Mita Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 koji je drugi koji ima pevacicu? Draconic znaci ta njihova pevacica je veci showman od tebe :P :P Quote
Speed_Dead Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 moguce, ja i nisam showmen , ja sam isti na bini i van nje. a nisam imao pojma da drakonik ima pevacicu Quote
archsound Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 Ovako bi trebalo da izgleda omot za album !! Quote
Mita Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 alo bre sto se ne falite da ste predgrupa Amonima Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Hvala braco! Necemo da se hvalimo Inace omot je mnogo lepsi u jpg formatu,ali je Igor s'razlogom stavio gif Quote
archsound Posted July 2, 2009 Author Report Posted July 2, 2009 Hvala braco! Necemo da se hvalimo Inace omot je mnogo lepsi u jpg formatu,ali je Igor s'razlogom stavio gif Da, da nam neko ne ukrade sliku. Kako si provalio, svaka cast. Quote
kIDd Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 свака част, свака ти дала Лазо А САД ДРАЊЕ НА АМОНУ!!!!!!!!! Quote
Uruk Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 znaci sad ide turneja sa Draconicom ovo sam ja sad hteo da kazem :) svaka cast momci, smo napred Quote
Wolfshade Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Alo bre, treba bre Amon Amarth da se hvali sto svira sa nama cccc Quote
Sgt.Splatter Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Dobro jutro. Vi od sabajle Kapetane, molim lepo ne skrnavite mi više jednu od omiljenih serija, kao i ovu temu, svojim postovima. Bilo je dosta, primili smo k znanju vaše cenjeno mišljenje. Ovo je kulturan forum. Quote
Wolfshade Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Ja sam za foru da se otvori temu Satan *pro/contra*!!!! Pa se tamo raspravljajte haha Ovo je tema Awaiting Feara i nece se tolerisati raznorazne gadosti...misljenja i kritike, pozitivne ili negativne uvazavamo, ali ne i pljuvanje koje nema veze sa bendom, nego sa njegoivm pojedincima. Pa zamislite sada da meni dodju svi oni krznari i kozari da mi je*u mater jer sam u fazonu zastite zivotinja? Ljudi, trebate da shvatite da bend cine individualci, ali oni zajedno gube svoje indvividualne stavove i postaju neka druga, da je nazovem , institucija kada su zajedno. Prema tome, "hateri" Satanovog lika i dela, napravite sebi temu, a ovde pisite ukoliko imate sta da kazete o samom bendu...a ne o Satanu, Filipu, Igoru, Svabi i Alisa. (aneks zakona: naravno, uvek mozete da se osvrnete na Filipovo i Igorovo sviranje gitare, Svabin bubanj, vokale itd...ali u smislu ljudi kao benda, a ne njihovih licnih stavova) Dogovoreno? Quote
archsound Posted July 3, 2009 Author Report Posted July 3, 2009 Postavili smo na nas myspace 2 pesme sa albuma koji izlazi u septembru, sa gotovom produkcijom. Jedna je cover Bolt Thrower-a "Cenotaph", a druga Funeral Throne, nas novi hit,ha!link za myspace Quote
Wolfshade Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Potvrdjeno je...sviramo sa Amon Amarthom! Quote
Grobodan Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Bravo kad pocinjete, cisto da znamo jer se organizatoru jebe Quote
Wolfshade Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Pa ovaj kako bi ti rekla...uhmm....ne znamo ni mi jos heheh Djole za predsednika! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Nije organizator jedini kome se jebe hahaha Realno to se jos uvek ne zna... Ali ono ako ti je ohrabrujuce mi cemo biti na vreme u skcu (a posto znamo da je vreme relativno to je skroz ok ). @ prethodna tema: Citiracu recenicu u koju sam napisao i moderatoru i na temi : Kao veliki fan bivseg heterinog rada sa nestrpljenjem sam poslusao nove pesme i totalno se razocarao... Znaci tvrdim da je ovo novo golo govno,sa mog stanovista gledanja... I kao fan MOGU da kazem sta mi se svidja,a sta ne,zar ne? A to sto je neko sa 30 godina retardiran,pa to ne moze da prihvati i pride ide pa kenja po temi moga benda,ne zato sto mu se ne svidja vec zbog toga sto sam ja rekao,nema veze samnom. On je malouman i to je to. A druga prica je ta sto su odredjeni moderatori u tom bendu i onda po NJIHOVOJ temi NE SME NISTA DA SE KAZE sto nije njima u korist,a po drugima moze da se kenja. Kakvi su to ljudi,dovoljno govori sta rade sa "koncertnom organizacijom" nama fanovima metala,ali to je sasvim druga prica. EMO JE GAY! SLOBODA GOVORA JE OK! p.s Bio sam banovan na tri dana pa nisam mogao da odgovorim pre. Demokratija? Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Fora je što realno može da se desi da vas ljudi propuste jer niko ne zna kad tačno počinje. Quote
Sgt.Splatter Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Evo, cim saznamo javicemo i ovde i na temi za koncerat Quote
Wolfshade Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Joj Grobodane...dobijas pivo za ovo, ako budem imala para!!! Javi mi se! Iskreno, mislim da pored AA, sve bole -peep- za nas...jos ce da nas gadjaju da sidjemo sto pre sa bine hehehehe Ali eto, lepo je znati, da bi neko i nas poslusao! Quote
Sandman Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Eto ja se na primer radujem nastupu Awaiting Fear-a,jer vas još nisam sušao uživo. Quote
Wolfshade Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) Eto ja se na primer radujem nastupu Awaiting Fear-a,jer vas još nisam sušao uživo. Haha, sad bi i ti pivo a? Saliiiiim seeeee Hvalaaa Edited July 5, 2009 by Wolfshade Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Joj Grobodane...dobijas pivo za ovo, ako budem imala para!!! Javi mi se! Iskreno, mislim da pored AA, sve bole -peep- za nas...jos ce da nas gadjaju da sidjemo sto pre sa bine hehehehe Ali eto, lepo je znati, da bi neko i nas poslusao! Što da ne, još ako Satan pokaže dupe eto radosti Quote
Recommended Posts