead Joker uzivo,su sili sve domace bendove uzduz i popreko,samo je steta sto album ima losu produkciju,ali tad se nije moglo bolje. Quote
RNA Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 NECROPHOBIA - Impotence by sickness Demo iz 1992 -e godine (nemojte ocekivati neki vrhunski snimak al moze se poslusati) То није демо, него регуларан албум. Штета што је изашао само на касети. Quote
dudi Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 То није демо, него регуларан албум. Штета што је изашао само на касети. Ja imam kasetu i snimak je mnogo bolji od ovog . Inace ovo je skinuto sa neta i navedeno je da je to demo. Quote
RNA Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 Ааа, мислио сам да мислиш на снимак с касете. Онда вероватно и јесте демо. Ја се сећам да је албум сасвим солидно снимљен за наше тадашње услове. Quote
Bass-Necrophobia Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Ааа, мислио сам да мислиш на снимак с касете. Онда вероватно и јесте демо. Ја се сећам да је албум сасвим солидно снимљен за наше тадашње услове. Jeste, snimak je katastrofalnog kvaliteta, ali mi smo , u nedostatku boljeg, postavili upravo taj na nasu www.myspace.com/officialnecrophobia , stranicu...nadam se da cemo vas uskoro iznenaditi kvalitetnijim snimcima i videima ...poz Quote
Necrophobia Official Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 (edited) www.myspace.com/officialnecrophobia Necrophobia Syndrome spot nije ceo... uskoro na stranicu postavljamo master verzije svih spotova, zabelezenih live nastupa, fotografija sa Brutal Reality turneje i ostalih koncerata kao i master verziju prvog izdanja. Oblivion Phenomena - album koji nije izdat - USKORO! Edited November 15, 2008 by Necrophobia Official Quote
Uruk Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 (edited) Oblivion Phenomena - album koji nije izdat - USKORO! Je li to onaj drugi koji je zavrsi u Holandiji ili neki drugi???? Inace bilo bi super i neki koncert/svirka da padne Edited November 15, 2008 by Uruk Hai Quote
Necrophobia Official Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Oblivion Phenomena je album nakon cijeg snimanja bend presaje sa delovanjem. Nadjen je master na nasu veliku srecu. Nece biti pusten na net pregovara sa sa nekim labelovima da izadje u formi zvanicnog izdanja, sto je nasa velika zelja. Quote
Necrophobia Official Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 PR i zakonski zastupnik 1 Quote
Grob Bez Dna Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 ok, ondak mi rekni da l se moze nabavati ibs na kaseti? Quote
Necrophobia Official Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 na kaseti ne. izdanje ce biti u digita formatu 320 kbps - free o tome uskoro. Quote
Uruk Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 hahahaha moj najbolji ortak ima kasetu original...kvlt Quote
dudi Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ja sam kupio kasetu u NS na Brutal reality 93'e I bas me interesuje i taj drugi album Quote
Uruk Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Pa clanovi kazu(koliko znam) da im je drugi mnogo bolji(sto je i logicno jer bend s' vremenom napreduje), cak je bila i neka prica da je izdat bez njihovog znanja u Holandiji, da su ih Pestilence pokrali(u sta ne verujem, al 'aj)... No u svakom slucaju pretpostavljam da je u pitanju odlican album. Quote
dudi Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Da cuo sam za tu pricu . A ima jos jedna lovacka prica da su prodali preko 5000 (pet hiljada) kaseta . Quote
Recommended Posts