Southern_Marshall Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Shto je tada bilo recheno to je i stavljeno na plakat,a momci ce svirkom da pokazu shta su i ko su Ajd drugari pa se vidimo za koji dan! Quote
FreaK_ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 hells yeah !!!! mi smo od svega po malo !......bez vezivanja za pravac.....kako imamo duletov predivni scream mozemo da se okarakterisemo kao NWOAHM. mozda kada bi imali ciste vokale, zvali bi nas drugacije.... u svakom slucaju, meni ne smeta bilo kakvo svrstavanje.... samo dodjite na svirku da pijemo zajedno i neke ribe mhmmhmh......a pravac....i don't give a flyin' fuck kako se zove !! hehehehehe.....samo dok ima piva mozemo da budemo i POP-metal ! hahahaha Quote
greeter of the rising sun Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 NWOAHM je takvo proseravanje koje su izmislili new wave metalci (sr.prev. novopeceni metalci)... da bi postojao new wave, morao bi da postoji old wave... koji old wave od americkog heavy metala postoji? svasta... zna se ko je svirao heavy metal... Quote
gile Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Dobro de, zar je bitno?! Pravci su TAAAAAAAKOOOOOO glupava stvar! Jbt, sto mi nedostaje srednja skola kad su postojali samo heavy, thrash, death i black!!! Sada bre ima milion i jedan zanr! Ako hocete TACNU odrednicu AMVF zvuka, onda bi to glasilo ovako: death melodic thrash Belgrade school of classical new wave of american heavy metal... Ne mogu da opisem koliko ovo morbidno glupavo zvuchi!!! Sto kaze saborac Freak, bitno li je uopste? Dodjite na svirq, da se zajebavamo!!! Kao sto rekoh, najbliza odrednica bi bila METALCORE... Zovite nas bre i kineskom operom u nazad, o5 nece biti bitno! Koga zanima, docice da cuje, koga ne zanima, nikom nishta! Shto je tada bilo recheno to je i stavljeno na plakat,a momci ce svirkom da pokazu shta su i ko su Ajd drugari pa se vidimo za koji dan! Narano brate! Zhiv bio, pa se u zdravlju gledamo uskoro!!! Quote
FreaK_ Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 uraaa.......svi su popickanili !..TO !!!! ima da bude opaka sVIRKA !! hahahahahaha....samo jos malo gileta nervirajte i ima 8x bolje da svira nego inace hehehehe tako bre ljudi....30, tj sledece srede je svirka....ko ne dodje....ostao je kucji !...bice opako, dolaze nam momci iz Nisha, Rain Delay kao host...najs najs... aj pa se vidimo tamo...i hope.... cheerz ! Quote
FreaK_ Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 ajde bre ljudi......veceras, 30 april... A.M.V.F. je u living roomu sa rain Delay-em i Stytic-om dodjite da chujete ! Quote
Layla Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Супер сте атмосферу направили синоћ, баш сте ми били супер Тривиум ми је звучао боље него икад Гледамо се ускоро, врло ускоро... Quote
greeter of the rising sun Posted May 5, 2008 Author Report Posted May 5, 2008 dakle, kako smo i obecali, jos jedna svirka A.M.V.F. u Beogradu & more to come Quote
Lhabia Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Dakle, rekoh sta imadoh na stranici za najavu svirke, stoga, ovde ostavljam par slika + jedan lowQ snimak (mislim, ipak je sa mobilnog telefona Link za clip: http://rapidshare.com/files/114592787/vid.zip Pozz Quote
fatdzo Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Sorry momci nisam mogao da banem u ponedeljak, imao sam sutra ujutru neki kolokvijum. Drugi put nadam se da cu doci. P.S. These thoughts will carry me Through the darkest nights While your eyes rest in mine Quote
gile Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 (edited) Ex... Konacno smo okacili pesmu na http://www.myspace.com/asmyvictimsfall Uskoro ce biti i PrayForTheSane gotova, cim nadjemo vremena da je snimimo Stay tuned! Edited June 13, 2008 by gile Quote
Sinstrel Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Dobra vam je stvar samo sto meni ovo zvuci kao Moonspell a nisam siguran da li je to vasa zanrovska odrednica. Sve u svemu keep up the good work! Quote
gile Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Neki bi rekli i kao Amon Amarth... Hehe... To je to, metalubercore... Ova pesma i jeste malo mracnija od ostalih... Quote
greeter of the rising sun Posted June 16, 2008 Author Report Posted June 16, 2008 m-kay, da ne trosim rechi na to kako je stvar odlicna - pesma govori sama za sebe! samo cu reci-uskoro kacim ekskluzivne fotke sa snimanja u studiju! da vidite kako Emin i Gile STVARNO sviraju - bez obrade, ogoljeno, da ne kazem HARD CORE! Quote
Layla Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Одлична је пјесма, али Душанов вокал пре свега...вр' Quote
Southern_Marshall Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Ortaci pesma kida,a vokal bih BASH pohvalio!!!Dule razvalio si:)! Quote
gile Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 (edited) Ok. Okacili smo danas i drugu pesmu na svemirski profil!!!!! Zove se PrayForTheSane!!! Dodjite, preslusajte, skinite, recite dal' vam se svidja!!! POZ svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.myspace.com/asmyvictimsfall Edited July 9, 2008 by gile Quote
The Darkest Night Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Zvanichno je okachena i finalna verzija pesma Pray For The Sane ( http://www.myspace.com/asmyvictimsfall ) ....nadamo se da ce vam se svideti...Veliki pozdrav od AMVF familije... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 to sam ceko! :ojsa:!!! Napravite temu na svirke Quote
The Darkest Night Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Rodjache vetj je napravljena......cheers.... Quote
greeter of the rising sun Posted July 29, 2008 Author Report Posted July 29, 2008 čula sam da su stradale neke jetre na svirci Quote
greeter of the rising sun Posted July 30, 2008 Author Report Posted July 30, 2008 ok, znaci i mozgovi? )) Quote
FreaK_ Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Stradalo je sta je stiglo.....moja jetra jeste, i jos stosta ! opaka svirka Quote
Recommended Posts