Jump to content

Recommended Posts

Posted
beton na nivo nema sta

bilo bi do jaja da se spoji ono

jer u suprotno suzavac - tamo

Nece se spoji, oni kazu mnogo bendova itd. Bice bolja svirka ovako to je sigurno ali je bedak sto ce ljudi da se prepolove! :pivopije:

Posted

Ajde no ceka se devetnaesti - tamam sam u SA tad jos i jedva cekam... Mosh mosh mosh... :) poslije alkoholiziranje do krajnjih granica u Korneru :-)

Posted
Ajde no ceka se devetnaesti - tamam sam u SA tad jos i jedva cekam... Mosh mosh mosh... :) poslije alkoholiziranje do krajnjih granica u Korneru :-)

A onda mami na ochi, hahah! Jadna, ne zna u sta joj se mala pretvorila mwhaha :pivopije:

Posted
A onda mami na ochi, hahah! Jadna, ne zna u sta joj se mala pretvorila mwhaha :pivopije:

A prezivjece i mama i ker jednu pijanu tebe... Kak bi se tek Denijevi starci trebali osjecat po tom pitanju XD A bome mal sam ja jos poradio na promoviranju toga u ekipi, ono, vjerujem da ce doci odredjen broj ljudi... Nece biti ni toliko slaba posjecenost ;)

Posted
Ajde no ceka se devetnaesti - tamam sam u SA tad jos i jedva cekam... Mosh mosh mosh... icon_smile.gif poslije alkoholiziranje do krajnjih granica u Korneru :-)

Koliko sam ja obavesten u Korneru se jako dobro pije,ali posle boli glava...

Posted (edited)
I hoce da izbace! Haha, koliko smo se napili prosli put!!! Uzas..nek je neko docekao i da ga iz Kornera izbace zbog piva :pivopije:

Mene su samo iznosili - izbacili nikad.

A Dzemo je istjerao dvije lezbace neki dan ) :)

Btw. prosli put sam bio u ZG kad si dolazila pa smo se mimoisli (no pricao je Mladen kad je dosao u ZG da ste se snistili) , tak da this time :twisted:

Ae da ne spamam, ono, AF - jedva se ceka no... :rockdevil:

Ajme i glava ne boli, ja tu pijem svaku noc dok sam u Bosni...

@Sgt.Splatter - tequile dodju poslije. Il gin-tonici..il vodke...

Edited by *Nameless*
Posted
Mene su samo iznosili - izbacili nikad.

A Dzemo je istjerao dvije lezbace neki dan ) :)

Btw. prosli put sam bio u ZG kad si dolazila pa smo se mimoisli (no pricao je Mladen kad je dosao u ZG da ste se snistili) , tak da this time :twisted:

Ae da ne spamam, ono, AF - jedva se ceka no... :rockdevil:

Ajme i glava ne boli, ja tu pijem svaku noc dok sam u Bosni...

@Sgt.Splatter - tequile dodju poslije. Il gin-tonici..il vodke...

Ma kakve vodke...samo tequila za mene :pivopije:

Posted

Kakav korner, pustite ovog geja, ni u ludilu s njim cugati, rizikujete brojne gadne prizore od kojih vam se povraca :)

Lijepo je vrijeme, moze se cugati u parku cijelu noc i slusati Deth i Pestilens na kasetama, et pa vi izaberite :)