SATAN-iz Batajnice Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Evo danas od 2 krece snimanje. Dodji ako smes. Quote
Blasphemer Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 ja bih da kazem exkluzivno...DA JEBE KEVE!!!111 Quote
archsound Posted April 5, 2009 Author Report Posted April 5, 2009 E sad mozemo da se napijemo Joj, ja sam juce, a i prekljuce i nakljuce i ...., hehe! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Pa ja se druzim sa alkoholicarima Quote
archsound Posted April 6, 2009 Author Report Posted April 6, 2009 A ja postavio novu pesmu na myspace GLOBALISTIC CULTURE!!!!! Quote
Wolfshade Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 A ja odoh da spavam...mora neko i da radi ovde Quote
CRNA DRAKULA Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 LJUDI SVAKA VI CAS` DOBAR VI OVAJ OL SKUL!!! Quote
archsound Posted April 7, 2009 Author Report Posted April 7, 2009 (edited) Gotov je album i postavljene su dve pesme na nas myspace.FUNERAL THRONE GLOBALISTIC CULTURE Uskoro ce biti gotov i omot pa cim izdamo pravimo svirke gde god budemo mogli.LINK Edited April 7, 2009 by archsound Quote
banedeathmetal Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) E fino zvuce ove 2 pesme! Old School Death Metal sa modernom produkcijom Ima li nekih novosti oko izdavaca? Edited April 8, 2009 by banedeathmetal Quote
archsound Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 E fino zvuce ove 2 pesme! Old School Death Metal sa modernom produkcijom Ima li nekih novosti oko izdavaca? Hvala. Cekamo omot da bude gotov pa onda krecemo da saljemo sve pa cemo videti. Quote
archsound Posted April 14, 2009 Author Report Posted April 14, 2009 Upravo su pustali Awaiting Fear na violent Forces Radio-u, evo i linka ko hoce da slusa, ima dosta dobre muzike! http://www.myspace.com/violentforcesradio Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 Znaci sad smo kompetentni da napravimo svirku zajedno a? Quote
Mita Posted April 14, 2009 Report Posted April 14, 2009 u ako bude bio koncert Drakonika i Avejting fira bice dve ribe koje ce vristati na nas :wub: Quote
archsound Posted April 15, 2009 Author Report Posted April 15, 2009 u ako bude bio koncert Drakonika i Avejting fira bice dve ribe koje ce vristati na nas Ha, tesko da ce to da se desi, mozda eventualno ako se neko zajebe pa napravi neki festival domacih bendova. Quote
archsound Posted April 15, 2009 Author Report Posted April 15, 2009 Ne seri???!!!11 Ko svira??!?!1 Alogia bend veceri! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 A neki tribut to metalika? Quote
Wolfshade Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 (edited) Jao bre, sto ste vise dosadni sa Boneyardom Ajde pustite momke na miru, pa stvarno preterujete vise! Kakvi su takvi su i ako je njima lepo, sta vama to smeta? Ljudi mozda sviraju muziku kakvi mi ovde na ovoj temi ne volimo, ali i dalje rade i trude se i ruku na srce, imaju produkciju bolju od mnogih. Zamolicu vas da na NASOJ temi ne prosipate vise te mrznje izmedju ljudi i bendova. Jer za pocetak, moj mnogo dobar ortak je clan tog benda i nije nikakva pedercina ni emo, ok? Imate druge teme ako bas morate da radite to sto radite, ali molim vas nemojte ovde. No hard feelings Edited April 16, 2009 by Wolfshade Quote
Recommended Posts