The Darkest Night Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 -eto koga zanima samo da reknem da smo promenili ime u STAR SCREAM.....(i ne nema nikakve veze sa transformersima:)......pozdrav Quote
Postmortal Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Име је прилично кул, али веома неоригинално.... Кад чујем за Стар скрим, прво помислим на Сида Вилсона... Да не помињем какви све резултати излазе на Гуглу када наведено име задаш у претрагу! Са наводницима и без... Quote
The Darkest Night Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 -a Manja je....... ......koga boli kurac uostalom...........mijetal Quote
Postmortal Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Забога, ја само искрено кажем шта мислим! Зар сам баш толико зезнуо ствар??? Quote
The Darkest Night Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 zeznuo stvar??....ne znam kako bi to mogao da uradish....kul je to shto si iskreno rekao....cenim.... ...i to kad je rekao manja,...i shto ne znam ko si.....a to me bash i ne zanima......zato i rekoh koga boli kurac......eto....iskreno... Quote
The Darkest Night Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 -ma to se ja malo shalim sa manjom ...naravno nishta ozbiljno ne mislim....kritika, kakva god da je dobra je.... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Manju mi ne dirajte... Opusteno, uvek ce biti negativnih i pozitivnih kritika! Bend se zove STAR SCREAM i to je kraj svake price. Sutra svi u skc! Bice kidanje! Quote
Postmortal Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Ок, контам да јесам претерао... Извините! Иначе, Дукса, поздравио те Ђоле са Дефектолошког! Quote
The Darkest Night Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 A 06.10.-og.....METAL!!!! Quote
The Darkest Night Posted October 14, 2009 Report Posted October 14, 2009 -Eto samo da napomenem da (smo) je SS u Senti....snima album prvenac....i bice metal.....eto, toliko... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 Jos samo malo!!! Quote
Теша Тешановић Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 jednom sam vas cuo uzivo u dangubi i nije lose,svidja mi se.dosao bi sada da vas cujem opet ali ima jedna druga pank svirka u gradu pa cu propustiti Quote
Mita Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 slazem se sa tesom nije lose ovo samo sto mi vokal nije po ukusu rifovi i solaze su na mestu Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 Album uskoro, ovo je zagrevanje.. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 27, 2010 Report Posted January 27, 2010 Vidimo se veceras! Quote
The Darkest Night Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 -Okachismo na profil par pre-mix-demo verzija pesama....pa ko zeli da poslusha..... http://www.myspace.com/starscreammetal 1 Quote
*Nameless* Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Slučajno sam naletio na ovaj bend lurkajući danas po myspaceu. Jako, jako, JAKO dobro! Sve pohvale... I nije pederski clean vokal, već onaj jebački s mudima, jebeni riffovi i sve ostalo, produkciju ne trebam ni komentirat... 1 Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 Slučajno sam naletio na ovaj bend lurkajući danas po myspaceu. Jako, jako, JAKO dobro! Sve pohvale... I nije pederski clean vokal, već onaj jebački s mudima, jebeni riffovi i sve ostalo, produkciju ne trebam ni komentirat... Hvala! Bice josh mnoooogo bolje kada se zavrsi mix svih pesama! Quote
Mita Posted February 27, 2010 Report Posted February 27, 2010 jos je ovo pre mix demo kako ce tek zvucati kad se izmiksuje Quote
The Darkest Night Posted March 6, 2010 Report Posted March 6, 2010 http://www.myspace.com/starscreammetal ...pre-mix je u pitanju, al i dalje za preslushati \m/ 1 Quote
FreaK_ Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Bogami momci mnogo se derete ? Sto to ? Jel ste besni ?? Ovaj metal je evoluirao i nesto bas nadrkano, bas pocinje da zvuci ozbiljno...ajde neka "kuca" da vas pokupi mamu im jebem !!! Quote
Recommended Posts