Ајлин Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Zastakljena je terasa, ne brini. Mnogo me nervira kod većine žena pa i nekih mojih drugarica, što kad uđu u vezu sa nekim ko nešto u životu voli a one to ne razumeju, počnu da mu kenjaju. Kako je to užasno. Pa jbt čovek je postojao pre tebe ono, 30 godina, šta 'oćeš?!!! Dobila sam upravo ideju da ovoj jednoj poklonim za rođendan upravo Hornbija, možda postane bolja prema svom budućem mužu. Uskoro će i taj dan.
Night's Blood Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Mnogo me nervira kod većine žena pa i nekih mojih drugarica, što kad uđu u vezu sa nekim ko nešto u životu voli a one to ne razumeju, počnu da mu kenjaju. Kako je to užasno. Pa jbt čovek je postojao pre tebe ono, 30 godina, šta 'oćeš?!!! Slazem se sa tobom. Inace, jako mi prija nacin na koji on pise, imam osecaj da razgovara sa onim ko cita roman, onako opusteno kao uz kafu.
Ајлин Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Čovek kao da piše iz glave. Spontano i neusiljeno.
Night's Blood Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Spontano i neusiljeno. To je najtacnija definicija njegovog pisanja.
Ајлин Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Dragana po tvom potpisu vidi se da Hornbijeve recepte upražnjavaš i neguješ na svome dragom. Koji je on srećković Htedoh i ranije da ti čestitam na potpisu, evo sada prave prilike. Hornbi i Sisus.
Night's Blood Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 (edited) Ajlin, hvala na komplimentu, monogo znaci kad je od prave osobe. Inace, hocu da uzmem od najboljeg druga "Stadionsku groznicu", ne volim fudbal ali moram da ga vidim iz njegovog ugla. Edited June 8, 2009 by Night's Blood
Bejbe Kompajler Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Je l' citao neko njegovu knjigu "31 pesma"? Ja, ja, ja
Night's Blood Posted March 8, 2010 Report Posted March 8, 2010 Ovaj covek me je jos jednom odusevio. Napisao je scenario za ovaj film. http://www.imdb.com/title/tt1174732/
Recommended Posts