archsound Posted May 2, 2009 Author Report Posted May 2, 2009 beton na nivo nema sta bilo bi do jaja da se spoji ono jer u suprotno suzavac - tamo Nece se spoji, oni kazu mnogo bendova itd. Bice bolja svirka ovako to je sigurno ali je bedak sto ce ljudi da se prepolove! Quote
Sgt.Splatter Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 bedak sto ce ljudi da se prepolove! Što bedak? Quote
Blasphemer Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Što bedak? bolje da si dao neki snimak exploiteda komsho Quote
Wolfshade Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 A noc pre Bga...Brcko, noc posle Tuzla, pa Sarajevo...ku-kuuu!!! Quote
Mita Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LhCML6VARL4...feature=related Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Kakve to veze ima sa nama? Mislim da sam ja licno postavio granicu prilaska emoa meni na 1km,posle onog gazenja emoa kod pancevackog mosta. Quote
Wolfshade Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Kakav je to neprofesionalizam...ch ti je u drugom fontu Quote
*Nameless* Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Ajde no ceka se devetnaesti - tamam sam u SA tad jos i jedva cekam... Mosh mosh mosh... poslije alkoholiziranje do krajnjih granica u Korneru :-) Quote
Wolfshade Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 Ajde no ceka se devetnaesti - tamam sam u SA tad jos i jedva cekam... Mosh mosh mosh... poslije alkoholiziranje do krajnjih granica u Korneru :-) A onda mami na ochi, hahah! Jadna, ne zna u sta joj se mala pretvorila mwhaha Quote
*Nameless* Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 A onda mami na ochi, hahah! Jadna, ne zna u sta joj se mala pretvorila mwhaha A prezivjece i mama i ker jednu pijanu tebe... Kak bi se tek Denijevi starci trebali osjecat po tom pitanju XD A bome mal sam ja jos poradio na promoviranju toga u ekipi, ono, vjerujem da ce doci odredjen broj ljudi... Nece biti ni toliko slaba posjecenost Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 Ajde no ceka se devetnaesti - tamam sam u SA tad jos i jedva cekam... Mosh mosh mosh... icon_smile.gif poslije alkoholiziranje do krajnjih granica u Korneru :-) Koliko sam ja obavesten u Korneru se jako dobro pije,ali posle boli glava... Quote
Wolfshade Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 I hoce da izbace! Haha, koliko smo se napili prosli put!!! Uzas..nek je neko docekao i da ga iz Kornera izbace zbog piva Quote
Sgt.Splatter Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Čuj ovo: pivo! Jel se sve žene u Sarajevu tako prave lude pošto naruče tekile i tekile? Quote
*Nameless* Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) I hoce da izbace! Haha, koliko smo se napili prosli put!!! Uzas..nek je neko docekao i da ga iz Kornera izbace zbog piva Mene su samo iznosili - izbacili nikad. A Dzemo je istjerao dvije lezbace neki dan ) Btw. prosli put sam bio u ZG kad si dolazila pa smo se mimoisli (no pricao je Mladen kad je dosao u ZG da ste se snistili) , tak da this time Ae da ne spamam, ono, AF - jedva se ceka no... Ajme i glava ne boli, ja tu pijem svaku noc dok sam u Bosni... @Sgt.Splatter - tequile dodju poslije. Il gin-tonici..il vodke... Edited May 13, 2009 by *Nameless* Quote
Wolfshade Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Mene su samo iznosili - izbacili nikad. A Dzemo je istjerao dvije lezbace neki dan ) Btw. prosli put sam bio u ZG kad si dolazila pa smo se mimoisli (no pricao je Mladen kad je dosao u ZG da ste se snistili) , tak da this time Ae da ne spamam, ono, AF - jedva se ceka no... Ajme i glava ne boli, ja tu pijem svaku noc dok sam u Bosni... @Sgt.Splatter - tequile dodju poslije. Il gin-tonici..il vodke... Ma kakve vodke...samo tequila za mene Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=KD1q8PWSQro Quote
Sadomator Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Kakav korner, pustite ovog geja, ni u ludilu s njim cugati, rizikujete brojne gadne prizore od kojih vam se povraca Lijepo je vrijeme, moze se cugati u parku cijelu noc i slusati Deth i Pestilens na kasetama, et pa vi izaberite Quote
Recommended Posts