Јарослав Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 е, сад је боље! него, на ово се долази само тако!!!!!!!!! Quote
Infest Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Infest se izvinjava drugarima iz Awaiting Fear-a zbog otkazivanja nastupa na njihovoj promociji albuma, iz razloga jer je promocija Infest albuma zakazana za sledeci vikend, tj 08.11 u SKC-u.. Siguran sam da ce AWAITING otkinuti svirku i sigurno cemo svi biti tamo da ih podrzimo do zadnjeg atoma snage!!! Izvinjavamo se jos jednom ekipi AF ,kao i svim ljudima koji ce doci na ovu svirku! Vandal & Infest Quote
archsound Posted October 5, 2009 Author Report Posted October 5, 2009 Infest se izvinjava drugarima iz Awaiting Fear-a zbog otkazivanja nastupa na njihovoj promociji albuma, iz razloga jer je promocija Infest albuma zakazana za sledeci vikend, tj 08.11 u SKC-u.. Siguran sam da ce AWAITING otkinuti svirku i sigurno cemo svi biti tamo da ih podrzimo do zadnjeg atoma snage!!! Izvinjavamo se jos jednom ekipi AF ,kao i svim ljudima koji ce doci na ovu svirku! Vandal & Infest U al si fin, kako sad da te pljujem, hahah! Ma bice ludnica, steta sto se tako poklopilo al nema veze! Quote
Infest Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 BICE LUDNICA U TO NE SUMNJAM!! MA DOBRO JE DOK PLJUJES,NEMOJ DA BIJES ))))HAHAHHA VIDIMO SE USKORO!!! POZDRAV Quote
Wolfshade Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 (edited) Infest se izvinjava drugarima iz Awaiting Fear-a zbog otkazivanja nastupa na njihovoj promociji albuma, iz razloga jer je promocija Infest albuma zakazana za sledeci vikend, tj 08.11 u SKC-u.. Siguran sam da ce AWAITING otkinuti svirku i sigurno cemo svi biti tamo da ih podrzimo do zadnjeg atoma snage!!! Izvinjavamo se jos jednom ekipi AF ,kao i svim ljudima koji ce doci na ovu svirku! Vandal & Infest Nemamo mi nista od tog vaseg "izvinite" haha Bolje neku rakiju da donesete, a obziromo da cete doci, jel tako da podrzite ( ), mozda vam i uvalimo instrumente za jednu pesmu hahaah A onda opet ludnica sledece sedmice...ijuuu!!!! Sjajni dani za nas metalce Edited October 5, 2009 by Wolfshade Quote
Infest Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 E TO CE DA BUDE HIT!!! DONOSIM RAKIJU POD OBAVEZNO!!!!!! 666 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Donesi i sok od breskve za mene :shy: Quote
Chicken Little 420 Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 aj, turite spot za download, uskoro krecem sa video emisijom! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Ne mogu da nadjem link IGOR! PROVIDE US WITH LINK NOW!!! Quote
archsound Posted October 6, 2009 Author Report Posted October 6, 2009 Evo ga link za spot, fajl je od 127 megabajta : Awaiting Fear - Dead Inside video Quote
Wolfshade Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Evo, iz prve ruke... Upravo smo saznali da ce album da bude u nasim rukama 15.10.2009. - to mu je i oficijelni datum izdavanja! Inace, to je 4godisnjica mog i Igorovog braka...hahah!!! Samo metal 1 Quote
Sgt.Splatter Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 ovde kenjajte o svirci http://www.yumetal.net/forum/topic/42675-svirka-0311-beograddanguba-promocija-albuma-benda-awaiting-fear/ Quote
archsound Posted October 15, 2009 Author Report Posted October 15, 2009 http://www.myspace.c...oiseheadrecords Quote
Narsil Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Диск ћу, наравно, покупити на свирци. Quote
Guest Kriki Posted October 15, 2009 Report Posted October 15, 2009 Свиђа ми се кавер! Штета само што нема мало више неких детаља, неке текстуре, нека лудила, али фино изгледа... Quote
Wolfshade Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Свиђа ми се кавер! Штета само што нема мало више неких детаља, неке текстуре, нека лудила, али фино изгледа... Znamoooo hehehe Obecavam da ce drugi biti bolji, ima da se licno zadam u Photoshop Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 16, 2009 Report Posted October 16, 2009 Ja ne znam sto svi prde toliko oko omota? Generalno gledano omot je direktno pogodio pricu sa naseg albuma. Precizno,bez detaljisanja i sarenolikog kenjanja. No dobro,svako ima pravo na svoje misljenje,a zna se ko ne voli karanfile i krempite,ovaj omot NE ZASLUZUJE DA ZIVI!!! 1 Quote
Apeiron Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Intervju sa Alisom i recenzija albuma postavljeni na Srpski metal portal. Srecno na promociji. Quote
Wolfshade Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Intervju sa Alisom i recenzija albuma postavljeni na Srpski metal portal. Srecno na promociji. Ala sam se jaaa iskenjalaaaa Hvala vi puno, sto bi rekao Zoki iz Infesta Quote
Infest Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 (edited) Fala vi do besvesti )) Iskren i dobar intervju! Samo gurajte dalje! Vidimo se 3. !!! Edited October 22, 2009 by Infest Quote
Wolfshade Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Fala vi do besvesti E to...hahaha Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 EM<O JE GAY!1 @Aperion;Aj samo na Serbian Portalu edituj kontakt za nas bend posto stoji kontakt tales od darka Quote
Apeiron Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 EM<O JE GAY!1 @Aperion;Aj samo na Serbian Portalu edituj kontakt za nas bend posto stoji kontakt tales od darka Sredio, sredio Quote
Recommended Posts