SATAN-iz Batajnice Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 VODIS PARALELAN ZIVOT!!11?? Koji si ti satanista !1 Quote
kIDd Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Батан из Сатаје у преговорима до ГУШЕ с емо бендовима!!!!222222333 Quote
Wolfshade Posted February 8, 2009 Report Posted February 8, 2009 Satane....ti si stvarno looood...ismejah se do suza Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Na albumu ce od obrada da bude samo ova pesma http://www.youtube.com/watch?v=m-RYTbJHaJ4...feature=related Quote
Sgt.Splatter Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 samo da prdnem na kratko : bend je TRENUTNO u studiju i snima bubanj za album rrrrrrrrrrrrttt Quote
Wolfshade Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Sta koji kurac? Sad mi Igor javlja, da je jos jedna pesma ostala da Svaba odlupa....bolje uklapaj one tekstove Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Ovo je postalo toliko gay samo prdimo po netu Quote
Sgt.Splatter Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Pripreme za snimanje albuma http://www.vimeo.com/3377656 Quote
Speed_Dead Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 (edited) Pripreme za snimanje albuma http://www.vimeo.com/3377656 "gadjas ko picka!" "sad ce da me pita mama sto mi je mokra guza" "zato sto..jebiga" "nije mi dobro" no comment PS: more seljaci mars u kukuruz!! Edited February 26, 2009 by Speed_Dead Quote
KOLAC Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Pripreme za snimanje albuma http://www.vimeo.com/3377656 Izbačeni ste! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Prcko zaboravio si NJU METAL JE SRANJE! Quote
archsound Posted February 26, 2009 Author Report Posted February 26, 2009 "gadjas ko picka!" "sad ce da me pita mama sto mi je mokra guza" "zato sto..jebiga" "nije mi dobro" no comment PS: more seljaci mars u kukuruz!! Ajd i ti jednom nesto pametno da kazes, haha !!! Quote
Speed_Dead Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 eeeeeeeeeeeeej bre nou metal meens ratar U toku je snimanje prvog albuma grupe Awaiting Fear Quote
archsound Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 (edited) Eto snimljen je do sada bubanj i jedna gitara, u toku sledece nedelje bi trebalo da zavrsimo sa gitarama i onda jos bas i vokali i gotov album! Znaci nismo ni na pola, haha. Edited March 6, 2009 by archsound Quote
Arak Dai Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 ajde bre brze to bre jedva cekamo da poslushamo! Quote
Elderane Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Postovani bendovi, Kao sto i sam naslov kaze, posle jednogodisnje pauze, Metal Battle, takmicenje za nastup na prestiznom i ujedno najvecem metal festivalu na svetu, Wackenu, se nastavlja 2009 godine. Kao sto vec znate, sa takmicenja iz 2007 godine, pobednik se na Wackenu u okviru WET (Wacken Evolution Tent) stejdza bori sa metal battle pobednicima iz drugih zemalja za potpisivanje ugovora sa Armageddon Music. Prisustvovanje najznacajnijem dogadjaju u metal muzici, posmatranje priprema najvecih metal zvezda direktno u bekstejdzu, posmatranje postavke 2 ogromna Wacken main stejdza, uzivanje u muzici najboljih svetskih bendova su samo dodatni motiv za pobedu. Kao i 2007, na takmicenju ce pravo ucesca imati svi bendovi koji nemaju inostrani ugovor, a sa podrucja su Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore ili Hrvatske. Konkretno, svirke-takmicenja u Srbiji odrzace se u beogradskom Living Room-u (SKC), s tim da cemo se zaista potruditi da deo takmicenja prebacimo u Novi Sad ili Kragujevac. Novina je, takodje, da ovaj put necete morati prijave slati postom, sve ce moci da se zavrsi elektronskim putem, tacnije, putem maila [email protected] Prijavljivanje ce biti moguce do 10 marta, a prva svirka je 18. marta. Takodje, ono sto je jako bitno naglasiti je, da, nazalost, nakon iskustva od pre 2 godine, kada je samim svirkama prisustvovao znatno mali broj ljudi, i kada smo zbog ovog takmicenja pretrpili prilican gubitak novca, necemo moci da bendu pobedniku obezbedimo troskove za put u Nemacku, medjutim, uprkos tome smatramo da je ipak u interesu bendova i uopste domace scene, da se takmicenje ipak odrzi, jer drugacije otici i nastupiti na Wackenu je maltene naucna fantastika za vecinu bendova sa ovih prostora. Sve najbolje, Terra Nostra Tim Quote
archsound Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 Postovani bendovi, Kao sto i sam naslov kaze, posle jednogodisnje pauze, Metal Battle, takmicenje za nastup na prestiznom i ujedno najvecem metal festivalu na svetu, Wackenu, se nastavlja 2009 godine. Kao sto vec znate, sa takmicenja iz 2007 godine, pobednik se na Wackenu u okviru WET (Wacken Evolution Tent) stejdza bori sa metal battle pobednicima iz drugih zemalja za potpisivanje ugovora sa Armageddon Music. Prisustvovanje najznacajnijem dogadjaju u metal muzici, posmatranje priprema najvecih metal zvezda direktno u bekstejdzu, posmatranje postavke 2 ogromna Wacken main stejdza, uzivanje u muzici najboljih svetskih bendova su samo dodatni motiv za pobedu. Kao i 2007, na takmicenju ce pravo ucesca imati svi bendovi koji nemaju inostrani ugovor, a sa podrucja su Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore ili Hrvatske. Konkretno, svirke-takmicenja u Srbiji odrzace se u beogradskom Living Room-u (SKC), s tim da cemo se zaista potruditi da deo takmicenja prebacimo u Novi Sad ili Kragujevac. Novina je, takodje, da ovaj put necete morati prijave slati postom, sve ce moci da se zavrsi elektronskim putem, tacnije, putem maila [email protected] Prijavljivanje ce biti moguce do 10 marta, a prva svirka je 18. marta. Takodje, ono sto je jako bitno naglasiti je, da, nazalost, nakon iskustva od pre 2 godine, kada je samim svirkama prisustvovao znatno mali broj ljudi, i kada smo zbog ovog takmicenja pretrpili prilican gubitak novca, necemo moci da bendu pobedniku obezbedimo troskove za put u Nemacku, medjutim, uprkos tome smatramo da je ipak u interesu bendova i uopste domace scene, da se takmicenje ipak odrzi, jer drugacije otici i nastupiti na Wackenu je maltene naucna fantastika za vecinu bendova sa ovih prostora. Sve najbolje, Terra Nostra Tim Eh, da sviramo NU metal pa da se mozda i prijavimo, aj srecno svima! Quote
Recommended Posts