Jump to content

Recommended Posts

Posted

Par novosti u vezi benda

1) nova postava

Alisa - vokal

Satan iz Bataje - bass vokal

Manijak - bubanj

Stefan - Gitara

Igor - gitara

2) nova pesma

Danas smo zavrsili snimanje bubnja za novu pesmu "Warfield", koja ce se naci na kompilaciji "Grom Records"-a (MESSAGE FROM THE OTHER SIDE)

koja ce se pojaviti u januaru sledece godine.

...

Posted

ja bih da vam chestitam shto ste ozbacili splatter-a!

to je najbolja stvar koja je mogla da vam se dogodi u ovom trenutku.

malo kad razmislim da je nama to palo na pamet nikad nebi stigli u ovakvu situaciju u kakvoj se sad ne-nalazimo

neochajavajte! nikad i nije bio neka riba, dobro, zna da svira i to sa dve ruke, kreativan je (pravi te zhnachkice i privezke) napishe i po koji tegzt s vremena ne vreme, azhurira strane na forumima i tim drushtvenim mrezhama redovno.

ali da vas pitam ja neshto.

zar nije bolje da ubacite neku snajku mesto njega? razmislite malo o tome alisa nemora da zna.

(izvini kumo)

Posted (edited)

zar nije bolje da ubacite neku snajku mesto njega? razmislite malo o tome alisa nemora da zna.

(izvini kumo)

Pa crni kume :mhihi: Ubacili smo pojacanje, mlado...vadi nam prosek godina sada, a ko zna mozda nekada bude i snajka :pivopije:

Sto se tice Filipa, coveka navatale godine...sada nam je The Godfather :pivopije:

A inace na najnovijom pesmi koja ce biti na kompilaciji Grom recorda je ucestvovao i Zoki iz Infesta i mogu da kazem da je bas ispalo - aj da ne preterujem u izrazima, simpaticno :pivopije::pivopije::pivopije:

Edited by Wolfshade
  • 1 month later...
Posted

e a ako necete da svirate mogli bi na pivo da zovete

Hhaha, pa ti si uvek dobro dosao kod nas i to znas vrlo dobro - na sledecu probu te zovemo :rockdevil:

A trenutno je koncertna pauza znas i sam :D Radi se novi album :rockdevil:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

sinoc se otvorio pakao u somboru! uspeo sam da pohvatam sinoc dve nove pesme i dobre su,a na ostalim novijim stvarima sam isao da udahnem malo vazduha i dodjem sebi jer ono je zaista bio pakao.warfield je odlicna pesma i napokon polako prelazite na blastbitove,a manijak ih sabija :smile: jos jednom hvala za kompilaciju i da se vidimo jos jednom na leto jer ono sinoc se mora ponoviti!

Edited by dimmu1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jeste li zivi ljudi :twisted: ?

E jesmo, nego nekako uvek zaboravimo da dodjemo ovde, ubi nas Facebook haha :rolleyes: Eto imamo svirku u Prnjavoru 25.06. na Prnjavorstocku! Besplatan ulaz, jeftina klopa i pice...iance traje fest 4 dana, 150 bendova...ko propusti zajebao se opasno :pivopije: